Ключалката на багажника заяжда - няма отваряне
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Ключалката на багажника заяжда - няма отваряне
EnimEn написа:Ами дадох моя на ключар, за да ми направи копие.
Естествено преди това той дойде и каза, че моят е износен, не можел да натиска чопчетата и трябва друг.
След като направи друг ключ колата се отвори за няма и секунди
Ясно, има го тоз проблем но предимно с ключалките, които се ползват най-много, пробвай ей така за експеримента, да пробваш със стърия ключ да отвориш, но го завърти на 180 градуса и пак пробвай
- batgecko
- Потребител
-
- Кара: BMW e46
- Мечтае да кара: BMW
Абе ключа да вратата еднакакъв ли е с този от багажника т.е. ключа за отключване на колата един и същ ли е за багажника.Заштото пробвам да заключа багажника с ключа с които заключвам жратите и не меже
Моля ако някои знае да помогне че сега ми се прееба нешто и централното на багажника и сега седи отворен :x

Ключа е един и същ и ако не отваря багажника (не се завърта) или е повреден патрона или е сменена цялата ключалка
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
...
Последна промяна nickstorm на 03 Дек 2012, 16:58, променена общо 1 път
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
nickstorm написа:... Ако си с резервния ключ не можеш да отключваш/заключваш багажника и жабката с него. Това става само с главния ключ за колата.....
Да прав си. Така наречения сервизен ключ не отваря багажника и жабката. Предвиден е да се ползва когато е оставена в сервиз, хотел и т.н. и други хора я местят (за да нямат достъп до личните вещи и багажа)
Аз лично не съм чувал в България някой да ползва тази опция (дори и да има сервизния ключ в комплекта)
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3