Една малоумна случка по пътищата в СФ

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Re: Една малоумна случка по пътищата в СФ

Мнение от M2PR » 08 Фев 2010, 18:22

не съм ти колега :!:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

ентусиаст
Аватар

Мнение от JOGI » 08 Фев 2010, 18:29

кви са тея нерви аз пък съм с петнайски и като има релси или нещо падам почти на нула

младши ентусиаст
Аватар
Кара: жена си да дрифти
Мечтае да кара: безаварийно
Детайли за колата: харчи малко - върви на страх

Мнение от mili4uk » 08 Фев 2010, 23:11

scipo написа:
M2PR написа:
mili4uk написа:Та карам си колата по околовръсното и пресичам цар Борис. Който е минавал от там знае че има адски дупки от трамвайните линии и аз си минавам съвсем лекичко от там предвид това че съм и със 17"ка... пазя си колата :)

Не знам дали си наясно, ама на хората им е все тая дали си пазиш колата или не. Няма да те чакам да минаваш през релсите 10 минути, пък ти най-добре като си със 17ки слезни пА я пренеси на гръб, а!?

За това ти говоря ! Уважението към другите е важно !!! Както ти и казах, карам бременна жена. Карам с чисто нови зимни гуми 17" ! Ако си мислиш че ще мина от там с 40.... с кола за 20К и жена с корем колкото няколко твой глави - някак си си сгрешила ! А и ако си мислиш че с 5 секунди повече ще стигнеш по-далече .... от мен - си е за твоя сметка !
В София си е жив OFF-road терена.
Според твоя пример... за да не чакам никой, докато карам кросовия мотор и те видя да ми се моташ по черен път или да намалиш на някоя шахта без капак да мина и да ти сваля с шут огледалото, защото разбираш ли си намалила !!!
Имаше един готин надпис на един камион... пътя не е космос !
А и не всички могат да се похвалят с "перфектно" шофиране. Нека бъдем толерантни.
Има си места където човек да си изкара нервите... или да си изпита адреналина, има и места където карат жени, карат се деца, има зверски дупки, има и правила ! По-добре лоши правила отколкото никакви.
Това че ти си със служебна баничарка и не плащаш нищо за ремонти или пък те бие парата през ръцете и не мислиш какво ще се счупи по колата , или пък гаджето ти е монтьор ... не ти дава право да казваш кой се мота и кой не на дупките !
Ако пък си толкова ти пречат тези който минават бавно през тези дупки , вземи ги оправи ти с твой средства да те видим !
Не искам грам да те обидя или да се вкарваме в безсмислени спорове - напротив... с тези наши писания ... 1 човек да се замисли над тези тъпи случки - ще е от полза !
Всеки си намира майстора - аз си го намерих ! Далеч съм и от мисълта че съм "адски добър" шофьор, или пък "адски луд". Напротив - мисля си че не карам лошо макар че и аз греша понякога - но надали това е основание "да ме размажат" ! Който не кара.. той не греши. Пак казвам.. ключовата дума е "толерантност" и малко акъл за да разбереш кога си в грешка.
Разбира се всичко си има граници и човек когато се почувства застрашен... и не чак лично, а семейството му - за което говоря аз, тогава ме наречи "луд", "тъпанар" или каквото се сетиш, но повярвай ми... ще ми го казват това от друг свят или измерение !
Темата не е за това кой на кого какво му се е случило защото реално на ден на човек който кара всекидневно, гаранция му се случват какви ли не засечки и преживявания.
Просто споделих емоция - почти непозната за мен, и то не с надеждата че ще ги намеря, или пък ще си признаят и ще ги наругаем публично, а просто ако може да се прочете от колегите тук и наистина да направим една макар и малка идея шофирането ни по-добро и толерантно от феновете на марката.
Ако пък сметнете че не си заслужава... теглете ключа на темата и това е !

ПС. Ей... доживях жена да ме учи как да минавам през дупките !!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: нормално

Мнение от scipo » 08 Фев 2010, 23:28

M2PR написа:не съм ти колега :!:

извинявай колежке :oops:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от M2PR » 09 Фев 2010, 1:23

mili4uk написа:За това ти говоря ! Уважението към другите е важно !!! Както ти и казах, карам бременна жена. Карам с чисто нови зимни гуми 17" ! Ако си мислиш че ще мина от там с 40.... с кола за 20К и жена с корем колкото няколко твой глави - някак си си сгрешила ! А и ако си мислиш че с 5 секунди повече ще стигнеш по-далече .... от мен - си е за твоя сметка !

Тъй... спри да се оправдаваш с бременната жена - напълно разбирам за какво иде реч, но просто недей да се оправдаваш с нея :!: - Бас ловя, че и като си сам минаваш по същия начин ;)
По повод на уважението - можеш да бъдеш сигурен, че такова от моя стана винаги има, но когато някой ти лази отпред и те мотае само защото има скъпоценна кола за 20к - мисля, че това е ярък отенък на егоизма ... И сега малко с твоите камъни в твоята градина - Ами ако аз возя бременна, която ражда какво правиме!? - ще те чакам ли?! Няма как да стане, приятелю :winky:

mili4uk написа:Според твоя пример... за да не чакам никой, докато карам кросовия мотор и те видя да ми се моташ по черен път!

Леко лирическо отклонение - значи аз да ти кажа, не се мотая по места, дето нямам работа, та едва ли ще ме видиш да хвърча из черните пътища :mhihi: (с други думи - "Всяка жаба да си знае гьола" ;) )

mili4uk написа:или да намалиш на някоя шахта без капак да мина и да ти сваля с шут огледалото, защото разбираш ли си намалила !!! !

Тея шахтички ги виждам от рано, сиреч следя какво се случва напред по пътя а не зяпам само пред носа си. На това му се казва "съобразителност" :idea:

mili4uk написа:Имаше един готин надпис на един камион... пътя не е космос !
А и не всички могат да се похвалят с "перфектно" шофиране. Нека бъдем толерантни.

Ами както каза пътищата ни са зле. По-скоро приличат на лунен пейзаж, така че тоя надпис определено или си го виждал доста отдавна, или не караш в Бг :dunno: А тези, които немогат да се похвалят с ..хайде да не е перфектно шофиране, но най-малко адекватно - да хванат да се учат по полигони и т.н., а не допълнително да услужняват ситуацията по пътищата с некоординираните си движения и маневри :help:

mili4uk написа:Това че ти си със служебна баничарка и не плащаш нищо за ремонти или пък те бие парата през ръцете и не мислиш какво ще се счупи по колата , или пък гаджето ти е монтьор ... не ти дава право да казваш кой се мота и кой не на дупките !
Ако пък си толкова ти пречат тези който минават бавно през тези дупки , вземи ги оправи ти с твой средства да те видим !

Изказа се неподготвен за служебните коли, понеже те доста се разминават с т.нар. "баничарки" ;) А през повечето време карам личната си кола. И повярвай ми, отдавна съм се примирила с факта, че пътищата са цъфнали, та вързали (напр. навремето, когато едната ми джанта буквално зае ф-мата на квадрат :mhihi: ), но едва ли скоро ще има някакво подобрение - ама дай по тоя повод да се влача, а? Ремонти ще има винаги, от теб самия зависи кога и какви ще са. В тоя ред на мисли някъде по-горе ти писах за "съобразителността" ...

mili4uk написа:Не искам грам да те обидя или да се вкарваме в безсмислени спорове - напротив... с тези наши писания ... 1 човек да се замисли над тези тъпи случки - ще е от полза !
Всеки си намира майстора - аз си го намерих ! Далеч съм и от мисълта че съм "адски добър" шофьор, или пък "адски луд". Напротив - мисля си че не карам лошо макар че и аз греша понякога - но надали това е основание "да ме размажат" ! Който не кара.. той не греши. Пак казвам.. ключовата дума е "толерантност" и малко акъл за да разбереш кога си в грешка.
Разбира се всичко си има граници и човек когато се почувства застрашен... и не чак лично, а семейството му - за което говоря аз, тогава ме наречи "луд", "тъпанар" или каквото се сетиш, но повярвай ми... ще ми го казват това от друг свят или измерение !
Темата не е за това кой на кого какво му се е случило защото реално на ден на човек който кара всекидневно, гаранция му се случват какви ли не засечки и преживявания.

ПС. Ей... доживях жена да ме учи как да минавам през дупките !!!

Нищо лично, просто си последния човек, който може да ме обиди. По повод на шофирането - недей да оставаш с грешното впечатление, че съм от типа, които се имат за безсмъртни - даже напротив. Винаги съм апелирала за толерантност на пътя и няма да спра да го правя, а това което ме дразни е друго - ако обаче и след този пост не си разбрал какво конкретно имам предвид, би било много жалко ;)

ПС. Ами както изглежда не са те учили, та все някой трябва да свърши и тази работа :lol:

:bchug:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 09 Фев 2010, 1:37

@mili4uk

Много си прав човек, аз бих направил същото за жена си и семейството си и както казваш най-важното е толерантност да има на пътя. Относно колежката, въобще не си права, аз също не бих си трошил колата по тия дупки. Не стига, че плащам всяка година данъци, карам по път 6-класа пък и сега да не спирам като има дупки и допълнително да се вкарвам в разходи. Пак ще цитирам колегата ако са ти много парите ходи и си разби колата някъде и си купи друга, а докато аз и останалите които ценим това което имаме ще стойш зад нас и ще чакаш.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: жена си да дрифти
Мечтае да кара: безаварийно
Детайли за колата: харчи малко - върви на страх

Мнение от mili4uk » 09 Фев 2010, 17:59

M2PR :) опасна си ! Безсмислено е да продължавам да flood-вам тук с подобни коментари, или да се обеснявам повече.
Който ме е разбрал... разбрал... който не е - да се оправя !
Живи и здрави... това мога да пожелая на всички :)
Съобразителност и толерантност са единствените думи който си заслужават да се прочетат !!!
Съжелявам ако някой ме е разбрал с акцент върху "егоизма ми", "20К", "бременна" и т.н.
Идеята беше и си остава тези две думички малко по-горе !
Надявам се да не продължаваме в същия дух....

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 11 Фев 2010, 3:04

mili4uk написа:M2PR :) опасна си ! Безсмислено е да продължавам да flood-вам тук с подобни коментари, или да се обеснявам повече.
Съобразителност и толерантност са единствените думи който си заслужават да се прочетат !!!
Съжелявам ако някой ме е разбрал с акцент върху "егоизма ми", "20К", "бременна" и т.н.

Колега, няма какво да се обясняваш като ученичка! Ти плащаш ли си пътния данък, винетките, данъци и т.н.? Общината плаща ли ти за изкривени носачи, скъсани гуми, спукани джанти - плаща дръжки! На който не му харесва, че някои хора си пазят колите...да се оправят поотделно. Мойта кола е твърда до безобразие, но няма да си сменя окачването само и само някой да стигне с 10 секунди по-бързо! Ако возиш раждаща жена - биеш едни аварийки и караш на уволнявка...това е. И аз да бях и да знам, че жена ми е пред раждане...и аз щях да минавам бавно, а и да не е - пак минавам бавно! Като си съсипя амортесьорите Фандъкова няма да дойде и да ми сложи на масата едни 2000 лв. за оказване и още 1000 за нерви и майстори, нали? Никой не може и да ти каже какви джанти да сложиш - ако искаш и 20 цола си сложи - това ти е разрешено от Конституцията и тук се приключва всичко. Тези зад теб трябва да те чакат. Такива нерваци, които на светофара ми надуват клаксона още на прясно жълто ги лекувам много добре - просто си изчаквам зелено, после жълто и преди червено се изстрелвам...нека поседят още 1 минута и да се замислят дали е коректно поведението им...а, ако искат да ми кажат нещо - нека заповядат...бой съм ял, бой съм и раздавал...не ме плаши ни най-малко! Не знам как хората в нормалните държави могат да се изчакват на пътя, а ние тук се държим като някакви невротични диваци! Като не ви понася движението и сте изнервени - карайте нощно време! Парите с това не си изкарвате, защото ако навъртате по 300 километра дневно в София...е, вече сте свикнали и не ви пука!

А ти...М2ПР...ти ше ми паднеш на мен :mhihi: С тая козичка си много бърза, ама ще те лекувам някой път със зелената машинка :mhihi: И пак ти казвам...стига храни хората, бе момиче...тук БМВ караме, все за ядене пари има...не ни трябват готвачи...особено с лопати за сняг :mhihi:
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw325tds » 11 Фев 2010, 8:57

Pitbull_Germany написа:
mili4uk написа:M2PR :) опасна си ! Безсмислено е да продължавам да flood-вам тук с подобни коментари, или да се обеснявам повече.

Колега, няма какво да се обясняваш като ученичка! Ти плащаш ли си пътния данък, винетките, данъци и т.н.? Общината плаща ли ти за изкривени носачи, скъсани гуми, спукани джанти - плаща дръжки! На който не му харесва, че някои хора си пазят колите...да се оправят поотделно. Мойта кола е твърда до безобразие, но няма да си сменя окачването само и само някой да стигне с 10 секунди по-бързо! Ако возиш раждаща жена - биеш едни аварийки и караш на уволнявка...това е. И аз да бях и да знам, че жена ми е пред раждане...и аз щях да минавам бавно, а и да не е - пак минавам бавно! Като си съсипя амортесьорите Фандъкова няма да дойде и да ми сложи на масата едни 2000 лв. за оказване и още 1000 за нерви и майстори, нали? Никой не може и да ти каже какви джанти да сложиш - ако искаш и 20 цола си сложи - това ти е разрешено от Конституцията и тук се приключва всичко. Тези зад теб трябва да те чакат. Такива нерваци, които на светофара ми надуват клаксона още на прясно жълто ги лекувам много добре - просто си изчаквам зелено, после жълто и преди червено се изстрелвам...нека поседят още 1 минута и да се замислят дали е коректно поведението им...а, ако искат да ми кажат нещо - нека заповядат...бой съм ял, бой съм и раздавал...не ме плаши ни най-малко! Не знам как хората в нормалните държави могат да се изчакват на пътя, а ние тук се държим като някакви невротични диваци! Като не ви понася движението и сте изнервени - карайте нощно време! Парите с това не си изкарвате, защото ако навъртате по 300 километра дневно в София...е, вече сте свикнали и не ви пука!

А ти...М2ПР...ти ше ми паднеш на мен :mhihi: С тая козичка си много бърза, ама ще те лекувам някой път със зелената машинка :mhihi: И пак ти казвам...стига храни хората, бе момиче...тук БМВ караме, все за ядене пари има...не ни трябват готвачи...особено с лопати за сняг :mhihi:

:dummy:
Аре стига с тази тема.
Платете си гражданската и каското и всеки да кара както си иска.
Само черва по асфалта да няма, другото се оправя!
:dummy:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от M2PR » 11 Фев 2010, 14:09

Pitbull_Germany написа:

Колега, няма какво да се обясняваш като ученичка! Ти плащаш ли си пътния данък, винетките, данъци и т.н.? Общината плаща ли ти за изкривени носачи, скъсани гуми, спукани джанти - плаща дръжки! На който не му харесва, че някои хора си пазят колите...да се оправят поотделно. Мойта кола е твърда до безобразие, но няма да си сменя окачването само и само някой да стигне с 10 секунди по-бързо! Ако возиш раждаща жена - биеш едни аварийки и караш на уволнявка...това е. И аз да бях и да знам, че жена ми е пред раждане...и аз щях да минавам бавно, а и да не е - пак минавам бавно! Като си съсипя амортесьорите Фандъкова няма да дойде и да ми сложи на масата едни 2000 лв. за оказване и още 1000 за нерви и майстори, нали? Никой не може и да ти каже какви джанти да сложиш - ако искаш и 20 цола си сложи - това ти е разрешено от Конституцията и тук се приключва всичко. Тези зад теб трябва да те чакат. Такива нерваци, които на светофара ми надуват клаксона още на прясно жълто ги лекувам много добре - просто си изчаквам зелено, после жълто и преди червено се изстрелвам...нека поседят още 1 минута и да се замислят дали е коректно поведението им...а, ако искат да ми кажат нещо - нека заповядат...бой съм ял, бой съм и раздавал...не ме плаши ни най-малко! Не знам как хората в нормалните държави могат да се изчакват на пътя, а ние тук се държим като някакви невротични диваци! Като не ви понася движението и сте изнервени - карайте нощно време! Парите с това не си изкарвате, защото ако навъртате по 300 километра дневно в София...е, вече сте свикнали и не ви пука!:

Какво се караш на човека, това не беше ли насочено към мен?
Ако искате и на 120 цола се качете :mhihi: , ако искате с някви нисколетящи автомобили се придвижвайте - все ми е тая ;) Въпроса е да се съобразявате с пътищата и условията по тях. Защото тея 20ки дето ми ги пишете тука не са съобразяване с настилката, респективно милионите дупки, а чиста проба гъзария. Като искате на 20ки да карате по-бързо излезте да карате по Западна Европа примерно... Но някой, който се мисли за велик със скъпоценните си джанти/ гуми/ кола изобщо няма да го бавя, пък ако ще да има и пряка роднинска връзка с папата... ;)

Pitbull_Germany написа:[А ти...М2ПР...ти ше ми паднеш на мен :mhihi: С тая козичка си много бърза, ама ще те лекувам някой път със зелената машинка :mhihi: И пак ти казвам...стига храни хората, бе момиче...тук БМВ караме, все за ядене пари има...не ни трябват готвачи...особено с лопати за сняг :mhihi:

Ше ти падна, ама друг път... УУУеко с джантичките, мини тука по-бавно, сега за къде се силиш по тия павета, мини малко в десно че с-у нас има кратер с дълбочина 1 сантиметър :mhihi: :mhihi: :mhihi: недай си Боже нещо да й стане на тая кола :кръстещ се емотикон: - нали трябва да се гледа като писано яйце, че ще я караме во веки :mrgreen: :mhihi: :winky: :winky: :winky: :winky:
И какво да направя, че черпака ми малее вече... просто беше крайно наложително да бръкна в тенджерата с лопатата.... :mhihi: :winky:

пп. Питбулче, на слалом нямаш шансове, а сега като се замисля и на права може би няма да имаш, защото докато се оглеждаш за дупки, релси и т.н.м вече ще съм те оставила в точка :mhihi: :winky: :winky: :winky: :winky:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

Потребител
Аватар

Мнение от bmw_power_x5 » 11 Фев 2010, 15:09

M2PR написа:
Pitbull_Germany написа:

Колега, няма какво да се обясняваш като ученичка! Ти плащаш ли си пътния данък, винетките, данъци и т.н.? Общината плаща ли ти за изкривени носачи, скъсани гуми, спукани джанти - плаща дръжки! На който не му харесва, че някои хора си пазят колите...да се оправят поотделно. Мойта кола е твърда до безобразие, но няма да си сменя окачването само и само някой да стигне с 10 секунди по-бързо! Ако возиш раждаща жена - биеш едни аварийки и караш на уволнявка...това е. И аз да бях и да знам, че жена ми е пред раждане...и аз щях да минавам бавно, а и да не е - пак минавам бавно! Като си съсипя амортесьорите Фандъкова няма да дойде и да ми сложи на масата едни 2000 лв. за оказване и още 1000 за нерви и майстори, нали? Никой не може и да ти каже какви джанти да сложиш - ако искаш и 20 цола си сложи - това ти е разрешено от Конституцията и тук се приключва всичко. Тези зад теб трябва да те чакат. Такива нерваци, които на светофара ми надуват клаксона още на прясно жълто ги лекувам много добре - просто си изчаквам зелено, после жълто и преди червено се изстрелвам...нека поседят още 1 минута и да се замислят дали е коректно поведението им...а, ако искат да ми кажат нещо - нека заповядат...бой съм ял, бой съм и раздавал...не ме плаши ни най-малко! Не знам как хората в нормалните държави могат да се изчакват на пътя, а ние тук се държим като някакви невротични диваци! Като не ви понася движението и сте изнервени - карайте нощно време! Парите с това не си изкарвате, защото ако навъртате по 300 километра дневно в София...е, вече сте свикнали и не ви пука!:

Какво се караш на човека, това не беше ли насочено към мен?
Ако искате и на 120 цола се качете :mhihi: , ако искате с някви нисколетящи автомобили се придвижвайте - все ми е тая ;) Въпроса е да се съобразявате с пътищата и условията по тях. Защото тея 20ки дето ми ги пишете тука не са съобразяване с настилката, респективно милионите дупки, а чиста проба гъзария. Като искате на 20ки да карате по-бързо излезте да карате по Западна Европа примерно... Но някой, който се мисли за велик със скъпоценните си джанти/ гуми/ кола изобщо няма да го бавя, пък ако ще да има и пряка роднинска връзка с папата... ;)

Pitbull_Germany написа:[А ти...М2ПР...ти ше ми паднеш на мен :mhihi: С тая козичка си много бърза, ама ще те лекувам някой път със зелената машинка :mhihi: И пак ти казвам...стига храни хората, бе момиче...тук БМВ караме, все за ядене пари има...не ни трябват готвачи...особено с лопати за сняг :mhihi:

Ше ти падна, ама друг път... УУУеко с джантичките, мини тука по-бавно, сега за къде се силиш по тия павета, мини малко в десно че с-у нас има кратер с дълбочина 1 сантиметър :mhihi: :mhihi: :mhihi: недай си Боже нещо да й стане на тая кола :кръстещ се емотикон: - нали трябва да се гледа като писано яйце, че ще я караме во веки :mrgreen: :mhihi: :winky: :winky: :winky: :winky:
И какво да направя, че черпака ми малее вече... просто беше крайно наложително да бръкна в тенджерата с лопатата.... :mhihi: :winky:

пп. Питбулче, на слалом нямаш шансове, а сега като се замисля и на права може би няма да имаш, защото докато се оглеждаш за дупки, релси и т.н.м вече ще съм те оставила в точка :mhihi: :winky: :winky: :winky: :winky:

Да те повечето жени шофиорки така правят къде има дупка през нея минават и после олеле ми тя колата се счупи.............. :ranting:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от M2PR » 11 Фев 2010, 15:18

bmw_power_x5 написа:Да те повечето жени шофиорки така правят къде има дупка през нея минават и после олеле ми тя колата се счупи.............. :ranting:

Като нямаш нещо градивно да казваш - си трай там.
Като искаш да се включиш в темата, по-добре първо прочети предишните постове, защото така се изказваш не само неподготвено, ами и тъпо ;)
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Трамвай по Графа
Мечтае да кара: Подводница
Детайли за колата: F10 530 xd

Мнение от icog » 11 Фев 2010, 15:53

:OT: Стига сте навирали раждащи жени навсякъде бре! Търчите като последните идиоти към родилното с риск да се претрепете а те после по няколко часа висят в родилна зала! И оставете колежката да си троши колата колкото иска, да няма вие да я плащате? Като я виждате, че явно няма какво да прави и я сърбят ръцете, що и се връзвате? :shock: :OT:

Биткаджийските изпълнения по улиците ни няма да свършат, това си ни е в природата. Може да обидя някого, но човек, който може да стигне до бой заради ламарини е или изкаран извън нерви (психически неуравновесен) или въпросното тенеке е най-ценното нещо в живота му. И от двата модела в наща кънтри ги има бол.
Това пък няма нищо общо с момента, в който трябва да се защитаваш от превъзбудения тиквеник, собственик на безценното тенеке.

А тая тема как още не е заключена, гледам и се чудя... :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 11 Фев 2010, 16:55

Кола - 50 бона,Джанти + Гуми - 3 бона,Бензин - 200лв,да изкараш извън релси нервните шофьори зад теб,заобикаляйки дупки,намаляйки скоростта и усмихвайки им се,когато се изравнят с теб - безценно. :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 11 Фев 2010, 18:01

M2PR написа:Какво се караш на човека, това не беше ли насочено към мен?

Не му се карам, бре. Просто му казвам, че си е прав. Първо - човекът кара на 17 цола - напълно нормална джанта. Второ - никъде в закона не пише, че джантите трябва да са съобразени с пътната настилка...гумите - да, но джантите - не! Трето - конституционно право на всеки човек е да се придвижва свободно и сам да избира мястото, където да се засели и живее. Така че недей да раздаваш нареждания, генерале :mhihi: Като не ти изнася - отиди и се оплачи в общината, че понеже не са оправили дупките, другите карат бавно и ти закъсняваш систематично с по 10-20 секунди! Кой колко пари дава за кола си е негов проблем. Дали тази кола е всичко или не за него - пак е негов избор! Факт е, че ако караш сравнително нова кола, чието окачване е скъпо, ако караш като идиот и си минаваш на пълна тяга отвсякъде, то ако на 50000 сменяш окачване, ще почнеш да сменяш на 10000...а ако окачването ти е 2000 лв., това значи, че ще трябва да даваш по 10000 лв. А и въпросът беше, че колегата не се е издразнил на това, че си троши колата, а че онзи тарикат му е засичал пътя, след като той само му е свирнал с клаксона! Извинявам се, ама всеки човек си има своята точка на кипене и в един момент ти писва и преставаш да мислиш...за съжаление!

П.С.- На слалом въобще и не се бутай, мойто дете...твоя двигател ми го слагат на мен на мястото за чистачките :mhihi: На права - абсолютно никакъв шанс. Колко и да се оглеждам пак съм с 2 пъти и повече по-голяма кубатура от теб :mhihi: Единствения шанс ти е на някой лунен пейзаж...там вече няма да смея да си чупя колата :winky:
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории