Кампания: Не шофирайте, когато сте употребили алкохол!!!
Модератор: Общи модератори
- InvisibleMan
- младши ентусиаст
-
НЕ на шофирането след употреба на алкохол
Аз вече пострадах от такъв шофьор.
На 18.06.2005 пиян водач на бус Нисан (без никакви спирачки) челно се вряза в моето БМВ
За щастие пострадали няма... 

Аз вече пострадах от такъв шофьор.

Последна промяна InvisibleMan на 07 Юли 2005, 4:47, променена общо 1 път
- DiDi
- ентусиаст
-
- Кара: самолет
- Мечтае да кара: НЛО
карало ме е мом4е в нетрезжо състояние...беше стресиращо.от тогажа не се ка4вам в кола с пиян шофиор!!!шубе ме е и мисля,4е с право..

- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
ako сте ималй късмет първите 2 пъри ( да се разминете само с книжката, после щете не щете няма да го правите пак, мен уплахата да не ми я вземат за 3ти път ме накара да спра

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
.
Последна промяна steeN на 01 Май 2021, 18:10, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
Re: ...
Boce написа:Лошо е тва с пиенето ама аз го нямам тоя проблем
1-во щото имам проблеми с ч.дроб и не ми е много хубаво да пия по много
2-ро щото от 100-200гр съм готовза акция
3-то и 1кило да съм изпил знам кво правя на пътя,въпреки че не съм го правил до сега
4-то Преди като пиех повече съм духал на 500гр и ми показа 0,4
Но не всички са като мене ,за това пред опашката на коня колата оставяме и после такси..(ако сме в Най де,примерно)
Така че не пийте щото много страна за алкохола не проштават куките..
батко оня горе не прощава остави ги куките
аз отказах пиенето щото се отрових онзи ден

Re: Пий и шофирай!!
BIMER написа:Имам книжка от 22 години и още от тогава пия и сядам зад волана, но карам бавно и никому не съм причинявал зло. В казармата това беше системно и съм карал товарен камион на половинка ракия. В момента обаче се навъди едно гадно, тъпо и самонадеяно стадо от говеда, които разрушиха създадените стереотипи и активираха корумпираните ченгета, безотговорните комплексари дето пият и не мислят и неспособните да мислят ченгета, дето убиват невинни хора. И Бъдете уверени - не е проблемът в пиенето, а във възпитанието и възможностите на организма. И ще продължавам да пия и да карам, защото си знам силата, няма да пълня джобчетата на мръсните ченгета и знам как да се оправя с всички противници на това. Пълнете джобчетата на педерастите евробюрократи и пр. тъпаци и им стойте мирно (1984 г. едно гадно и заядливо провинциално милиционерче го свалих на земята с един удар и нищо не ми направиха).
и тоя не е прав, ама само отчасти. пичове, мойта книжка е вече за втори път на трупчета заради алкохол. имам книжка от '89. случвало се е да се кача и над 1 промил и да карам. не казвам че е правилно, ама казвам че човека е отчасти прав, и казвам защо - защото 0.5 до 1.2 има голема разлика, ама в ЗДП е предвидено едно и също наказание, в общи линии. ако, обаче си над 1.2 тогава става друууга работата - вече си престъпник. и като погледнеш - некой с 1.2 не е престъпник, а пък друг с 1.21 вече е престъпник - НК, 78а или не? и т.ен. истината е, че закона е написан лошо и докато е така, не действа основната функция на закона - превенцията. требва да го измислят по добре. а на всичките "девственици" дето се изказаха В тъп американски стил "против" и че не пият и карат ще кажа само едно - представете си, че бях написал:
ТВЪРДО ЗА ТЕМАТА! НЕ ПИЙТЕ И НЕ КАРАЙТЕ! АЗ НИКОГА НЕ ГО ПРАВЯ!
така не си помагаме, момичета...
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
- BMWgirl_Z8
- младши ентусиаст
-
Подкрепям с ДВЕ ръце,че не трябва да се шофира,когато си пиян!!!!!!

Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
Във щатите в момента е голяма мода да караш пиян и дрогиран...

"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
ЗА
Твърдо съм ЗА Шофирането само и единственно в трезво състояние.
Дори и една бира не е извинена.
Защо :
1. Ами катастрофирал съм като малък след употреба на алкохол. Малката подробност е , че нямах и книжка, а България беше победила Румъния с 1:0 с гол на Стоичков. След тази стресираща случка - просто никога вече.
2. Пиян шофьор уби дядо ми на пътя Самоков - София, недалече от Мечето.
След това нещо съм готов видя ли пиян да се качва в кола, да го сваля с шутове оттам и да го навра в багажника да изтрезнее.
3. Повече не ми трябват.
Дори и една бира не е извинена.
Защо :
1. Ами катастрофирал съм като малък след употреба на алкохол. Малката подробност е , че нямах и книжка, а България беше победила Румъния с 1:0 с гол на Стоичков. След тази стресираща случка - просто никога вече.
2. Пиян шофьор уби дядо ми на пътя Самоков - София, недалече от Мечето.
След това нещо съм готов видя ли пиян да се качва в кола, да го сваля с шутове оттам и да го навра в багажника да изтрезнее.
3. Повече не ми трябват.
- The_Wizard.
- кандидат ентусиаст
-
marti the pi4 написа:е съжалявам ама немога ... такава ми е едната работа ама не злоупотребявам .. твърдо съм против хората които пият и карат ама аз като пия съм най примерният шофьор под слънцето- работа кво да правя. сорка пичове но аз поне е пия сериозно като съм с колата... а иначе всеки де се карам с клиенти на темата да не сядат след като са употребили... според мен не алкохола е големия проблем а хората които немогат да носят ама употребяват и след това шофират... още веднъж се извинявам на всички колеги
Всички така казват бе човек. Какво значи, че си най-примерния шофьор, след като реакциите ти са значително забавени, дори и да не го усещаш?!?
BESSNIA написа:Абе вие не разбрахте ,ли че Господ пази лудите и пияните.
Абе ти не дръж на тея!!!
BIMER написа:Имам книжка от 22 години и още от тогава пия и сядам зад волана, но карам бавно и никому не съм причинявал зло. В казармата това беше системно и съм карал товарен камион на половинка ракия. В момента обаче се навъди едно гадно, тъпо и самонадеяно стадо от говеда, които разрушиха създадените стереотипи и активираха корумпираните ченгета, безотговорните комплексари дето пият и не мислят и неспособните да мислят ченгета, дето убиват невинни хора. И Бъдете уверени - не е проблемът в пиенето, а във възпитанието и възможностите на организма. И ще продължавам да пия и да карам, защото си знам силата, няма да пълня джобчетата на мръсните ченгета и знам как да се оправя с всички противници на това. Пълнете джобчетата на педерастите евробюрократи и пр. тъпаци и им стойте мирно (1984 г. едно гадно и заядливо провинциално милиционерче го свалих на земята с един удар и нищо не ми направиха).
Само възпитанието ми не ми позволява да ти кажа някои неща. Но наистина ми е писнало от пичове, които си мислят, че са "хванали Господ за шлифера" Тук не е мястото за такива мнения.
P.S.
Надявам се да е било просто провокация!
PESCHO написа:да ве поркането и карането е супер тапо,оба4е след един брутален КО3 супер яко си карам,особено като SUBWOOFER-a ми сцепва главата.... ROLL IT UP LIGHT IT UP SMOKE IT UP.... BIIIAAAATCH
И ти се изказа! Какво го различава от алкохола?!?! НИЩО, да не каже, че е и по-зле!

P.S.
За да не кажете, че говоря на изуст, ще кажа: "И аз съм карал пил, но ИМАШЕ ПРИЧИНА. Няма да уточнявам, само ще каже, че беше основателна. Тогава бях и без книжка. Алтернативата беше мой приятел, мнооого по-пиян от мен да тръгне! Никога пил зад волана, освен ако не зависи живот от това!
P.S.2
Евала на Nikiboy за линка, който постна. Препоръчвам на всички да го погледнат.