Съдбата на първото ми BMW
Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r
12 мнения
• Страница 1 от 1
- stef4o_BMW
- ентусиаст
-
- Кара: настрани
- Мечтае да кара: M3 Power
- Детайли за колата: BMW E36 320 coupe
Съдбата на първото ми BMW
Колеги вище кво стана с моето първо BMW,след като го продадох.
Много грижи и средства хвърлих в него,и то се отблагодари за това като спаси 1 човешки живот.
За щастие няма пострадали освен колата.
Искам да кажа на всички без много опит зад волана,а и на тези с опит много да внимавате как карате,особено ако е заледено или заснежено.Лошото става за 1 миг
А ето и клипа който направих с няколко снимки на колата http://www.vbox7.com/play:c07ed2e2
Много грижи и средства хвърлих в него,и то се отблагодари за това като спаси 1 човешки живот.
Искам да кажа на всички без много опит зад волана,а и на тези с опит много да внимавате как карате,особено ако е заледено или заснежено.Лошото става за 1 миг

А ето и клипа който направих с няколко снимки на колата http://www.vbox7.com/play:c07ed2e2

- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
Re: Съдбата на първото ми BMW
Много жалко за малката ис-ка ,винаги ще я помня .
Тва BMW ме направи толкова запален фен на марката.

Тва BMW ме направи толкова запален фен на марката.

- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
stef4o_BMW написа:Колеги вище кво стана с моето първо BMW,след като го продадох.
Искам да кажа на всички без много опит зад волана,а и на тези с опит много да внимавате как карате,особено ако е заледено или заснежено.Лошото става за 1 миг![]()
![]()
А как е станало това?Било е по таван,ама как?

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
- stef4o_BMW
- ентусиаст
-
- Кара: настрани
- Мечтае да кара: M3 Power
- Детайли за колата: BMW E36 320 coupe
Ми пича тръгнал да изпреварва на заснежен път и изгубил контрол на колата.
След това се одарил в нисак клон на една ябълка,отсякал я е и после в полето се е търкалял малко
Извадил е бая голям късмет.
Колеги шофирайте внимателно!!!!!!!!
След това се одарил в нисак клон на една ябълка,отсякал я е и после в полето се е търкалял малко

Извадил е бая голям късмет.
Колеги шофирайте внимателно!!!!!!!!

- dimitar46
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
това сатава за6тото всеки които си купи за пътви път bmw мисли си 4е с тази кола се кара като опел да ама bmw се кара с акул и мн бурзи рефлекси 

- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
Щом е жив и здрав,това ще му е обеца на ухото.
Каквато и друга кола да си купи,винаги ще има едно на ум.
Каквато и друга кола да си купи,винаги ще има едно на ум.

- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
- e39 FEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 97", E46 320d 05"
- Мечтае да кара: ново БМВ
- Детайли за колата: изтъркани задни гуми, тук-таме за изчукване и боя :D
На всеки може да се случи, кола се купува,живот НЕ, да е живо и здраво момчето и друго БМВ да си вземе, сега вече си има обица на ухото и ще се понапазва повече 

- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
Абе не е така,и кво като караме бавно винаги сме подсигурени че някой няма да ни удари ли? Карайте си бързо,караите си рисково,просто внимаваите и винаги бъдете на 10000000% концентрирани,не говорете по телефон и не се разсеиваите докато карате! Бавната скорост не значи сигурност!!!! Рискувайте просто на места където може. Искате да се съзтезавате,еми аре на калояново,а не кой ще е пръв от тунела на люлин до центъра. Правете си сметка и се концентрираитееееее!Когато карате,караите не правете друго това е!

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
BULL3T написа:Абе не е така,и кво като караме бавно винаги сме подсигурени че някой няма да ни удари ли? Карайте си бързо,караите си рисково,просто внимаваите и винаги бъдете на 10000000% концентрирани,не говорете по телефон и не се разсеиваите докато карате! Бавната скорост не значи сигурност!!!! Рискувайте просто на места където може. Искате да се съзтезавате,еми аре на калояново,а не кой ще е пръв от тунела на люлин до центъра. Правете си сметка и се концентрираитееееее!Когато карате,караите не правете друго това е!

Когато караш бавно имаш по-голяма вероятност да предотвратиш ПТП-това вече и децата го знаят.
Ако искаш да караш бързо и рисково си го написал-мястото е на някоя писта,не по пътищата,не в града.
А това че нямаш гаранция че друг няма да те одари-да вярно е,но ако караш бавно поне имаш време за реакция и гаранция че ти няма да одариш някой.

nakoone написа:BULL3T написа:Абе не е така,и кво като караме бавно винаги сме подсигурени че някой няма да ни удари ли? Карайте си бързо,караите си рисково,просто внимаваите и винаги бъдете на 10000000% концентрирани,не говорете по телефон и не се разсеиваите докато карате! Бавната скорост не значи сигурност!!!! Рискувайте просто на места където може. Искате да се съзтезавате,еми аре на калояново,а не кой ще е пръв от тунела на люлин до центъра. Правете си сметка и се концентрираитееееее!Когато карате,караите не правете друго това е!
Черен хумор ли вкарваш,или аз не мога да те разбера.
Когато караш бавно имаш по-голяма вероятност да предотвратиш ПТП-това вече и децата го знаят.
Ако искаш да караш бързо и рисково си го написал-мястото е на някоя писта,не по пътищата,не в града.
А това че нямаш гаранция че друг няма да те одари-да вярно е,но ако караш бавно поне имаш време за реакция и гаранция че ти няма да одариш някой.

Онтопик... Много жалко за БМВ-то ... Въпреки, че не ми харесва, си личи, че е правено с мерак

12 мнения
• Страница 1 от 1