Амортисьорче на пистов ремък TDS

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Re: Амортисьорче на пистов ремък TDS

Мнение от Митко Стоянов » 01 Фев 2010, 10:02

Peter Angelov написа:Въпроса е оригинал и Митко пак да вика ти си луд :mhihi: или да пробвам със афтърмаркет :roll:
В много случаи ОЕМ частите и афтърмаркета се различават само по опаковката (все пак БМВ не произвежда всичко, а го поръчва от водещ производител в областта), а цената е на половина :D . Визирам афтърмаркет с доказан произход, качество и сертификат за такова, а не ментета от Евро 07 или някъде другаде.

Казвал съм го много пъти - когато един автомобил се обслужва качествено, той се отплаща на 101%
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аватар
Кара: E34

Мнение от ivan. » 01 Фев 2010, 20:05

Peter Angelov написа:Здрасти, та минавам на право. Днес се рових по колата в гаража и забелязах следния проблем. Оглеждах да течове навсякаде по мотора и за моя радост нямам проблем, но погледнах отпред ремъка и забелязах че целия амортисьор е в масло :evil: Сменях всичко с ново преди 6 м. и не съм минал повече от 1500 км. то е ясно че ще вземам ново. Имам два въпроса:
1. Амортисьорчето го вземах не се сещам марка но не е оригинал, та сега се чудя дали да си взема оригинално или каква марка да е. Също може ли да се прецака толкова бързо от неправилно монтиране :dunno:
2. От както съм сменил всичко по някога по често се проявява следния проблем. При изключване на мотора когато леко се разтресе се получата едно прочукване. Това го прави на 10 пъти примерно 2 пъти. Някъде бях чел че това се случва точно заради това амортисьорче или се бъркам...

Предварително благодаря
Пепи купи си само гумените втулки на държачите му (струват стотинки ;) )-друго в тая част нема какво да се износи ;)
Изображение
by ''kompleksa''

младши ентусиаст
Аватар
Кара: квото му падне :)

Мнение от chocaseto85 » 02 Фев 2010, 10:53

здр колеги за мен по одачния вариянт е ИНА :))голямо качество на примитивна цена (опаковката бмв е ина бмв е пакетажна фирма ) :)) :ok:
Оригинални масла,консумативи и авточасти:)ПРОМО МАСЛА И ФИЛТРИ-
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 3&t=172196

Аватар
Кара: E34

Мнение от ivan. » 03 Фев 2010, 19:40

Марки,критерии =една пружина в един корпус, съмнтелни гумени оплътнения при държачите============къде ли поддава :dunno:
Изображение
by ''kompleksa''

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 04 Фев 2010, 0:03

Незнам защо но вчера видях на INA амортисьорче и се различава от това което на мен е сложено :roll: :mhihi: Може ли да са ми дали за бензин или де да знам :confused:

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 04 Фев 2010, 0:09

Peter Angelov написа:Незнам защо но вчера видях на INA амортисьорче и се различава от това което на мен е сложено :roll: :mhihi: Може ли да са ми дали за бензин или де да знам :confused:
Може ти да си видял грешното амортисьорче :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Предишна

Назад към E34