преминаване от часовник към борд на КОМПАКТ е36

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: преминаване от часовник към борд на КОМПАКТ е36

Мнение от bum_bum » 14 Фев 2010, 11:52

Колега, гледам, че нямаш идея какво точно искаш да направиш. Прегледай линка, който ти праща Лилов и ползвай Гугъл за да се ориентираш как точно изглежда борда на компакта.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: E36 Compact M42

Мнение от Karni » 16 Фев 2010, 8:39

Извинявам се колега че пиша в твойта тема, но ме човърка нещо много от одавна.
Когато дисплея ми е двуредов имам сонда за температурата в левия въздуховод ,но нямам копчета на лостчето на мигачите, може ли да имам борд които да не е вързан от производителя?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Compact

Мнение от jdl » 16 Фев 2010, 15:51

Karni написа:Извинявам се колега че пиша в твойта тема, но ме човърка нещо много от одавна.
Когато дисплея ми е двуредов имам сонда за температурата в левия въздуховод ,но нямам копчета на лостчето на мигачите, може ли да имам борд които да не е вързан от производителя?

Борд, монтиран от производителя, върви с лоста за мигачите за него, но може някой да е сменил оригиналния (дефектирал) лост с такъв от Е36 без борд.

Качи снимка на това, което мислиш, че е борда, за да можем да ти кажем борд ли е, или не.

В студеното, под 3 градуса, писука и показва ли температура? Ако е борд, тази функция работи независимо от лоста за мигачите, т.е. показанието на дисплея автоматично се сменя на "околна температура" при завъртане на контактния ключ.

Предишна

Назад към E36