Тема,за осъществени и в момента осъществаващи се проекти!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- santo_bansko
- ентусиаст
-
- Кара: Само компоти:)
Тема,за осъществени и в момента осъществаващи се проекти!
Колеги какво ще кажете тва да е обща тема,за проекти.
Всеки които е почнал и свършил проект върху своята е36-ца да го сподели и т.н
Тъкмо ще избегнем постоянно пускащи се теми от рода:ъпдеит,проект и т.н.
Всеки може да сподели какво е направил сътворил,подобрил независимо дали е готово или не
Поздрави!
Всеки които е почнал и свършил проект върху своята е36-ца да го сподели и т.н

Тъкмо ще избегнем постоянно пускащи се теми от рода:ъпдеит,проект и т.н.
Всеки може да сподели какво е направил сътворил,подобрил независимо дали е готово или не

Поздрави!

- mitrax
- ентусиаст
-
- Кара: coupe e36 m42 , цоупе е46 325ci
- Мечтае да кара: ///M
Re: Тема,за осъществени и в момента осъществаващи се проекти!
2008.09 ъпдейт от парно с врътки към дигитален климатроник на 318is 93г. Без никакви проблеми и побългарявания . Мита че таблото после скърца е разбит , дори на против - ако е имаше нещо поразхлабено е затягнато вече както трябва. Жичките са малко свръткави , но няма никакви ядове. Горе долу по това време и ламарини от купе 98г. отпред (фейслифт) и текстилен салон черен пак от 98 г. Китайски ксенон на бош с лупа и агнешки поглед
Малък борд с букса от IDE храд диск без модула за светлините - само външна температура . Чип от самоковската дружина на Ge_a с излизащи 3 жички за превключване между 2 софтуера - оригиналния и друг с червена линия на около 7200
имам си копче пред скоростния лост - TURBO
В момента имам заден мост от 328i и се чуда дали да ъпдейтна отзад с вентилирани дискове , но то колата едвам се засилва , та чакам някой да си ги купи, ако ли не - ъпдейта е плуг енд плей.

- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
Re: Тема,за осъществени и в момента осъществаващи се проекти!
И аз като колегата над мен
- От врътковото парно към климатроник двузонов всичко протече гладко и спокойно и всичко беше наред
(имам писана тема по този въпрос)
- Мтех окачване чисто нова за моята хубавица + спортни пручинки сиьо SPARCO
- Черен кожен сало от плюшения но после си харесах адски много Кожа цвят шампанско и смених черия кожен със Кожен цвят шампанскос корие абе всичко
- Подлакътник само че го купих по времената когато цените бяха други
300лв
- Ангелски очи на фаровете
първо си нправих по познатия метод на много хора може би
от пръчки за щора и от светодиоди станаха но след известно време започна а ме яде от вътре че трябв ада си сложа CCFL взех монтирах но след известно време дет се вика четирите очи запонаха да гледат различно
промени им се светенето
и накрая се нервирах и си взех фарове с Овнешки очи InPro разбира се (има тема по спорове кои са по добри InPro или Depo )
- След това взех джанти 16" мнoго готини ама при един удър едната се порзцепи и се наложи да си взема нови
сега съм със 17" разбира се BBS (еленови рогца) 
- Викам какво да и правя на моята още и
ще и слагам Автопилот колега от форума продаваше (пак по онези по скъпитъе времена не като сега в период на криза но викам айде ще го взимам само че хопа той преебан има тема в некоректни
) но както и да е намерих в последстие нов модул от 7мица и подкарах моето автопилотче 
- После преминах от аналогов часовник към малкото борд компютърче само със температура но след седмица радване ми писна и си поръчах най големия със всичко
еми монтирах го и сега съм си с него 
- При един дъж си бях забравил шибито леко ей така поотворено нали да ми е проветрена колата от жегите ( кво да ви кажа гъзар
) ама като позаваля и таванчето хоппп взе че се поотлепи та : Нов таван черен разбира се 
- A преди около две - три години още щом си взех моето бебче много гледах хората с чипове (но пак да кажа това по времената където не всеки втори беше с чип и спортен филтър
) та си поръчах от германия 
- След това си купих и спортно филтърче K&N разбира се (панелен) не някво илиенско
- Спортно гърне SuperSprint истинско
- И една музичка с кояо бях на едно състезание на събора на BMW 2007 годин та ето и резултатите от него ( http://www.emma-bg.com/news.php?readmore=11 ) Павлин Николаев Рибаров
- 1 място ESPL Entry 1 Woofer
- 3 място Entry 3 channels
Е може и да има и други неща дето съм правил ама честно сега не ми идват

Ето го и резултата от от моя ентосиазъм и труд ( gallery/album.php?album_id=2417 )

- От врътковото парно към климатроник двузонов всичко протече гладко и спокойно и всичко беше наред

- Мтех окачване чисто нова за моята хубавица + спортни пручинки сиьо SPARCO
- Черен кожен сало от плюшения но после си харесах адски много Кожа цвят шампанско и смених черия кожен със Кожен цвят шампанскос корие абе всичко
- Подлакътник само че го купих по времената когато цените бяха други

- Ангелски очи на фаровете

- След това взех джанти 16" мнoго готини ама при един удър едната се порзцепи и се наложи да си взема нови

- Викам какво да и правя на моята още и

- После преминах от аналогов часовник към малкото борд компютърче само със температура но след седмица радване ми писна и си поръчах най големия със всичко

- При един дъж си бях забравил шибито леко ей така поотворено нали да ми е проветрена колата от жегите ( кво да ви кажа гъзар

- A преди около две - три години още щом си взех моето бебче много гледах хората с чипове (но пак да кажа това по времената където не всеки втори беше с чип и спортен филтър

- След това си купих и спортно филтърче K&N разбира се (панелен) не някво илиенско
- Спортно гърне SuperSprint истинско

- И една музичка с кояо бях на едно състезание на събора на BMW 2007 годин та ето и резултатите от него ( http://www.emma-bg.com/news.php?readmore=11 ) Павлин Николаев Рибаров
- 1 място ESPL Entry 1 Woofer
- 3 място Entry 3 channels
Е може и да има и други неща дето съм правил ама честно сега не ми идват

Ето го и резултата от от моя ентосиазъм и труд ( gallery/album.php?album_id=2417 )
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
4 мнения
• Страница 1 от 1