Изправяне на джанти и баланс на гуми
Модератор: Технически модератори
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Изправяне на джанти и баланс на гуми
Колеги, да направим една дискусия кой къде си сменя,балансира гумите и си изправя джантите ако се наложи.
Карам Х5 и ползвам услугите на Друмник,като цяло съм доволен,но днес получих обаждане с което ми предлагат да ми изправят две от джантите-19 ки(летния ми комплект стои на хотел при тях) на промоция срещу скромната сума от 150 лв. на джанта....отделно баланс.Общата сума отива на 340 лв.Това май е меко казано не пазарна цена.
При тези цени се замислям да сменя сервиза,така че споделяйте кой къде прави тези операции и дали е доволен.Смятам,че ще е полесно за всички.
Карам Х5 и ползвам услугите на Друмник,като цяло съм доволен,но днес получих обаждане с което ми предлагат да ми изправят две от джантите-19 ки(летния ми комплект стои на хотел при тях) на промоция срещу скромната сума от 150 лв. на джанта....отделно баланс.Общата сума отива на 340 лв.Това май е меко казано не пазарна цена.
При тези цени се замислям да сменя сервиза,така че споделяйте кой къде прави тези операции и дали е доволен.Смятам,че ще е полесно за всички.
Последна промяна Mr.White на 11 Фев 2010, 18:14, променена общо 1 път
Re: Изправяне на джанти и баласнс на гуми
Тия луди ли са?
21 лева с ддс изправяне на 17" джанта + баланс + монтиране на рънфлат гума в Диана Пловдив.
21 лева с ддс изправяне на 17" джанта + баланс + монтиране на рънфлат гума в Диана Пловдив.
- icog
- младши ентусиаст
-
- Кара: Трамвай по Графа
- Мечтае да кара: Подводница
- Детайли за колата: F10 530 xd
Луди са! 70 лв за 17" ми искаха! НА ДЖАНТА!
на 2 км по околомръсното посока Драгалевци ти е Диана-та, не се занимавай с тия от Друмник.
п.с. имаше някъде при комерс обявите колега, който точно с джанти се занимава, макар че аз съм си доволен от Диана-та, дори и в големите лудници при сезонните смени.
на 2 км по околомръсното посока Драгалевци ти е Диана-та, не се занимавай с тия от Друмник.
п.с. имаше някъде при комерс обявите колега, който точно с джанти се занимава, макар че аз съм си доволен от Диана-та, дори и в големите лудници при сезонните смени.
- lusienk
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 535xd LCI
Аз си правя гумите в център "Европа" в Княжево , преди бившия сервиз Жигули. Много съм доволен. Изправял съм 3 пъти джанти . Последния път правих баланс на 4 гуми 17" + изправяне на една джанта + азот , цената беше около 130лв. Имат добри мапини , особено за Run Flat.От смяна на летни до смяна на зимни не ми е мърдал баланса. Преди това през един два месеца се трябваше да ходя за нов баланс.
Ако искаш си седиш в кафето на топло, ако искаш влизаш при майсторите и ги гледаш , какво правят.
В Друмник не са лоши , но цените им са космически.
Ако искаш си седиш в кафето на топло, ако искаш влизаш при майсторите и ги гледаш , какво правят.
В Друмник не са лоши , но цените им са космически.
- dan1el
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW X3 3.0d
- Мечтае да кара: 650xi
Аз си карам колата в Мото Експерт на Драгалевско шосе. Много добре работят и са на много прилични цени. За изправяне на джанти незнам коолко ще вземат, но скоро ще разбера
Дияната я забравих след като един път отидох за проверка на гумите и ми отсякоха "Са си почиваме, ше почакаш" съответно им теглих една и повече няма да отида...

Дияната я забравих след като един път отидох за проверка на гумите и ми отсякоха "Са си почиваме, ше почакаш" съответно им теглих една и повече няма да отида...
- lusienk
- младши ентусиаст
-
В Диана в сезоните за смяна на гуми събират временно хора от" кол и въже " и се молиш да не ти се падне такъв олигофрен да прави гумите на твоята кола.
- S_GonzaLes
- младши ентусиаст
-
Re: Изправяне на джанти и баланс на гуми
Аз си изправям джантите при Дани от Казичене, много съм доволен и цените са супер, мисля че имаше обява в комерсиалните.
Аз ремонтирам на Радиала в Младост
изключително доволен съм от услугите там
изключително доволен съм от услугите там

- PSiderov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 118i LCI
84 лв за смяна на 4те гуми на Сребърна..
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
S_GonzaLes написа:Аз си изправям джантите при Дани от Казичене, много съм доволен и цените са супер, мисля че имаше обява в комерсиалните.
Мда, пича е направо бог - 20 кинта за демонтаж/изправяне/баланс/монтаж.
- xdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: x3
- Мечтае да кара: m5 e60; x6
MaXimal написа:~100 лв в мкар
190 лв смяна на летни със зимни в Мкар
- nuke
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '05 BMW X5 3.0d
абе вие бъзикате ли се? 190 лв за смяна на гуми?
Тея дето ги сменят сигурно с копринени ръкавици пипат и гумите се сменят в защитена безпрашна среда...
Тея дето ги сменят сигурно с копринени ръкавици пипат и гумите се сменят в защитена безпрашна среда...
- gkgeorgiev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 520Д
А за заглаждане на леко одрани ляти джанти 17" има ли някой идея къде ги правят добре и на народни цени?
- lusienk
- младши ентусиаст
-
gkgeorgiev написа:А за заглаждане на леко одрани ляти джанти 17" има ли някой идея къде ги правят добре и на народни цени?
Това със заглаждане на става . Трябва да се пребоядиса цялата джанта на прахово. Цената мисля , че е около 30-50лв. на джанта.
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3