Мотор чистачки
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
Е те са си цифромани наистина ама не карат никой на сила да ходи там не може хем душата в рая хем х*я до края все пак 

- anzak
- старши ентусиаст
-
Така е колега радвам се че тук има и хора които мислят малко преди да тръгнат да се оплакват все пак караме бмв-та а не голф-ове
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Колега поне да беше така ,поне да бяха компетентни ,а те не саanzak написа:Така е колега радвам се че тук има и хора които мислят малко преди да тръгнат да се оплакват все пак караме бмв-та а не голф-ове

Нищо лично ,Просто бизнес !
- anzak
- старши ентусиаст
-
да колега затова си има неоторизирани сервизи има си и втора ръка части има си и магазини за авто части примерно това моторче в елит кар да кажем ще е максимум 300 лева и ще му вземат 50 кинта да му го сложат някаде
- anzak
- старши ентусиаст
-
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
Re: ?
madeinbg написа:umbeliqdelfin написа:...
Колега къде беше проблема?! При мен се появи същата гадост. Колата не беше карана около 2 месеца и след като запали се установи, че чистачките не работят, а пръскалката пръска вода само от време на времеНаправо мат. Бушоните не са изгоряли, пробвах да демонтирам чистачките за да видя дали не са клеясали, но не успях изцяло. все пак си мисля, че не е това, защото те грам не мърдат....
Колега,намери ли някакво решение на въпроса? При мен днеска се случи същото и утре смятам да ги разглобявам
Сутринта си работиха нормално,после вадих акомулатора да го зареждам и след това спряха да работят след поставянето на акомулатора обратно.Незнам дали в това е причината но спряха да работят изведнъж.Другото което се случи е ,че докато зареждах акомулатора,едно парче лед което стоеше на тавана на колата се разтопи и се свлече по предното стъкло и се спря в чистачките... дали този лед не е направил някаква поразия?

- im0tep
- старши ентусиаст
-
Re: Мотор чистачки

- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Колега, аз няма да ти сложа линк като ICE, ама вземи потърси, вместо да навикваш колегите тука. Има схемите и значенията на бушоните в жабката, в багажника, навсякъде. Има и Google. Ама няма желание, а мързел. Стига толкоз. Аман от хора, дето чакат друг да им свърши работата.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- im0tep
- старши ентусиаст
-
Колега,мислиш ли,че от 3 дена ще съм без чистачки и няма да прочета целия форум а ще чакам на готово.Да не съм от вчера във форума,че да не знам правилата.И това,че продължавам да пиша в темата,незнам защо те кара да си мислиш ,че не съм потърсил с търсачката.???А относно проблема ми,намерих само една сходна тема с моя проблем и тя както обикновенно не е завършена.
Апелирам към всички ,когато намерят решение на проблема си да завършват темите си !!!
Относно моя проблем,токущо го реших и проблема ми се оказа,чисто невнимание и моя грешка.Онзи ден имах друг проблем с акумулатора и при проверка на бушоните съм разменил местата им.
,но вече всичко е ОК
Апелирам към всички ,когато намерят решение на проблема си да завършват темите си !!!
Относно моя проблем,токущо го реших и проблема ми се оказа,чисто невнимание и моя грешка.Онзи ден имах друг проблем с акумулатора и при проверка на бушоните съм разменил местата им.

Последна промяна im0tep на 28 Яну 2010, 12:21, променена общо 1 път
- DAEL
- Дакела
-
- Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
- Мечтае да кара: F-22 Raptor
- Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.
im0tep написа::dunno: Колеги ,някой някакви идеи,че хич не ми се разглобява в този студ а без чистачки не става да се кара.Някаки бушони или релета за чистачките да има,че аз нищо не откривам?
Я виж това http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=35&t=187533&start=0
- im0tep
- старши ентусиаст
-
DAEL написа:im0tep написа::dunno: Колеги ,някой някакви идеи,че хич не ми се разглобява в този студ а без чистачки не става да се кара.Някаки бушони или релета за чистачките да има,че аз нищо не откривам?
Я виж това http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=35&t=187533&start=0
Мерси колега ама оправих проблема.Писах в поста над теб

- DAEL
- Дакела
-
- Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
- Мечтае да кара: F-22 Raptor
- Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.
Не видях поста ти
, но както и да е важното е, че вече всичко е ок! 

30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2