Не работещ економайзер на 320 без ванос.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Не работещ економайзер на 320 без ванос.
Не знам защо но економайзера на таблото не работи стрелката стои закована в левия край и не мърда от там нямам си и грам представа каква може да е причината но ме интересува кой модул го командва и дава информация за него Е36 320 без ванос.
Re: Не работещ економайзер на 320 без ванос.
икономаизера взима инфо от скоростомер и оборотомер., ако еднот оне работи, не работи и окономайзера.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
sonny написа:икономаизера взима инфо от скоростомер и оборотомер., ако еднот оне работи, не работи и окономайзера.
И скоростомера и оборотомера работят перфектно.
- ceco_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: `99 318i E36 Touring
- Мечтае да кара: M5 Touring
При мен същата ситуация. На място стрелката седи в десния край на скалата, в движение отива в левия край и не се помръдва оттам, освен ако не спра когато пак отива надясно. Всичко друго по таблото работи.
И аз имам подобен проблем при мен засяда на 20л. и като се загледах се оказа че фона се бели и стрелката опира в подпухналата боя!Оправисе с 2 шамара по таблото,сега все по-рядко засяда,но има все повече люспи от боята.Та погледнете да не би да ви опират срелките. 

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
IPI78 написа:И аз имам подобен проблем при мен засяда на 20л. и като се загледах се оказа че фона се бели и стрелката опира в подпухналата боя!Оправисе с 2 шамара по таблото,сега все по-рядко засяда,но има все повече люспи от боята.Та погледнете да не би да ви опират срелките.
при мен поне не опират
- ceco_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: `99 318i E36 Touring
- Мечтае да кара: M5 Touring
Не опира никъде, но се движи само от едната до другата крайност. 1 път се е случвало и то само за 2-3 минути да показва моментния разход и после пак се заби в крайно ляво
sonny написа:икономаизера взима инфо от скоростомер и оборотомер., ако еднот оне работи, не работи и окономайзера.
Освен оттам, не би ли трябвало да се интересува от сигнала за моментния разход на гориво (по-конкретно от TI сигнала (Injection Time) - идва от ЕКУ-то)

- rahoGabroveca
- младши ентусиаст
-
- Кара: ЛЯСТОВИЦА С РАМКА
командват го скоростомера и оборотомера,също и тпс-а -положението на дроселовата клапа,абе сменяй таблото-личен съвет
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Тестът на таблото би показал дали самата стрелкичка има проблем или някъде по връзките има кахър. 

БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
jdl написа:sonny написа:икономаизера взима инфо от скоростомер и оборотомер., ако еднот оне работи, не работи и окономайзера.
Освен оттам, не би ли трябвало да се интересува от сигнала за моментния разход на гориво (по-конкретно от TI сигнала (Injection Time) - идва от ЕКУ-то)![]()

11 мнения
• Страница 1 от 1