Въпроси относно е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Shamanek
- младши ентусиаст
-
- Кара: f01 740xd LCI
Въпроси относно е39
Здравейте, искам да попитам няколко въпроса които не можах да намеря никъде във форума, макар че сам си отговарял частично на някои от тях. Говоря специално за 525д. Първо - екстра ли е това да ти се изписва с колко караш на борда или е екстра за всяка кола поотделно? Колко литра е резервоара ( 70 ? ) Някъде имаше тема за това кой колко е вдигал като максимална скорост и ми се върртеше нещо от сорта на 205 - 210 но може и темата да е била за ТДС-а, но все пак колко е? Гледам има фарове с лупа ама ясно изразена лупа, търсих в инет и намерих, че се води ДЕПО система, та въпроса ми е има ли заводски произведени коли с такива фарове или са слагани по-късно и евентуално колко струва да си сложиш такива? Колко струва да си смениш волана от обиковен мулти волан на М мулти волана?
Извинявам се предварително за негативите които ще си донеса с темата, защото ще се започне с това да ползвам търсачката, но уви, не съм толкова умен явно, така че ако има все пак някой да се смили над мен и да ми отговори ще съм му адски благодарен

Извинявам се предварително за негативите които ще си донеса с темата, защото ще се започне с това да ползвам търсачката, но уви, не съм толкова умен явно, така че ако има все пак някой да се смили над мен и да ми отговори ще съм му адски благодарен

- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
Re: Въпроси относно е39
говорим конкретно за 525д фейслифт - там фаровете са хела и така са си за модела ....
може да се сложи мултиволан цена около 450лв ,във форума има доста хора които продават ...
резервоара мисля 72л събира
а дали се изписва автоматично с колко караш на борда не го разбрах тоя въпрос, аз гледам скоростомера не борда ...
може да се сложи мултиволан цена около 450лв ,във форума има доста хора които продават ...
резервоара мисля 72л събира
а дали се изписва автоматично с колко караш на борда не го разбрах тоя въпрос, аз гледам скоростомера не борда ...
- Sesko
- ентусиаст
-
- Кара: е60 525 x-drive
- Мечтае да кара: M6
Тая екстра да ти изписва на борда с колко караш го имат колите само с голям борд , независимо дали са фейслифт или не .
- dmxl
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d 05
- Мечтае да кара: F10 M550D
относно максималната скорост 219 е по данни на производителя 525д 163к.с.,друг въпрос е кой колко е вдигал
- Shamanek
- младши ентусиаст
-
- Кара: f01 740xd LCI
За волана, мисълта ми е да си имаш нормален мултиволан но да го смениш със М волана колко ще излезе? А за другото мерси заи нфото 

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Колега, кола ли ще си купуваш? Няма да сбъркаш.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
6 мнения
• Страница 1 от 1