не дига повече от 4500об. на газ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
32 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- danchoni.1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: палава 16-ка
Re: не дига повече от 4500об. на газ
Laverita написа:Бензин, ама като яде 12/100 X 2.25 лв. къде му е края?
Искам да питам и друго колегите, възможно ли е при по-топло време разхода на газ да е например 11/100, а при по-студени минусови температури да 13/100 при едно и също каране на колата? За газов инжекцион питам, защото един път сипах 26 л. и карах 220 км., а после сипах 24 л. и карах 160 км. при еднакво каране
кав да е тоия бензин 2,25 и фаидата от него е нулева слагаи си 96 и си свиркаи колега.поне моите наблудения са такива а аз моита кола наден ако не и направя поне 70км гратско начи не сам излизал от нас.

- radkaborisova67
- Потребител
-
Re: не дига повече от 4500об. на газ
Здравехте колеги,
Карам 318 и с газов инжекцион.Днеска паркирах колата, пих едно кафенце и след това като запалих колата и прехвърли на газ, за момент сякаш се дави, как да ви обясня, няма мощност, дори и крака ми докрай да натиска педала на газта.Това го прави като е топла, и само за 2 секунди, после се изтрелва.
От какво може да е .....
Благодаря предварително
Ари ве. никой ли няма да ми помогне 5 дена чакам, за какво е тоз форум, досега да бях отишъл на майстор
Карам 318 и с газов инжекцион.Днеска паркирах колата, пих едно кафенце и след това като запалих колата и прехвърли на газ, за момент сякаш се дави, как да ви обясня, няма мощност, дори и крака ми докрай да натиска педала на газта.Това го прави като е топла, и само за 2 секунди, после се изтрелва.
От какво може да е .....
Благодаря предварително
Ари ве. никой ли няма да ми помогне 5 дена чакам, за какво е тоз форум, досега да бях отишъл на майстор
http://picbg.net/u/52742/36177/417109.jpg[url][/url]
32 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3