Вибраций в купето на компакт.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Вибраций в купето на компакт.
Скоро сменях двигателя от 1.6 на 2.0 и като запаля или като подам газ,дори да си седи на празен ход двигателя се усещат вибрации в купето съмнявам се,че вибрациите идват от по големия мотор и това,че оставих моите тампони на двигателя които са от 1.6,генерацията не опира никъде в купето.От какво друго може да са вибрациите.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Re: Вибраций в купето на компакт.
Имах съмнения,но все пак реших да попитам и експертите във форума да си кажат мнеието.
Ами аз не влизам в тази категория,но все пак от обща култура е ясно,че след като старите ти тампони са били проектирани за една тежест,а ти си сложил друга няма как да реагират по същият начин както преди.
Отделно ако са ти оригиналните(несменяни никога) те отдавна вече не си вършат работата както трябва.
Сложи правилните тампони за мотора който си сложил и според мен няма да имаш проблеми!
Успех!

Отделно ако са ти оригиналните(несменяни никога) те отдавна вече не си вършат работата както трябва.
Сложи правилните тампони за мотора който си сложил и според мен няма да имаш проблеми!
Успех!

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
bum_bum написа:Редно е било да се сложат нови като сменяте мотора все пак.
Все пак парите не винаги стигат за всичко.
- TyK-TaM
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 328
- Мечтае да кара: BMW e63 M6 cabrio
на моя компот като му сложихме голямия мото също остана с старите тампони но няма такива проблеми друг е въпроса ако не са та били читави , дано си решиш проблема с по малко усилие и ядове успех!
Ми като не стигат не се кара тая кола колега,ами се чака да се съберат и тогава се прави.
Щото другото си е чиста скраперия не се обиждай.
То затова повечето коли в България са на този хал.Не се икономисва от конумативи,защото да не се чудите после защо майстора ви си е вдигнал 3 етажна къща,а вашата кола все не работи както би трябвало да бъде!
Поздрави и успех занапред!
Щото другото си е чиста скраперия не се обиждай.
То затова повечето коли в България са на този хал.Не се икономисва от конумативи,защото да не се чудите после защо майстора ви си е вдигнал 3 етажна къща,а вашата кола все не работи както би трябвало да бъде!
Поздрави и успех занапред!
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Зададох един простичък въпрос,а почнахте да ме учите кое какво е,събрах пари и си смених двигателя пак ще събера някой лев ще си сменя тампоните с нови,ще събера някой лев ще оправя друго,айде моля без излишни изказвания не всички в този форум могат да си позволят всичко,някой го правим стъпка по стъпка.И смея да твърдя,че си пазя и гледам колата има хора имат пари и възможност но пак си остават мърлячи и затова колите им са на този хал.
Освен тампоните възможно ли е да има друга причина за вибрацийте.
- TyK-TaM
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 328
- Мечтае да кара: BMW e63 M6 cabrio
LiTtLeRoCk написа:Зададох един простичък въпрос,а почнахте да ме учите кое какво е,събрах пари и си смених двигателя пак ще събера някой лев ще си сменя тампоните с нови,ще събера някой лев ще оправя друго,айде моля без излишни изказвания не всички в този форум могат да си позволят всичко,някой го правим стъпка по стъпка.И смея да твърдя,че си пазя и гледам колата има хора имат пари и възможност но пак си остават мърлячи и затова колите им са на този хал.
Напълно те подкрепям колега понеже и аз съм на тоо хал , а и сигорно 80% от хората в форума който са се заели с подобни заниатия .. както се казва с голям х.. лесно се е.е Успех с проекта
Да възможное е и да са тампоните на кутията.
Аз имах проблеми с това като сложих полиуретановите тампони на кутията... издържах малко и си купих нови.
Мой съвет е, ако сменяш тампони на ск.кутия, купи ги от БМВ. Аз първо сложих някакви обикновени от първия магазин, издържаха малко време и провиснаха. После си купих от БМВ и все още си е с оригиналните без проблеми.
Аз имах проблеми с това като сложих полиуретановите тампони на кутията... издържах малко и си купих нови.
Мой съвет е, ако сменяш тампони на ск.кутия, купи ги от БМВ. Аз първо сложих някакви обикновени от първия магазин, издържаха малко време и провиснаха. После си купих от БМВ и все още си е с оригиналните без проблеми.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Тампоните на кутията са перфектни нямат даже и напукано или нацепено,и са оригиналните.То друга причина освен тампоните на двигателя или кутията не виждам.
- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
Провери първо по-детайлно дане би някъде нещо си,да упира в купето.Възможно е и да е едвам доловимо,но ако упира и съвсем малко,ще се придават неприатни вибрации.
И след това премини към смянаат на тампоните.
Един въпрос:Двигателя работи ли добре в ниските обороти?
Има вероятност ако работи неравномерно пак да тресе на воля.

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Борис_Малинов написа:Провери първо по-детайлно дане би някъде нещо си,да упира в купето.Възможно е и да е едвам доловимо,но ако упира и съвсем малко,ще се придават неприатни вибрации.
Двигателя си работи перфектно в ниските и високите обороти.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
И така днес смених и двата тампона и вибрациите изчезнаха оказа се,че единия ми тампона беше нацепен и то сериозно,а другия направо си беше скъсан и то добре.
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2