преминаване от часовник към борд на КОМПАКТ е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: преминаване от часовник към борд на КОМПАКТ е36
Колега, гледам, че нямаш идея какво точно искаш да направиш. Прегледай линка, който ти праща Лилов и ползвай Гугъл за да се ориентираш как точно изглежда борда на компакта.
- Karni
- Потребител
-
- Кара: E36 Compact M42
Извинявам се колега че пиша в твойта тема, но ме човърка нещо много от одавна.
Когато дисплея ми е двуредов имам сонда за температурата в левия въздуховод ,но нямам копчета на лостчето на мигачите, може ли да имам борд които да не е вързан от производителя?
Когато дисплея ми е двуредов имам сонда за температурата в левия въздуховод ,но нямам копчета на лостчето на мигачите, може ли да имам борд които да не е вързан от производителя?
Karni написа:Извинявам се колега че пиша в твойта тема, но ме човърка нещо много от одавна.
Борд, монтиран от производителя, върви с лоста за мигачите за него, но може някой да е сменил оригиналния (дефектирал) лост с такъв от Е36 без борд.
Качи снимка на това, което мислиш, че е борда, за да можем да ти кажем борд ли е, или не.
В студеното, под 3 градуса, писука и показва ли температура? Ако е борд, тази функция работи независимо от лоста за мигачите, т.е. показанието на дисплея автоматично се сменя на "околна температура" при завъртане на контактния ключ.
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2