куплунг от PC-то на БМВ
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
куплунг от PC-то на БМВ
пичове както всички в форума и аз имам питане.имам бмв Е30 М10 от "85 карбуратор 1.8.та Въпроса ми е има една букса която е на купето и е от страната на шофьора на нея идва куплунг от двигателя мисля.тожа ли е така наречения комутатор.питам защото двигателя когато си иска пали или пък понякога по време на движение почва да прекасва.вчера савсем случайно работи ДВГ-то и аз я барнах нещо и почна да прекасва след това се оправи,пак я пипам и пак проблем.интересното е че само я докосвам не говоря нещо да я махам или друго.знам че има капацитети в форума и ако може малко помощ ще сам ви благодарен! 

- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
Имах същите грижи - оказа се, че идват от електронното запалване. Блока е закрепен на преградата м/у купето и моторния отсек в частта пред шофера. В 99% от случаите е кофти контакт - спрей за контакти оправя проблема, е може и автохартийка да подложиш като мене 

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
За номер 5/6 ли си говорите?

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
и по то4но говорим за номер 6.интерисува ме да няма някоя скрита тайна при сваляне.а за картинката виж в мултимедия горе във форума и ще я откриеш.посаветваха ме 4е спрея е само временно ще оправи нещата и да ги пилна малко и леко с пиличка и после с малко спирт - медицински да зачистя.к'во мислите за идеята???? 

- valentino
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 320
- Детайли за колата: E30 320 Megasquirt MS II-extra,DIY wideband
Като електротехник бих те посъветвал да минеш контактите с фина шкурка 1500-2000 и да внимаваш колко триеш с шкурката защото контактите са посребрени повърхностно.Почисти със спирт 95-96%.Най-добре е да намажеш контактите леко с технически вазелин(използва се за клемите на акумулаторите) защото не провежда ток,а и не засъхва.Не използвай друго защото на извода който отива към бобината при работа се получава около 400 волта-с някой проводим спрей можеш да си изгориш запалителното блокче №6.Успех.
10 мнения
• Страница 1 от 1