Тема,за осъществени и в момента осъществаващи се проекти!

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Само компоти:)

Тема,за осъществени и в момента осъществаващи се проекти!

Мнение от santo_bansko » 09 Фев 2010, 0:45

Колеги какво ще кажете тва да е обща тема,за проекти.
Всеки които е почнал и свършил проект върху своята е36-ца да го сподели и т.н :yes:
Тъкмо ще избегнем постоянно пускащи се теми от рода:ъпдеит,проект и т.н.
Всеки може да сподели какво е направил сътворил,подобрил независимо дали е готово или не :yes:

Поздрави!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: coupe e36 m42 , цоупе е46 325ci
Мечтае да кара: ///M

Re: Тема,за осъществени и в момента осъществаващи се проекти!

Мнение от mitrax » 09 Фев 2010, 9:44

2008.09 ъпдейт от парно с врътки към дигитален климатроник на 318is 93г. Без никакви проблеми и побългарявания . Мита че таблото после скърца е разбит , дори на против - ако е имаше нещо поразхлабено е затягнато вече както трябва. Жичките са малко свръткави , но няма никакви ядове. Горе долу по това време и ламарини от купе 98г. отпред (фейслифт) и текстилен салон черен пак от 98 г. Китайски ксенон на бош с лупа и агнешки поглед :mhihi: Малък борд с букса от IDE храд диск без модула за светлините - само външна температура . Чип от самоковската дружина на Ge_a с излизащи 3 жички за превключване между 2 софтуера - оригиналния и друг с червена линия на около 7200 :paranoid: имам си копче пред скоростния лост - TURBO :mhihi: В момента имам заден мост от 328i и се чуда дали да ъпдейтна отзад с вентилирани дискове , но то колата едвам се засилва , та чакам някой да си ги купи, ако ли не - ъпдейта е плуг енд плей.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e36 318is COUPE M42

Мнение от PNR » 09 Фев 2010, 11:13

И аз като колегата над мен :oops: :kuku:
- От врътковото парно към климатроник двузонов всичко протече гладко и спокойно и всичко беше наред :mhihi: (имам писана тема по този въпрос)

- Мтех окачване чисто нова за моята хубавица + спортни пручинки сиьо SPARCO

- Черен кожен сало от плюшения но после си харесах адски много Кожа цвят шампанско и смених черия кожен със Кожен цвят шампанскос корие абе всичко

- Подлакътник само че го купих по времената когато цените бяха други :( 300лв :yes:

- Ангелски очи на фаровете :) първо си нправих по познатия метод на много хора може би :mhihi: от пръчки за щора и от светодиоди станаха но след известно време започна а ме яде от вътре че трябв ада си сложа CCFL взех монтирах но след известно време дет се вика четирите очи запонаха да гледат различно :mhihi: промени им се светенето :censored: и накрая се нервирах и си взех фарове с Овнешки очи InPro разбира се (има тема по спорове кои са по добри InPro или Depo )

- След това взех джанти 16" мнoго готини ама при един удър едната се порзцепи и се наложи да си взема нови :mhihi: сега съм със 17" разбира се BBS (еленови рогца) :)

- Викам какво да и правя на моята още и :idea: ще и слагам Автопилот колега от форума продаваше (пак по онези по скъпитъе времена не като сега в период на криза но викам айде ще го взимам само че хопа той преебан има тема в некоректни :mhihi: ) но както и да е намерих в последстие нов модул от 7мица и подкарах моето автопилотче :)

- После преминах от аналогов часовник към малкото борд компютърче само със температура но след седмица радване ми писна и си поръчах най големия със всичко :mhihi: еми монтирах го и сега съм си с него :)

- При един дъж си бях забравил шибито леко ей така поотворено нали да ми е проветрена колата от жегите ( кво да ви кажа гъзар :mhihi: ) ама като позаваля и таванчето хоппп взе че се поотлепи та : Нов таван черен разбира се :)

- A преди около две - три години още щом си взех моето бебче много гледах хората с чипове (но пак да кажа това по времената където не всеки втори беше с чип и спортен филтър :mhihi: ) та си поръчах от германия :)

- След това си купих и спортно филтърче K&N разбира се (панелен) не някво илиенско

- Спортно гърне SuperSprint истинско :)

- И една музичка с кояо бях на едно състезание на събора на BMW 2007 годин та ето и резултатите от него ( http://www.emma-bg.com/news.php?readmore=11 ) Павлин Николаев Рибаров
- 1 място ESPL Entry 1 Woofer
- 3 място Entry 3 channels

Е може и да има и други неща дето съм правил ама честно сега не ми идват :) :) :)

Ето го и резултата от от моя ентосиазъм и труд ( gallery/album.php?album_id=2417 )
PNR@abv.bg
София
0888779546

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 09 Фев 2010, 13:33

В туниг има раздел проекти ;)
Изображение

Назад към E36