Предна стабилизираща щанга от E39 M5
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
Re: Предна стабилизираща щанга от E39 M5
да една от колите ми колега за инфо само имам 4 коли написал съм 2 от тях но това е друга тема а относно щангата ти по мое мнение без да съм гледал схеми щангата няма да стане защото биалетките на М5 ще са по различни това е едната причина другата знаеш предполагам как се захваща биелетката към шенкела на м-ката няма да е същата височина както на 520-ката защото и м-ковите амортисьори смятам знаеш са по различни за да стане ти трябва цялото м-окачване отпред
Барай шишарката Минкеее ....
- BMWdrivers
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B20, M57D30
- Мечтае да кара: MKA
- Детайли за колата: ниска и бърза
anzak написа: а относно щангата ти по мое мнение без да съм гледал схеми щангата няма да стане защото биалетките на М5 ще са по различни това е едната причина другата знаеш предполагам как се захваща биелетката към шенкела на м-ката няма да е същата височина както на 520-ката защото и м-ковите амортисьори смятам знаеш са по различни за да стане ти трябва цялото м-окачване отпред
Ето виж, този отговор очаквах, нали затова е този форум да си помагаме, а не да се нападаме.
piece

- bobih
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
Стига си мерихте пишките
обикновената щанга е 22,5MM, а М-ковата е 24MM бъдете сигурни, защото аз карам с такива няма ама НИКАКВА разлика между обикновената и М-ковата, като обаче сложиш М-кова се сменят и тампоните
... Разлика в стабилността може да усетиш като туриш отпред амортисьори от М5 или един Билщайн Б6-спорт с едни спортни тампони на носачите и готово
... Но тогава носачите стават консуматив 

DSC OFF - STEPTRONIC ON - KICK-DOWN!
- BMWdrivers
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B20, M57D30
- Мечтае да кара: MKA
- Детайли за колата: ниска и бърза
bobih написа:Стига си мерихте пишкитеобикновената щанга е 22,5MM, а М-ковата е 24MM бъдете сигурни, защото аз карам с такива няма ама НИКАКВА разлика между обикновената и М-ковата, като обаче сложиш М-кова се сменят и тампоните
... Разлика в стабилността може да усетиш като туриш отпред амортисьори от М5 или един Билщайн Б6-спорт с едни спортни тампони на носачите и готово
... Но тогава носачите стават консуматив
Значи, твоята сигурно не е Мкова, защото Мковата е 27мм, твоята сигурно е от М окачване, тя е 24мм
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=31&fg=10 само на 24 ще е ...
Барай шишарката Минкеее ....
- bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti
27мм е М-ковата. 24 или 25 е от М окачване на обикновена е39-ка. На 8 цилиндровите окачването е почти като при М-ките, затова колегата е чел, че са слагали от дебелите прътове.
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2