проблем с парното
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
проблем с парното
с дигиталния климатроник съм проблема е следния както си духа и изведнъж спира и няма тръгване на никва степен така е от 2м но от 2-3дни напълно отказва в предната тема ми отговориха че е от кондензатор на управлението на кл. ако някой качи снимки как да стигна до него ще съм много благодарен с търсачката не открих как да го намеря .или най-добре дайте координати на некой читав жичкаджия да я направи мерси предварително
- ///Leonix
- Е36 Fanatic!
-
- Кара: E36 328i; E30 316i; E38 740i; E36
- Детайли за колата: M52B28; M40B16; M62B44; M43B16
Re: проблем с парното
Здравей колега, ето виж тази тема: Проблем с климатроника+скрити кодове. В нея има снимки на кондензатора и как се сменя. Успех! 

http://www.macadamizer.com/bmwfix.html - Виж тук, но когато е от кондензатора дисплея угасва и не може да се включи (каквото и да натискаш климатроника си стои като изключен). При мен като го правеше тоя номер по някога оставах да светят само зелените лампички на копчетата.
при мен дисплея си показва всичко но не духа просто изведнъж спира на която и да е степен и след пълно изключване някой път тръгва значи не е кондензатор така ли?
вчера я разглобиха в един сервиз и ми сложиха жички да духа на мах щом дам на контакт карах си така към час сутринта обаче не духа в работата закачих пак таралежа за малко задуха и пак спря както си беше преди та мисълта ми е има ли начин моторчето на духалката да е сдало багажа и има ли начин да се провери без да се разколачва колата щот ежко бежко струва 260+ и ако не е от него 

- Tender
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 BMW 525d
- Мечтае да кара: BMW M5
Колега,
И аз имам същия проблем. В понеделник ще я водя на сервиз. Пиши ако има някакво развитие при тебе.
Най-вероятно не е от кондензатора, защото моя съм го сменял миналата година. Проблема тогава беше съвсем друг, индикатора мигаше включваше се когато си иска и на каквато си температура иска. Сега индикацията си работи дори клапите ви работят, само моторчето не върти. И при мен така стана отначало започна да спира от време на време, но като поработи малко се оправя, понякога се оправяше след рестартиране на двигателя, но от 2 дена спря съвсем за всеки случай си провери реле К4 и бушони 20 и 23 (за управлението на релето). При мен за съжаление са наред, така че проблема явно е по сериозен
А по въпроса дали е моторчето или таралежа, трябва да ти го кажат в сервиза, но не очаквай моторчето да е по ефтино от таралежа
И аз имам същия проблем. В понеделник ще я водя на сервиз. Пиши ако има някакво развитие при тебе.
Най-вероятно не е от кондензатора, защото моя съм го сменял миналата година. Проблема тогава беше съвсем друг, индикатора мигаше включваше се когато си иска и на каквато си температура иска. Сега индикацията си работи дори клапите ви работят, само моторчето не върти. И при мен така стана отначало започна да спира от време на време, но като поработи малко се оправя, понякога се оправяше след рестартиране на двигателя, но от 2 дена спря съвсем за всеки случай си провери реле К4 и бушони 20 и 23 (за управлението на релето). При мен за съжаление са наред, така че проблема явно е по сериозен

А по въпроса дали е моторчето или таралежа, трябва да ти го кажат в сервиза, но не очаквай моторчето да е по ефтино от таралежа

SGV
моето мнение е моторчето и аз така бях като мина през дупка и ми се вклучваше и като го спра после пак си трьгваше когато си искаше
7 мнения
• Страница 1 от 1