фарове фейслифт в и-бей

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Х3-E83-3d, E61-530xd

фарове фейслифт в и-бей

Мнение от kreatin » 06 Фев 2010, 18:24

какво мислите за тези оферти и пазарувал ли е някой от там http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1997-200 ... 2558a85117
да не правим компромиси с колите си

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Re: фарове фейслифт в и-бей

Мнение от mad_presley » 06 Фев 2010, 19:09

1. Това е търг и не се знае на каква цена ще свърши.
2. Няма доставка до БГ.
3. Минималната необлагаема сума от тази година за внос извън европейския съюз е 15 евро, така че на тази цена сложи ДДС и мито и тогава прави сметки.
И 4. Оригиналната Хела от ибей идва по-скъпо от това, което можеш да си намериш тук ;)

Потребител
Аватар
Кара: '02 е39 530d touring

Мнение от mirkata79 » 06 Фев 2010, 19:34

Винаги можеш да се договориш с продавача да ти ги изпрати на адрес. Друг е въпроса, че не на всички им се занимава да пращат до БГ. Ако някой се навие, гледай да е с по-висок рейтинг самия продавач. Това дава сигурност, че ще си получие поръчката. Що се касае до митниците, прав е колегата за 15 ЕУР таван, но да не забравяме, че продавачите са хора като нас и може да се спазарите, да ти напише по-ниска стойност на пратката.

Най-големия проблем остава плащането. От моя опит хората в европа предпочитат банков превод, а в САЩ повече взимат Western Union. Изключваме Paypal като опция за плащане в момента в БГ. Макар, че аз успях да се регистрирам, но не мога да си верифицирам картата. Затова все още си търча по банките да превеждам пари.

Имай предвид едни 50лв. минимум комисионна на банката като правиш превода, а в някои банки дори взимат 50 ЕУР комисионна.

До сега съм си поръчвал 20-ина неща и всичко е идвало. Може да е било късмет, но винаги сме си разменяли по 3-4 мейла с продавача преди да купя каквото и да е.
Иначе хората държат на рейтинга си и е малко вероятно да излъжат в описанието за това което продават.
Колкото до цените има по-скъпи неща от БГ, но масово са по-евтини и то значително. Например, когато ми откраднаха 2-те огледала на е39-ката, само едното стъкло струваше 600 лева (имам нещастието да са електрохраматични и електрически прибиращи се). В немския Ebay ги намерих 2-те огледала, пълен комплект, 2-ра ръка, даже и моя цвят за 200 ЕУР. М-воланче мулти пак си намерих за 150 ЕУР (без бег-а) ... такива работи.

Хайде със здраве и дано съм ти бил полезен

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 520i - e39 - 97 г.

Мнение от mandorg » 06 Фев 2010, 19:56

Е mad_presly само го притесни човека

1. търг е но има и buy now на цена с 10 долара над това в момента така че си е далавера направо
2. има доставка до бг - вече почти всички доставят до бг някои неща при мен дори безплатно са доставяли от хонг конг. за тези фарове обаче доставката е 180$
3. минималната необлагаема сума отново я направиха 150 евро което в случая пак не върши работа така че трябва да се имат предвид мита и ддс и главоболия с митничари но до колкото разбрах вече е много по просто и ддс и мито се плащало едва ли не на куриера който е посредник между бг митници и клиента
4. за четвъртото може не съм запознат

5тото е от мен - гледай positive feedbacka на продавача да е макс висок в никакъв случай под 99%
6тото - аз не бих избрал тези щото са с бял ринг а не като оригинала с жълт. такива оферти има много за фарове разгледай кои ще са с най-ниска доставка говори с продавача и всичко би трябвало да е точно ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от twistermpm » 06 Фев 2010, 20:50

Това не са оригинални хела, а реплики. Въпреки това са по-добри от депо, сонар и т.н., защото имитират най добре хела. viewtopic.php?f=35&t=154345 ето една тема която бях пускал преди да взема мойте. там цената е 2но но са с ксенон.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5, Е60, Е30
Мечтае да кара: с талон
Детайли за колата: БМВ

Мнение от Se7ven » 06 Фев 2010, 21:03

Плащането през Pay-Pal не е проблем. Зависи на коя банка е картата. Ако някой иска да плаща нещо през е-bay, мога да му съдейставам безплатно с моята карта и акаунт за Pay-Pal.

ентусиаст
Аватар
Кара: 540i E39
Мечтае да кара: това което има вече...
Детайли за колата: М62В44

Мнение от bili1 » 07 Фев 2010, 15:49

МММММММММ :P :P :P много готини фарчета колеги небях виждал такива за е39 досега особено имаше едни чисто черни :mrgreen: :smoke: незнам на какви пари ще дойдат,ако си поръча някой ама ще си заслужава определено

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 08 Фев 2010, 11:56

Туй си е жива имитация колега, не се занимавай и подлъгвай по ниските цени. Фейслифтовия фар за Е39 се казва Hella.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

Потребител
Аватар
Кара: Е39 525d

Мнение от karlosjackal » 14 Фев 2010, 0:50

Поръчването от И-бей не е проблем, също и плащането с ПейПал :D
Много рядко някой ще те излъже, държат си на фийдбека, както споменаха колегите по-горе.
Проблем би било шипинга до тук.Не всички пращат до Булгаристан :mrgreen: и имат известно право хората.Вариантите са да имаш познат в САЩ и той да ти изпрати.Да ги поръчаш през Ломбард с лееко оскъпяване, или упорито да търсиш някой с шипинг до тук.
Фаровете са хубави и пъти по-евтини от Хелата.
Elesar74 написа:Туй си е жива имитация колега, не се занимавай и подлъгвай по ниските цени. Фейслифтовия фар за Е39 се казва Hella.

Който не вярва може да ги види на живо. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Моите излезнаха около 380 лв. двата :clap: единствено моя грешка е че не погледнах цокъла на крушките, та сега ще сменявам ксеноновите крушки.
.
13022010022-1.JPG

13022010023-1.JPG

13022010025-1.JPG
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Потребител
Аватар
Кара: Е39 525d

Мнение от karlosjackal » 14 Фев 2010, 0:52

Ето още малко пример, само дето колата е супер мръсна :mrgreen:
13022010027-1.JPG

13022010029-1.JPG
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Назад към E39