перничани с тъпите им голфове

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: bmw m3
Мечтае да кара: ne6to sus W16

перничани с тъпите им голфове

Мнение от skrehko » 26 Яну 2010, 17:47

Една вечер с баща ми се прибарахме към нас някъде към 22-23ч. (живея в княжево).През целия път всичко си беше ОК, НО тъкмо 2км преди нас един смотан перничанин с просволутите голф 2 се направи на голям мъж. И така межди два светофара на леко ляв завои ние бяхме ж лявата лента защото в дясната има многооо дупки (което важи и до ден днешен) един глупав РК голф мина в насрещното (добре че нямаше други коли защото заради някакъв глупак щеше да стане мазало :( )изпревари ни и ни засече. Тогава караше баща ми и го осетих как нещо му кипна и от там газ газ газ изпреварихме го минахме минахме пред него и набихме спирачки (по закон които е отзад тои е виновен :) не спазва дизтанция ) след това газ,спирачка,газ,спирачка. тои спря и слезе от пернишкото ферари и започна да ни маха с ръце.За базик и ние слязохме и смелчагата като ни видя двамата бързо в 500-нте коня и газ към мина Перник :D
стабилен си като крик на пясък

Изображение

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Re: перничани с тъпите им голфове

Мнение от B U L L I » 26 Яну 2010, 23:42

позволих си да ти поправя заглавието в името на добрия тон
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

ентусиаст
Аватар
Кара: си

Мнение от txe » 26 Яну 2010, 23:54

ти правилника чел ли си изобщо? според мен и във вашия род имате нещо пернишко..
what a helluva ride

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 27 Яну 2010, 1:59

Абе стига простотия де.. Днес ня'къв пич спрЕл до тротоара на тясната уличка и си отворил вратата и си седи вътре в колата. Спира джипа пред мен понеже не може да мине и го чака - оня си седи в колата. Колегата свирва с клаксона един път, чака малко, втори път - ник'ва реакция. Спирам аз, зад още една кола и след нея още една. Аз не издържах.... къси, дълги клаксони, пича си отворил и си седи в колата... след малко взе че я затвори - минавам и какво да вида - в колата седи една тъпа физиономия и гледа през прозореца е така -> :gives: Хората са изтрещяли яко.... :dummy:
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Мнение от ivan1590 » 27 Яну 2010, 8:10

Наистина народа масово е изтрещял и се е озлобил.Въпроса не опира само до катастрофите и до смъртните случаи, а до това , че не можеш да минеш 20 км в града без пет -шест яки предпоставки за ПТП.Всякакви малоумщини се случват, точно когато най не очакваш.Мисля си , че не само трафика и лошите пътища са виновни, но хората независимо от социалното им състояние живеят в яко напрежение и са на ръба.Имам един колега, който е супер спокоен пич като шофьор-човека кара едно опелче на 20 години 75 коня и по принцип пропуска всички, нито се пъне, нито се нерви на идиотите но съм забелязал как като има проблем в работата му се променя стила на каране и как се дразни от все повече и повече неща.Имам чувството, че все повече хора се чувстват постоянно преебани от нещо и се озлобяват и почват да правят глупости на пътя.Според мен това е основната причина за 90% от дивотиите , които се случват.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: опел

Мнение от Spoony » 27 Яну 2010, 9:25

Първо не е колата виновна. Аз както сега карам VW така можех да карам и BMW и Mercedes и нещо друго. Така е и при много хора- не карат тази марка която им се иска по някакво стечение на обстоятелствата.

И второ с твоята (по-точно на баща ти) постъпка също си се доказал като джигит, идиот или не знам още как да го кажа. Това е все едно някой да ти покаже среден пръст, ти да си кажеш "какъв неколтурен човек" и след това и ти да му покажес сртеден пръст. Ми остави го да заминава и толкова, но явно самочувствито ви е било накърнено от онзи и, за да си го възвърнете сте почнали да се правите на интересни.

А после наричате нас Родопчаните селяни :censored:
.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 27 Яну 2010, 10:36

Това е наистина една страхотна история за възпитанието, личния пример, пернишкия манталитет и... още нещо.

Няма БМВ-та, ма нали е на авто тематика и е по правилата... :dunno:

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 27 Яну 2010, 10:52

интересна "история"....
а още по-интересно дали модератор, я е прочел преди да я пусне на бял свят, ако се вярва че първите 20 мнения на всеки са на модериран режим :roll:

Начи ако някои си позволи да ме засече- газ,газ, газ, после газ-спирчки,газ-спирачки и слизам с бухалката :yes: :bowdown: Невероятен урок си получил от баща си....
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 27 Яну 2010, 11:36

В случая, човека акцентира върху РК и Голфа, защото така се е случило, но не е тайна за никого, че в такива ситуации всеки един от нас попада всеки ден!!!!
А и не случайно за РК и ВР искат да правят по-специални, например, ГО и тем подобни :mhihi:

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 27 Яну 2010, 11:44

според мен акцентира на "геройската" постъпка на баща му и него, която между другото е равносилна на тази на "селянина с голфа" (без да обиждам никой, просто цитирам).

то специалните ГО Викси, тряа ги правят не според регистрацията, а след психотест ама карай....
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

Потребител
Аватар
Кара: bmw m3
Мечтае да кара: ne6to sus W16

Мнение от skrehko » 27 Яну 2010, 12:16

ей snoopy 1.не ми викай че аз или баща ми сме идиоти да не ти опукам шамарите 2.пича си е прав че в такава ситуация всеки ще постъпи така 3.не се прави на начинаещ че ще караш голф като баварец и мерцедес 4.и не разбрах като си от родопите защо се обиждаш???
стабилен си като крик на пясък

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 27 Яну 2010, 12:55

kOnPuBkA написа:

то специалните ГО Викси, тряа ги правят не според регистрацията, а след психотест ама карай....

Това са подробности :mhihi: ,но все от някъде трябва да се започне!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E 46 330 xd , 2003
Мечтае да кара: BMW M3 E 46 CSL

Мнение от Bella » 27 Яну 2010, 13:01

skrehko написа:ей snoopy 1.не ми викай че аз или баща ми сме идиоти да не ти опукам шамарите 2.пича си е прав че в такава ситуация всеки ще постъпи така 3.не се прави на начинаещ че ще караш голф като баварец и мерцедес 4.и не разбрах като си от родопите защо се обиждаш???

:OT: Изобщо няма да си губя времето да коментирам написаната от теб "история " ,но подобно поведение и отношение към колега от форума е меко казано недопустимо .Ти кой беше точно ,че раздаваш шамари ,щото като те чета утре и на мен ще ми скочиш да ме биеш на някой светофар :evil:

((:BuKcu:)) написа:
kOnPuBkA написа:

Това са подробности :mhihi: ,но все от някъде трябва да се започне!

Хич книжки да не им дават :mhihi:
Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват :kuku:

Потребител
Аватар

Мнение от disela » 27 Яну 2010, 14:23

Чшш пичове, давайте по-кротко, че автора и баща му ако ви набарат :bang: :bang: вие познавате ли ги, те са от кнежанската мафия.

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 27 Яну 2010, 18:34

skrehko написа:ей snoopy 1.не ми викай че аз или баща ми сме идиоти да не ти опукам шамарите 2.пича си е прав че в такава ситуация всеки ще постъпи така 3.не се прави на начинаещ че ще караш голф като баварец и мерцедес 4.и не разбрах като си от родопите защо се обиждаш???

Ей,мушморок,леко простееш,не усещаш ли.
Дръж си езика /ръцете/ зад зъбите /далеч от клавиатурата/,тук сме се събрали зрели хора и си говорим като такива и не понасяме сополанковци ,които все още ги возят бащите им и се крият зад полите на мама,като направят беля,да пишат по тоя начин.Като се научиш сам да си бършеш задника след голяма нужда,тогава си позволи такъв тон.Разбра ли бе ,келешче????

Следваща

Назад към Страхотни истории