ауспуха

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

ауспуха

Мнение от karadimov » 22 Авг 2005, 22:48

а бе пичове може да питам нещо банално, но при минаване на дупки трабата между средното и задното гарне ми чука в задния мост.раздалечихме ги и пак.майстора вика мога да ти я сваля още обаче цялата система ше стане много ниска, ще задера нещо.веднъж на една баварка запазена гаражна.погледнах и видях че между средното и задното гърне има нещо като човка която държи тръбата а задната и част( на човката) е закрепена за купето.та вапроса ми е , след толкова излияния, т'ва ли ми е решението на проблема? :help:
колата е 318 карбуратор ако има някакво значение въобще.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 24 Авг 2005, 1:46

Трябва да имаш една планка на скоростната кутия. Най-вероятно нея визираш като "човка" (номер 17 на картинката). После следва един гумен тампон някъде около задната греда и още 1/2 на гърнетo. Освен това тръбата е пресована на мястото където минава под гредата на задния мост за да не опира.

http://www.realoem.com/bmw/partgrp.do?m ... g=18&fg=05

тук можеш да видиш коя част ти липсва...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от karadimov » 24 Авг 2005, 12:23

частта която нямам според мен е номер 35 от първата диаграма.може ли да ми напишеш повече за нея.тя явно се фиксира някъде за купето.иначе маи другите части са си на мястото.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 24 Авг 2005, 23:47

това е от някакво м3, то е с две такива неща, на теб ти трябва само едно
Изображение

ето и по общ план... това със закрепването на купето е много странно решение тук, но който го е правил не му е пукало за шума вътре явно.

Изображение
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от karadimov » 25 Авг 2005, 12:21

разгледах добре снимките, и после разгледахпак схемата която ми даде.но мисля че говорим за 2 различни неща.това което ти си ми пратил на снимка е елемент 28 и 29 а това което сам видял вероятно е елемент 35,който се захваща на сплесканото на трабата???

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 25 Авг 2005, 12:30

елемент 35(скоба) е заварен или завит за тръбата, не помня. елемент 28(скоба) е завит за гредата и са свързани двата с елемент 29(тампон). на тая снимка 35 е самоделен. не знам какво не е ясно :dunno:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от karadimov » 26 Авг 2005, 11:24

извинявай сега разбрах за какво става дума.тези елементи по един или друг начин са свързани по между си.разликата при мен и картинката е че на мен ми трябва само от едната страна.ок мерси за инфот ще пиша к'во е станало.

Назад към E30