Проблем с горивната система
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с горивната система
Здравейте!
Някакви предположения за този надпис на таблото...."Fuel inject.sistem". Изписа го в движение, след което колата изгасна. Помпата в резервоара не работеше и я смених, но проблема остава. Колата не пали и продължава да изписва същото на таблото. Утре ще я закача на комп.да видим какво ще "изскочи".
Някакви предположения за този надпис на таблото...."Fuel inject.sistem". Изписа го в движение, след което колата изгасна. Помпата в резервоара не работеше и я смених, но проблема остава. Колата не пали и продължава да изписва същото на таблото. Утре ще я закача на комп.да видим какво ще "изскочи".
- iliew
- ентусиаст
-
- Кара: Каквото има..
- Мечтае да кара: .....
Re: Проблем с горивната система
Колега здр.,ще повярваш ли че на мен ми се случваше точно това при паленето на ксенона! Имаш ли такьв? Ако да ,ще ти кажа решението.
Благодаря за отговора. Днес обаче разреших проблема. Както очаквах- оказа се, че трябва да сменя и помпата, която се намира под седалката. Колата запали. Въпреки това ми е интересно какъв може да е бил проблема при теб. Звучи странно.
- gazdov
- Потребител
-
- Кара: E39 525tds Automatic 1998
plam75 написа:Благодаря за отговора. Днес обаче разреших проблема. Както очаквах- оказа се, че трябва да сменя и помпата, която се намира под седалката. Колата запали. Въпреки това ми е интересно какъв може да е бил проблема при теб. Звучи странно.
и аз го имах този проблем,оказа се че е от дебитомера
- iliew
- ентусиаст
-
- Кара: Каквото има..
- Мечтае да кара: .....
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
plam75 написа:Благодаря за отговора. Днес обаче разреших проблема. Както очаквах- оказа се, че трябва да сменя и помпата, която се намира под седалката. Колата запали. Въпреки това ми е интересно какъв може да е бил проблема при теб. Звучи странно.
проблема е бил че е е спаднало налягането което отчита датчика на филтъра (в следствие на неработещата помпа ) и от там ти е изписало тази грешка
Барай шишарката Минкеее ....
6 мнения
• Страница 1 от 1