Колеги прецаках нещо на вратата ?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: 318 is M-Power
Мечтае да кара: Някво M-Power
Детайли за колата: Спорт,много бяга !!!

Колеги прецаках нещо на вратата ?

Мнение от bumer1234 » 30 Яну 2010, 20:13

Отворих кората на врата да си оправя пищялката , след като махнах кората разбрах че копчето на вратата което като отвориш вратата сваля малко прозореца а като е затвориш го прибира нагоре (става дума за купе) и копчето не работи . От там като реших да сваля прозореца на долу от копчето (до скоростния лост) , свали се но после да го дигна и се дигна съвсем леко и после надолу си слиза , но нагоре 5 см и край неще и неще , ставаше тъмно а прозореца неможе да се дигне ... свалих машинката и дигнах на ръка прозореца и го застопорих да стои така . Сега като заключа с централното и неще защото дава грешка зарди копчето което сваля и дига прозореца при отваряне / затваряне на вратата . Филма си стана голям , въпроса ми е някой може ли да даде някакъв съвет , защото много нерви неска и това дето се отваря предния капак се счупи и нямам думи яко съм във филма ... Ще съм благодарен за някой съвет :confused: :confused: :confused: :( :( :( :(
Roy Jones Jr - Ya`ll Must`ve Forgot

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Re: Колеги прецаках нещо на вратата ?

Мнение от vld » 31 Яну 2010, 21:56

Колега има много теми за ел стъклата, попрочети малко и тогава пак питай, може би на колегите им омръзна да пишат едно и също.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 31 Яну 2010, 22:10

window problem on E36 coupe

To 'reset' the window if you have a problem on one window you have to wind down BOTH front windows together keeping the buttons depressed for 10-15 seconds and then BOTH up simultaneously and again keep the buttons depressed for 10-15 secs.

Потребител
Аватар

Мнение от bumer1234 » 31 Яну 2010, 22:40

tsb_bg написа:

To 'reset' the window if you have a problem on one window you have to wind down BOTH front windows together keeping the buttons depressed for 10-15 seconds and then BOTH up simultaneously and again keep the buttons depressed for 10-15 secs.

Колега неразбирам нищо , а за колегата по-горе четах доста преди да пише 8)

Потребител
Аватар

Мнение от minyo » 01 Фев 2010, 2:02

bumer1234 написа:
tsb_bg написа:

Колега неразбирам нищо , а за колегата по-горе четах доста преди да пише 8)

ПРЕВОД: Да резетнеш прозорец ако имаш проблем с единият прозорец трябва да смъкнеш двата предни прозореца заедно задържайки бутоните натиснати 10 - 15 сек. и след това вдигни ги нагоре отново двата задържайки бутоните натиснати 10-15 сек.
:winky:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Savy » 01 Фев 2010, 13:57

Колега, и аз имах един ден същия проблем...бях дръпнал ръчката за предния капак... беше отворен и прозореца не се дига 1 см нагоре ;) Така че виж всичко дали ти е затворено добре, багажник преден капак и т.н

Потребител
Аватар

Мнение от ianbibian » 01 Фев 2010, 14:15

погледни бутон4ето което сигнализира 4е вратата е затворена , - като затвори6 изгасват ли плафоните ? после има защита като се назори прозореца малко повечко от нормалното и изклучва моторчето ако прозореца варви тежко така става.

Потребител
Аватар

Мнение от bumer1234 » 01 Фев 2010, 14:22

Колеги , мисля че това се оправи сега ще монтирам машинката да вида дали всичко е наред 8)

Назад към E36