Мемори Модул
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Мемори Модул
Някой да е инсталирал мемори модул на кола без такъв? Сложна ли е инсталацията и трябва ли някакво окабеляване допълнително?
Трябва ми да помни неща като прибиране на огледала и автоматично вдигане на прозорци, след като се заключи колата, да сваля огледалата надолу след като се включи задна и т.н.
Трябва ми да помни неща като прибиране на огледала и автоматично вдигане на прозорци, след като се заключи колата, да сваля огледалата надолу след като се включи задна и т.н.
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
Re: Мемори Модул
Здрасти, аз специално ги имам тези неща при Е34, ел пакет на седалките, памет на седалките, памет на огледалата и т.н. Знам че модул за прозорците не е проблем да се сложи, даже може и на 4 стъкла, незнам как е при теб но при мен всичко се управлява от един огромен модул, ние му викаме PSGiorceto написа:Някой да е инсталирал мемори модул на кола без такъв? Сложна ли еинсталацията и трябва ли някакво окабеляване допълнилтено?
Трябва ми да помни неща като прибиране на огледала и автоматично вдигане на прозорци , след като се заключи колата, да сваля огледалата надолу след като се включи задна и т.н.

Ето и снимки но това е при Е34:

и

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Аз имам откъде да си намеря модул, но ми е интересно точно тия жици които си снмал.. а аз нямам.. как ще стане при тях с прокраването 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
Здрасти отново, ами да ти кажа просто трябва да ровиш почти 100 % имаш пусната инсталация, говоря за седалки, мемори на седалки,
подгряване и т.н. За огледалата трябва да махнеш едното огледало и да видиш колко кабела идват към него, при мен са 8 броя,
ако нямаш пуснати не се занимавай не е кой знае каква екстра - мемори на огледала и това че ти пада огледалото на задна
ако
толкова държиш да имаш не само ще трябва да смениш огледалата но и ще трябва през вратите да прокарваш нови кабели, което си е
бая лудория
За прозорците не трябва да имаш проблем. разбирасе намери си някой жичкаджия който е свестен и да има търпение
Тези коли са направени с голяма мисъл имат си всичко прокарано, давам пример - ел пакета на седалките при мен е разделен на 2 зони
и си има бушон за лява и бушон за дясна зона
така че действай смело разбирасе ако ти се занимава
Най важното намери си много добър жичкаджия
и после 
подгряване и т.н. За огледалата трябва да махнеш едното огледало и да видиш колко кабела идват към него, при мен са 8 броя,
ако нямаш пуснати не се занимавай не е кой знае каква екстра - мемори на огледала и това че ти пада огледалото на задна

толкова държиш да имаш не само ще трябва да смениш огледалата но и ще трябва през вратите да прокарваш нови кабели, което си е
бая лудория

Тези коли са направени с голяма мисъл имат си всичко прокарано, давам пример - ел пакета на седалките при мен е разделен на 2 зони
и си има бушон за лява и бушон за дясна зона

Най важното намери си много добър жичкаджия

- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
0896661344 Звънни ми и ще те светна по цялата процедура,ако тръгна да го пиша ще трябва да изпиша доста
Моята нямаше нито една от тези екстри а сега има всичко а вече и ел.волан който е към паметта .

Моята нямаше нито една от тези екстри а сега има всичко а вече и ел.волан който е към паметта .
ivanov 530d написа:Моята нямаше нито една от тези екстри а сега има всичко а вече и ел.волан който е към паметта .
ти и mirafiori сте моите идоли

- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
Извинявам се, че ползвам темата на колегата. По принцип, когато еднократно се натисне някое от копчетата
на вратата (1,2,3) трябва седалката и огледалата да се преместят в съответната позиция. Но от известно време,
като натисна копчето, огледалата се наместват, но седалката помръдва съвсем леко. Трябва да задържам копчето
докато седалката си дойде на позицията. Това не е всеки път, но се случва често. Някой има ли идеи какъв е проблема?
на вратата (1,2,3) трябва седалката и огледалата да се преместят в съответната позиция. Но от известно време,
като натисна копчето, огледалата се наместват, но седалката помръдва съвсем леко. Трябва да задържам копчето
докато седалката си дойде на позицията. Това не е всеки път, но се случва често. Някой има ли идеи какъв е проблема?
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
Воденичаров написа:Извинявам се, че ползвам темата на колегата. По принцип, когато еднократно се натисне някое от копчетата
А забелязал ли си при какво положение на вратата /отворено или затворено/ го прави , защото на мойта при отворена врата преди да се кача , с еднократно натискане на бутона , седалката си изпълнява целия ход до запаметената позиция , а когато го натисна при затворена врата , трябва да задържа натиснат бутона , за да си изпълни хода !
За мене си намерих логично обяснение , че при затворена врата разстоянието е много малко м/у бутоните и вратата и по-добре е , да си нагласиш запаметената позиция на седалката преди да си се качил в колата !
- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
Не е така колега. Преди работеше с едно докосване при всички положения на вратата.
Подозирам, че проблема идва от 2 годишния ми племенник, който обича да си играе с копчетата. Здраве да е.
Подозирам, че проблема идва от 2 годишния ми племенник, който обича да си играе с копчетата. Здраве да е.
9 мнения
• Страница 1 от 1