Чистачки на фейс...
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- inseCT
- младши ентусиаст
-
- Кара: докато има!
- Мечтае да кара: Steptronic
- Детайли за колата: 320i (e36,95'',163PS,5 gang)',320d (e46,03'',183PS,6 gang)
Чистачки на фейс...
Явно нешо съм бъгнал че не мога да се оправя с тези чистачки,става въпрос за е46 320д 03'',човека от който я купих ми каза че имала сензор за дъжд...е нз кво има ама постояно тря да ги цъкам един път надолу за да чисти,или ако дам на горе не иска пробах да местя вътре в лосчето онова по малкото лосче ама се тая...като го дам веднуж на горе не иска,още веднъж почва да чисти ама бързо без пауза...
П.П И на фаровете съще как се активират пъскалките?

П.П И на фаровете съще как се активират пъскалките?
- Face
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320Д(M47TUD20)
Re: Чистачки на фейс...
За пръскалките дърпаш лостчето към теб,но трябва да има нещо в казанчето 
Аааа,фаровете трябва да са включени и на всяко 4,5 то дърпане на лостчето освен пръскалкките за стъклото,се задействат и тези на фаровете

Аааа,фаровете трябва да са включени и на всяко 4,5 то дърпане на лостчето освен пръскалкките за стъклото,се задействат и тези на фаровете

- danielscot
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: E46 320d 2002
Пръскалките на фаровете, колега, се активират сами на всяко пето използване на стъломиещото у-во, но само при влючени фарове.
- bozukov_a
- Малката Базука
-
- Кара: e46 e30
Колега незнам дали има разлика при фейса и преди него в системата,но за теб слязах да направя някоя снимка за да говорим на един език.

Провери от начало видимо дали има нещо по датчика на сензора-пукнатини или мехури от преди.Не съм се сблъсквал с подобен проблем до сега и незнам ако има проблем (вътрешен) дали колата ще ти го покаже или ако я закачиш на комп. дали ще ти отчете грешка.
Колкото до начина на работа,лостчето има 5 режима: -1 е надолу (импулс) ако искаш чистачките да минат само веднъж-при задържане работят постоянно на нормалната скорост, при 0 е изключен, при 1 е включен сензора (който го оправлява от ролката (която е в лостчето),при нея степените са 4тири в зависимост колко чуствителен искаш да е),при 2 си работи на минимална постоянна степен а 3 на максимална
Сподели когато решиш проблема,да знаем с колегите за напред ако някой се сблъска с подобен проблем
П.С На вървата снимка се вижда,яко гърба на замърсената седалка която не съм я прал/чистил става вече 3 години-ако някой колега знае нещо да помогне
мерси и аз
Поздрави на всички е46 ентусиасти
Провери от начало видимо дали има нещо по датчика на сензора-пукнатини или мехури от преди.Не съм се сблъсквал с подобен проблем до сега и незнам ако има проблем (вътрешен) дали колата ще ти го покаже или ако я закачиш на комп. дали ще ти отчете грешка.
Колкото до начина на работа,лостчето има 5 режима: -1 е надолу (импулс) ако искаш чистачките да минат само веднъж-при задържане работят постоянно на нормалната скорост, при 0 е изключен, при 1 е включен сензора (който го оправлява от ролката (която е в лостчето),при нея степените са 4тири в зависимост колко чуствителен искаш да е),при 2 си работи на минимална постоянна степен а 3 на максимална
Сподели когато решиш проблема,да знаем с колегите за напред ако някой се сблъска с подобен проблем

П.С На вървата снимка се вижда,яко гърба на замърсената седалка която не съм я прал/чистил става вече 3 години-ако някой колега знае нещо да помогне

- inseCT
- младши ентусиаст
-
bozukov_a написа:Колега незнам дали има разлика при фейса и преди него в системата,но за теб слязах да направя някоя снимка за да говорим на един език.
Колкото до начина на работа,лостчето има 5 режима: -1 е надолу (импулс) ако искаш чистачките да минат само веднъж-при задържане работят постоянно на нормалната скорост, при 0 е изключен, при 1 е включен сензора (който го оправлява от ролката (която е в лостчето),при нея степените са 4тири в зависимост колко чуствителен искаш да е),при 2 си работи на минимална постоянна степен а 3 на максимална![]()
П.С На вървата снимка се вижда,яко гърба на замърсената седалка която не съм я прал/чистил става вече 3 години-ако някой колега знае нещо да помогнемерси и аз
Мерси колега мн за подробната информация

П.П За седалката и ас имам малко замърсено но не чак толкова...мисля да го мина с спрейче за текстилна дапицерия от кауфланд,после с морка кърпа ако се изчисти ще пиша кой е с прея

- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
на е36цата имаха подобен проблем не всички степени работеха на чистаяките високите май само и интервала беше причината в заминало реле
и това да се вземе в предвид

Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- inseCT
- младши ентусиаст
-
Та днеска погледах как седят нещата...значи и на моето огледало има това голямото от долу..обаче нещото ватре го няма..тоест май сензора...седно някой го е истрагнал така излгежда...да не би затова да не ми бачкат сички степенни както си тряя 

- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Ми ку няаа нихуй вътре, ко чакаш да стани
Тя феята на чистачките избягала ... 

- inseCT
- младши ентусиаст
-
pazokolarov написа:Ми ку няаа нихуй вътре, ко чакаш да станиТя феята на чистачките избягала ...
Добре де избягала ок...не може ли си зема нова фея и да се сложи от някое друго примерно

- inseCT
- младши ентусиаст
-
Ако не ти се дават пари за датчика, че е към 200лв нов. Можеш да си изключиш автоматичната функция и да си ползваш поне интервала.
- inseCT
- младши ентусиаст
-
stilko написа:Ако не ти се дават пари за датчика, че е към 200лв нов. Можеш да си изключиш автоматичната функция и да си ползваш поне интервала.
Ако е 200 лева тогава ше си зема или нов или втора от някое ударено...мислех да не е повече

- RIDDICK
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 525D
- Мечтае да кара: M5
- Детайли за колата: Всичко необходимо за комфорт и удоволствие....
здр колега,преди да тръгнеш да купуваш сензор сжали си пластмасите на огледалото в купето и виж да не се е отлепил сензора и паднал,има такава вероятност ако ти е сменян предния прозорец и се е налагало да ти залепят сензора на ново....,поздрави 

- inseCT
- младши ентусиаст
-
RIDDICK написа:здр колега,преди да тръгнеш да купуваш сензор сжали си пластмасите на огледалото в купето и виж да не се е отлепил сензора и паднал,има такава вероятност ако ти е сменян предния прозорец и се е налагало да ти залепят сензора на ново....,поздрави
Да ще проверя,знаеш ли че сега като се замисля на мойто стъкло около въпросните пласмаси дето трябвя да е сензора няма черни линий като на голегата в по горния пост...това ме навежда на мисълта,че или стъклото е сменяно или пласмасите са сложени

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2