Проблем с климатроника
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- tuning_mania
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5is;E30 325i
- Детайли за колата: дизела е за тракторите;)
Проблем с климатроника
Колеги, не можах да намеря с търсачката подобен проблем...
Значи, при мен Е39 520,М52; от шофиорската страна духа само топло, а от страната на пасажера само студено!Моторче ли имам изгоряло? Колко моторчета са и лесна ли е смяната?!? Благодаря предварително !
Значи, при мен Е39 520,М52; от шофиорската страна духа само топло, а от страната на пасажера само студено!Моторче ли имам изгоряло? Колко моторчета са и лесна ли е смяната?!? Благодаря предварително !
ще карам дизел,като стана земеделец!!![/color]
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
Re: проблем с климатроника
tuning_mania написа:колеги ..не можах да намеря с търсачката подобен проблем... значи,при мен Е39 520,М52;от шофиорската страна духа само топло,а от страната на пасажера само студено!моторче ли имам изгоряло?колко моторчета са и лесна ли е смяната?!? благодаря предварително !
Аз имах абсолютно същия проблем а именно циркулационната помпа и клапичките над нея.Помпата не подлежи на ремонт а клапите се отварят и се почистват понеже често клеясват.Моята кола ми я правиха в сервиз и ми почистиха клапичките и се оправи,но след 3 седмици пак започна да духа студено от дясно и се оказа,че ми е зациклила и циркулационната помпа.За мой късмет тръгна само с почукване и така вече 2 месеца си работи.
2 мнения
• Страница 1 от 1