Моята 318i е36 с една А4ка

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Моята 318i е36 с една А4ка

Мнение от v_V_v » 03 Яну 2010, 2:13

boksioraE39 написа:ГУЛЕМ Е АВТОРУ! :mhihi:

Кво говориш,пета трета и го няма...... :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от koceto_91 » 05 Яну 2010, 23:34

Добре де... виновен е! Но не мога да разбера защо го съдите толкова строго, сякаш никога не сте правили подобни грешки. Аз лично не познавам шофьор, който да не е направил поне една глупост, която е променила начина на шофирането му ( може би само сестра ми, но на нея последното и каране беше на изпита по кормуване :) ).
За изключително краткият ми стаж като шофьор (3 месеца) съм изпадал в много гадни ситуации, който ми показаха че карането не е шега, но това го осъзнах едва когато вече се бяха случили събитията (лека катастрофа, без последствия).
Така че не съдете момчето, затова че си е вдигнал адреналина, все едно и вие не сте го правили. Вярно е че не е бил точноият момент но да се радваме че нищо не е станало.

Това беше, излях си душата. :)

Поздрави. :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 07 Яну 2010, 11:49

:conf:

е заради такива индивиди, като тебе (аФторъ), изпреварвам извънградско на 3-та, защото не се знае, кой ще реши да дава газ докато трае спокойното ми изпреварване... :ranting: :banghead:

п.с. ама 18-ската бяга много, а? :mhihi: :clap: :lalala:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36

Мнение от Besnia2005 » 07 Яну 2010, 17:14

Аз пък съм друг тип гъзар (стил селяндур ххаха важното е музиката да бичи и да ме чуват хаха) и ич ми нее кой ще ме изпреварва и кой не, боли ме... знаете кое хаха :) Няма да коментирам това за изпреварването, когато не те пускат, всички сте го коментирали,няма смисъл да повтарям и аз, най - грозната постъпка. До автора.. кефи се караш BMW, не прави глупости или като ще правиш глупости да не са попътя, защото за теб ако не ти пука помисли за другите по пътя.

ПП а по повод на това дето гледат страшно и задминават ми и аз ги гледам страшно, ама не давам гас, а те пънат яко педала, ще умре колата и като видят, че аз просто съм ги изгледал страшно (както те мен гледат) и нищо не съм направил по въпроса какво си мислят според вас, защото явно темата клони към такива везни: "нека покажа, че съм по - бърз от останалите коли", ми не, си мислят, че съм бавен, а че са ми под достойнството да се дърпаме, и повярвайте ми точно така е, а аз си мисля: " измаменото камилче" , че е въпроснич водач, дето много се пери хаха :) Всички знаем, а и не само ние, че BMW е бърза кола, заради това повечето водачи (кретени, тъпаци или просто да се покажат през мацката дето са качили в колата, което пак ги причислява към категорията глупаци, ама тия са перещи се глупаци, а не по природа) ни ръмжат и искат да се дърпаме и гледат страшно.Просто не се връзвайте, ако искате да натривате носа на някого не го правете по пътищата.Заведете го на някой полигон покажете му как се върти, па се дръпнете или даже не и на полигон, ако искате да е още по адреналинесто ходете на писта, писти бол :)
Аре т'ва е от мене :) Живи и здрави и полека по пътищата :)
Не е важна колата, важно е задкормилното устройство :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Колъо
Мечтае да кара: Е46 М3 CSL
Детайли за колата: lowrider

Мнение от fozio » 07 Яну 2010, 17:31

Kinopi написа:....както си карах на 5та шибнах 3та......

Колега другият път пробвай с малко ГенгСта Шит рап и на 5'та без газ :)

П.с. ето ти едно парче за начало готино е http://www.youtube.com/watch?v=JU9TouRnO84&feature=fvst
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Омега А '86; E53 3.0d '06

Мнение от Нено Б. » 07 Яну 2010, 21:39

Браво че го насолихте. Дано да се замисли,ама едва ли...
Заради такива индивиди се носи лошата слава "беемведжия",ама гледам сте съвестни,дано и на пътя да сте такива :yes:
rwd фен

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Savy » 14 Яну 2010, 15:06

Не трябва така момче :nono: Един ден, си карам по магистралата със 120-130 км/ч и изпреварвам една вектра 92-93 год. 2.0i :mhihi: и този калмук даде газ за да не го задмина.....и си викам що така бе човек? :lol: :ranting: и зе тая точка със 200 км/ч :twisted:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 14 Яну 2010, 21:00

uCnaHeTcA написа:Айде и аз малко :mhihi: :mhihi: Тва с изпреварването наистина е мааалко гадно... Айде ако няма коли , иди-доиди, но с коли в насрещното.... Представи си, че в момента, в който ти връщаш газта и той я връща, тъй като вижда, че няма да може да мине ?! И к'во прайм... Туршийка... Как да е ... АбРе У тоя форум , незнаех че имало толкО моралисти :mhihi:
П.С. К'ва е тая 3та на 120, че и спокойно си набил 4та , за да го пуснеш :shock: Не, че нещо, ма на 20ската , на 3та на 120 е ограничителя :shock: И*а тъз 18ка :shock: :mhihi:
П.С.2 Умната , момчета... Повечето сме имали, имаме и ще имаме прояви от тоя тип :mhihi: :yes: Само умната и очите не на 4 , а на 44444 :mhihi: :yes:

Само за протокола:със стоков диф на 3-та в прекъсвач,скоростта на 16-ка,18-ка,20-ка е около 135-140км/ч ;)

Иначе историята е неам думи олигофренска работа ... :banghead: :kuku:
Обаче пък е точно по правилата на подфорума и не виждам що така мощно сте сипали на човечеца :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: най-убавата....

Мнение от PRADO » 15 Яну 2010, 21:13

леле как го нахранихте колегата,защо така.......при една такава ситуация по скоро му дайте съвет ,а вие започнахте с обидите.....не казвайте ,че и вие не сте си начесали крастата и не сте предприемали рискови изпреварвания........както и да е.....
а за теб колега ,умната и дано си разбрал какво са искали да ти кажат колегите......а, ако не си -виж това

viewtopic.php?f=1&t=76092
everything you say,can and will be used against to you....so shut up and drive ........

ентусиаст
Аватар
Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i

Мнение от raduslaf » 23 Яну 2010, 17:48

Прочетох няколко мнения за бой - как, ако бил той, щял да го спука от бой за тази му постъпка и т.н. :mhihi: Недейте така.Ако има нещо по-тъпо от това, което е направил колегата (а то е срам за самия него, щото дори тоя с Алдито да е искал да се "прави на мъж, трябва да ти е под достойнството да му връщаш), то това е боят.Още повече, че така през компютъра някак не са много удачни тия закани.Откъде знаеш какъв е този от другата страна на монитора и дали той няма да те спука от бой, ако имахте възможност да се биете (което пак казвам, е най-нисшата форма на комуникация :mhihi: ).Имам един приятел, който е 60 кила с мокри дрехи, не много висок, но многократен републикански шампион по таекундо.И какво?Ще го видиш как изглежда, ще му скочиш да го биеш и най-вероятно това ще е едно от последните неща, които ще направиш в живота си.Не си струва, тъпо е и не винаги е най-здравословното решение за самия теб, защото не знаеш какво лудо копеле е отсрещният :no:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 530i Touring,E36 328i Coupe, X3
Мечтае да кара: E92 GTS

Мнение от Sagat » 25 Яну 2010, 11:46

Хм бой е най-голямата грешка за ореждането на сметки по улиците.И все пак някой се объркват и се забъркват :mhihi:
Лично аз понякога си го мисля :kuku: (но все още разсъдака ми е наделяващ).Пък и дозата си я вземам всеки ден ,ако някой има нужда да доказва какъв е мъж (има достатачно зали и клубове по всякаки бойни дисциплини).Иначе нямам нищо на против до докзвам на "прозорачни бабаити",че не са толкова силни и големи като излязат от колата си и желаят такъв вид саморазправа.

Хладнокръвието дразни много повече такива "балъци"отколкото да им се връзваш.Просто му се усмихни (той сам знае че кара по кофти кола от теб.Няма какво да му доказваш :!: )

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW M5

Мнение от Acceleration » 26 Яну 2010, 12:49

тия критиците са страшни не мога да повярвам :puke:

Потребител
Аватар
Кара: 330CI
Мечтае да кара: E92 M3
Детайли за колата: My monster <3

Мнение от Drakona » 27 Яну 2010, 22:08

Не че на пича с 318-ката (автора) му е яка историята, няма нищо хубаво ма НЕ МОГА да разбера по вашите коментари какви истории трябва да се пишат? От рода на: "Днес колко яко карах с 20 км из града с (многолитражното БМВ) и спрях на 1 стоп, след това на светофара като дадох газ......... и с 1500 оборота продължих да си карам спокойно докато не се прибрах вкъщи. Край на интересната история." :mhihi: И другото което е тия биткаджиите сигорно слизате така само кога видите че е некой като него на 18 години.... като сте толкос смели после ще биете на некой ч**** зад решетките. :ranting: И нямам нищо против хората с бмв-та и аз карам бмв и мойто е 318 ама е "is". Дайте някой съвет или по-добре не коментирайте не е направил кой знае какво..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Мнение от ivan1590 » 28 Яну 2010, 5:56

Drakona написа:Не че на пича с 318-ката (автора) му е яка историята, няма нищо хубаво ма НЕ МОГА да разбера по вашите коментари какви истории трябва да се пишат? От рода на: "Днес колко яко карах с 20 км из града с (многолитражното БМВ) и спрях на 1 стоп, след това на светофара като дадох газ......... и с 1500 оборота продължих да си карам спокойно докато не се прибрах вкъщи. Край на интересната история." :mhihi: И другото което е тия биткаджиите сигорно слизате така само кога видите че е некой като него на 18 години.... като сте толкос смели после ще биете на некой ч**** зад решетките. :ranting: И нямам нищо против хората с бмв-та и аз карам бмв и мойто е 318 ама е "is". Дайте някой съвет или по-добре не коментирайте не е направил кой знае какво..

Хората са казали:
Където двама си мерят пи*ките, не си слагай гъ*а.

Потребител
Аватар
Кара: 330CI
Мечтае да кара: E92 M3
Детайли за колата: My monster <3

Мнение от Drakona » 28 Яну 2010, 21:07

ivan1590 написа:
Drakona написа:Не че на пича с 318-ката (автора) му е яка историята, няма нищо хубаво ма НЕ МОГА да разбера по вашите коментари какви истории трябва да се пишат? От рода на: "Днес колко яко карах с 20 км из града с (многолитражното БМВ) и спрях на 1 стоп, след това на светофара като дадох газ......... и с 1500 оборота продължих да си карам спокойно докато не се прибрах вкъщи. Край на интересната история." :mhihi: И другото което е тия биткаджиите сигорно слизате така само кога видите че е некой като него на 18 години.... като сте толкос смели после ще биете на некой ч**** зад решетките. :ranting: И нямам нищо против хората с бмв-та и аз карам бмв и мойто е 318 ама е "is". Дайте някой съвет или по-добре не коментирайте не е направил кой знае какво..

Хората са казали:
Където двама си мерят пи*ките, не си слагай гъ*а.

Като са го казали него прави! :nono: :bchug:

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории