320D придърпване + ето какви грешки
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- nedkoo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 730d G11 2018
Re: 320D придърпване + ето какви грешки
nedkoo написа:Колеги и аз да използвам тематаКолата ми беше с изолиран АГР клапан и един ден излизам сутрин с нея паля и тргвам но и при мен се ости едно придрпване и пове4е от 1000 оборта не искаше и колкото газ да давам и какво да направия махам скобата на АГР и кжо да видя само едно тънко крък4е и капа4ката от буркана я нямаше взех направих нова пло4ка за да го излорим пак но като запаля остава запалена за много малко най много 10 сек. и после свалям пак АГР клапана по то4но махам скобата и колата запали но директно от там Пуши но варви до 3000-4000 си вдигна но яко пуши както и да е прибрах се и сега се 4удия от какво може да е това обадих се на един майстор в бг и ми каза 4е нещо е задръстена колата но най много ми е интересно къде е другата 4аст от старата пло4ка дето беше запушен АГР клапана моля за съвети от какво може да е това
![]()
![]()
![]()
Колеги някой може ли да каже нещо по въпроса ми като по4нете с тия спорове и няма спира4ки уж сме тук да си помагаме

- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
Събота и Неделя почивам принципно.... особено тази неделя
ставам по голям
А за механичните ремонти колега правя всичко. Разглобявам помпи, сменям всичко. Работя с колеги от Бош сервиз. Мога да тествам всичко, даже и мога да сам гаранция 1г. ама става по скапичко, понеже гаранцията я дава Бош.... минава техния стенд.... след моя ремонт. Пушенето на бяло е недостиг на горово ..... черно е много гориво. Вече къде е проблема всеки майстор си знае.... Бяло може да пуши не само от помпата, може да ти е нужно нов дебитомер, адаптация......

А за механичните ремонти колега правя всичко. Разглобявам помпи, сменям всичко. Работя с колеги от Бош сервиз. Мога да тествам всичко, даже и мога да сам гаранция 1г. ама става по скапичко, понеже гаранцията я дава Бош.... минава техния стенд.... след моя ремонт. Пушенето на бяло е недостиг на горово ..... черно е много гориво. Вече къде е проблема всеки майстор си знае.... Бяло може да пуши не само от помпата, може да ти е нужно нов дебитомер, адаптация......
- dimitar46
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
и така не казахте колко точно струва този ремонт на помпата с всйчко сваляне и качване
- ThE BeAsT
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320d, 330xd
- Мечтае да кара: M4
Така, колата не беше палена 48 часа, и днес в студа и снега .... със супер слаб акомулатор, с 2 неработещи свещи
запали,много неравномерно в началото (това го разбирам заради свещите) първите няколко секунди. Но много зверски изпуши миризливо и бяло, и така (малко по-слабо от първоначалното изпушване) си пушеше докато не позагря, и като спра на място за 5мин зад мене снега става черен
Та да питам .. нормално ли е това, следствие от някоя от болежките ли е, варианта дебитомер отпада ли ???
П.С. Може и да си внушавам, но като че ли колата започна да пуши повечко (незнам от кога) беличко (малко)... но не както казва Милен само като губи мошност а по принцип

П.С. Може и да си внушавам, но като че ли колата започна да пуши повечко (незнам от кога) беличко (малко)... но не както казва Милен само като губи мошност а по принцип

- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
и тва може да стане... не че ти го пожелавам ама това са симптоми....
- ThE BeAsT
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320d, 330xd
- Мечтае да кара: M4
Да, но нормално ли е това изпушване на бяло и смръдливо веднага след запалването ... и може ли да е от филтъра на картерните газове, че от най-малко 15 000км не е сменян. И пак да си питам ... дебитомер отхвърля ли се като вероятна причина ???
Здр Милене,как мога да те намеря,смениха ми дебитомера но от форумите чета че трябва да се адаптира.Може ли да ми дадеж телефон и да се чуем и да те посетя.Емо
- Tunturi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 325i
- Мечтае да кара: Балканче
- Детайли за колата: M54B25
Виждам че темата е доста стара но имам същите грешки 1 към 1 интересува ме на помпата дали и датчика в нея е сменян (че с тея грешки и той ме съмнява) или само вапростния транзистор да знам дали само с транзистор ще се мине благодаря предварително.
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Пиши едно ЛС да ти кажа къде си оправих моята в София, ще останеш доволен 

- Tunturi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 325i
- Мечтае да кара: Балканче
- Детайли за колата: M54B25
Проблема се оказа в електрониката, но не от транзистора или стабилизатора. Симптомите бяха 1 към 1 с тази тема http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 3&start=15.
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3