Пневматично окачване за е34 възможноли е?
Модератор: Технически модератори
51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
Re: Пневматично окачване за е34 възможноли е?
ivan. написа:kirililiev написа:ivan. написа:kirililiev написа:ivan. написа:А всичко изговорихте само не казахте една цена за едно такова окачване,предполагам че говорим за 4 цифрени суми?
със сигурност![]()
Дори официалните сайтове,нямат готова оферта за М окачване от тип-а на горната схема
П.П. майка им малоумна![]()
![]()
в задните амортресиори ми влизат кабели
около 3000 долара струва за е38+доставката,за е34 е малко по ефтино,това е пълен коплект + компресор,управление и тнт,има няколко модела и единия от тях е адаптивен,пълен автомат с дигитален дисплей за настройка.
За тия пари ...........
колко струва едно м окачване ново?или един нов нивомат такъв който е и за предния мост?само за инфо,щото и без това нямат нищо общо с пневматичната система.
Незнам за окачването,но цяло е34 с такова м-ково е за тия пари
И за ежедневна употреба направо-''трови рибата''..........махни кони -тях не ги знам,но Д2 ако ти говори нещо
д2 ми говори нещо,дичо май се казваше солиста,ама я ми кажи защо точно d2 даваш като пример и според теб дали поне малко се доближава до класата на мковото

пп
http://www.d2racingsport.com/air_suspension.htm

- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
Абе недейте така, Д2 правят страшни спирачки!Даже аз съм се замислял дали да не си взема едни техни апарати.

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
- kirililiev
- ентусиаст
-
BULL3T написа:Абе недейте така, Д2 правят страшни спирачки!Даже аз съм се замислял дали да не си взема едни техни апарати.
д2 правят перфектни перформанс части,аз друго питам по горе в поста си,въпроса е малко риторичен така да се каже

kirililiev написа:BULL3T написа:Абе недейте така, Д2 правят страшни спирачки!Даже аз съм се замислял дали да не си взема едни техни апарати.
д2 правят перфектни перформанс части,аз друго питам по горе в поста си,въпроса е малко риторичен така да се каже
аз си изказвам впечатленията само,да си се потвъдя ,че нямам никакъв опит с окачвания-просто:харесва ми или не... .това ми е критерия;също за да го пиша значи имам впечатления и не само,че не вярвям,а и не искам някой да се ангажира с тях.

Сигурно си мислиш,че не съм виждал ли или какво

Ако е така отговора ми е Да

Последна промяна ivan. на 03 Фев 2010, 17:41, променена общо 1 път

by ''kompleksa''
- kirililiev
- ентусиаст
-
ivan. написа:kirililiev написа:BULL3T написа:Абе недейте така, Д2 правят страшни спирачки!Даже аз съм се замислял дали да не си взема едни техни апарати.
аз си изказвам впечатленията само,да си се потвъдя ,че нямам никакъв опит с окачвания-просто:харесва ми или не... .това ми е критерия;също за да го пиша значи имам впечатления и не само,че не вярвям,а и не искам някой да се ангажира с тях.
малко като на чат,ама- Кире предполагам си ми разбрал идилийте за купе като Е34 и неговото предназнаение................защо ми задаваш тогава такива риторични въпроси
и какво му е на купето на е34,здраво направено е и става за всякакви цели,всеки може да го ползва за каквото пожелае.какво разбираш под предназначение,това е разтегливо понятие.
Това е форум и всеки си казва неговото мнение-лошото е,че се събрахме две криви дърва в темата
Обърни внимане на думата мои си ''ИДИЛИЙ''
МНОГО съжалавам за
-а от моя страна 

Обърни внимане на думата мои си ''ИДИЛИЙ''

МНОГО съжалавам за

by ''kompleksa''
51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4