Замръзнала рейка или?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
Замръзнала рейка или?
та проблема е следния....
откакто паднаха температурите до -20 градуса колата не може да прави пълен ляв
пълен десен си правя без проблем но на ляво неще и неще.... завива един оборот и толкоз (по принцип прави 2 и малко от средата до пълно завъртян волан) колата е без хидравлика....
та възможно ли е маслото в рейката ми да е замръзнало и да не ми позволява да правя пълен ляв или е от нещо друго....
или пък просто съм си намерил подходяща причина да си сложа рейката от е36 дето ми тежи в багажника
откакто паднаха температурите до -20 градуса колата не може да прави пълен ляв

та възможно ли е маслото в рейката ми да е замръзнало и да не ми позволява да правя пълен ляв или е от нещо друго....
или пък просто съм си намерил подходяща причина да си сложа рейката от е36 дето ми тежи в багажника

Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
Re: Замръзнала рейка или?
Аверче да нямаш замръзнали буци сняг,киша и подобни мокри мръсни гадорий някъде около подкалника
Ти ташак ама верно май е възможно

Ти ташак ама верно май е възможно

- E30_M_Tech_ll
-
-
със сигурност не е от буци около подкалниците... и аз отначало си мислех така но ги изчистих перфектно и промяна нямаше...
добре де може да не е масло ами грес ли и аз не знам кво
нали все нещо има в тая рейка което да намалява триенето.... или са бъркам 
добре де може да не е масло ами грес ли и аз не знам кво

Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
Наведи се под капака и му дъхни 3-4 пъти на туй масло.
Или я паркирай 30-ката на слънце откъм замръзналата страна.К'во си избереш.
Или я паркирай 30-ката на слънце откъм замръзналата страна.К'во си избереш.
No time like the present.
- cargo22
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw 316 84г. м10б18
- Мечтае да кара: на рали съзтезание :)
Тая рейка сигурно е от тия на водна основа, последен писък на модата.Като стане студено замръзва и не ти дава да презавиваш anti oversteer control.

Сигурно е протекла от някъде, щом в едната посока изпуска, за ремонт е.

Сигурно е протекла от някъде, щом в едната посока изпуска, за ремонт е.

- E30_M_Tech_ll
-
-
аве като си нямате хабер що пишете в темата? и аз си нямам хабер от рейки и затова пуснах тема някой да ми обясни ... а не някой като мен дето не знае нищо по въпроса

- rahoGabroveca
- младши ентусиаст
-
- Кара: ЛЯСТОВИЦА С РАМКА
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Ми вземи малко се ограмоти, че тогава мрънкай. Замръзнал ти е мозъка, а не маслото дето го няма в рейкатаE30_M_Tech_ll написа:аве като си нямате хабер що пишете в темата? и аз си нямам хабер от рейки и затова пуснах тема някой да ми обясни ... а не някой като мен дето не знае нищо по въпроса![]()

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- cargo22
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw 316 84г. м10б18
- Мечтае да кара: на рали съзтезание :)
Стига де, той колегата просто се чудеше как да ни каже за рейката от е36 в багажника, и намекна че нещо не му работи тази.

Не виждам защо треа да се нервира, истината е някъде там

Не виждам защо треа да се нервира, истината е някъде там

- E30_M_Tech_ll
-
-
mitko_n1 написа:Ми вземи малко се ограмоти, че тогава мрънкай. Замръзнал ти е мозъка, а не маслото дето го няма в рейкатаE30_M_Tech_ll написа:аве като си нямате хабер що пишете в темата? и аз си нямам хабер от рейки и затова пуснах тема някой да ми обясни ... а не някой като мен дето не знае нищо по въпроса![]()
бе моя не знам ама твоя сигурно се е вкоченил толкоз на високо....
искаш да ми кажеш че като рейката се води "суха" вътре се трие метал в метал така ли? тва говори лошо за теб... не за друго ми щото продаваш авточасти.....

пък и нали форума е затова... да питаме и да се ограмотяваме ако не знаем нещо.... а не само да си чешем пръстите....
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Препоръчително е да си мериш приказките, защото след следващата сбирка ще те наболяват дребните кокалки. Не си създавай врагове, щото ще си патиш
Петър ти прости на сбирката, ама не винаги ще ти се разминава
Ако си беше формулирал темата по малко по-нормален начин, да споменеш за скъсания маншон, нямаше да те хранят.
Edit:НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК

Ако си беше формулирал темата по малко по-нормален начин, да споменеш за скъсания маншон, нямаше да те хранят.
Edit:НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК
Последна промяна Митко Стоянов на 29 Яну 2010, 22:30, променена общо 1 път

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
тои си задава въпроси дава си сам и решения на тях, щом ти е скъсан маншона кво искаш професоре

bedrock city racing
- mikimau
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 323
///ivanE30 написа:тои си задава въпроси дава си сам и решения на тях, щом ти е скъсан маншона кво искаш професоре![]()
Е как кво- ключе за удължаване хода на рейката у лево

- E30_M_Tech_ll
-
-
не ве то е близко до акъла от кво може да е .... но по странното е че стана докато си седи колата на паркинга.... и точно откакто паднаха много температурите... та си помислих че може да е от нещо друго ....
пък и мжоеше някой друг да се е сблъсквал със същия проблем и да помогне с полезна информация знам ли.....
ми ти първи почна да се заяждаш.... аз никога не съм си поставял за цел да си създавам врагове а точно обратното...
а ти защо вместо да помогнеш с нещо полезно тръгна да ме обсъждаш.... най вероятно с цел именно да ти се вържа и да демонстрираш че може да ме набиеш.... еми това всички го знам ти си двойно по едър от мен ... но какво ще докажеш с това? хем и двамата сме от варна познаваме се.. та дори и сделки сме правили.... що реши че имам нещо против теб и искам да го демонстрирам в интернет?
пък и мжоеше някой друг да се е сблъсквал със същия проблем и да помогне с полезна информация знам ли.....
mitko_n1 написа:Препоръчително е да си мериш приказките, защото след следващата сбирка ще те наболяват дребните кокалки. Не си създавай врагове, щото ще си патишПетър ти прости на сбирката, ама не винаги ще ти се разминава
![]()
ми ти първи почна да се заяждаш.... аз никога не съм си поставял за цел да си създавам врагове а точно обратното...
а ти защо вместо да помогнеш с нещо полезно тръгна да ме обсъждаш.... най вероятно с цел именно да ти се вържа и да демонстрираш че може да ме набиеш.... еми това всички го знам ти си двойно по едър от мен ... но какво ще докажеш с това? хем и двамата сме от варна познаваме се.. та дори и сделки сме правили.... що реши че имам нещо против теб и искам да го демонстрирам в интернет?
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2