Волан без еърбег, на кормилен прът с еърбег.

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Аватар
Кара: E34

Re: Волан без бег, на кормилен прът със бег.

Мнение от ivan. » 25 Яну 2010, 0:13

///peter написа:Аз не разбрах мулти ли е или не, че ако е мулти е друга бира, но архитекта нали е много добар, ще му каже :D

а бе, да се поддържа духа на подфорума-той милти нео може да върже ;)
......................................
На истинската тема заглавието би било:...''преправяне шлещите на волан''.......или неещо подобно :mhihi:
Изображение
by ''kompleksa''

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Re: Волан без еърбег, на кормилен прът с еърбег.

Мнение от Penchev » 26 Яну 2010, 11:40

Стоянчо , ако направиш нещо подобно направо ще ме е страх да излизам по улиците да се движа :help:
Всякакви побългарявания по кормилното управление и особенно по кормилната колона в контакта с волана са абсолютно недопустими :nono:
Аз бях купил преди година , супер маняшкия (даже за мен ,най-хубавия оригинален волан за Е34) на Nardi пред който Мтехник 2 бледнее и по ергономия и по дизайн и понеже беше от Е34 ///М5 без възд.възглавница нямаше как да влезе на моите шлици 21 мм диаметър на кормилния вал , дълго време ме "стягаше сърцето" , тъгувах по него ,че не можех да го сложа директно , дадох го на брат ми на Е30-ската за една седмица да го покара а той пък се влюби в него (той е с Мтехник 2) и накрая го продадох на Сашо Plague на бързия туринг , но той си жертва кормилната колона и въздушната възглавница :shock: , като я замени с такава за без въздушна възглавница - диаметър 16 мм и сложи волана ,като до ден днешен кара така :) Аз съм влюбен в този волан ,но държа преди всичко на възглавницата ,ако един ден си купя Е34 без възглавница добре , но да я махна за такова нещо :no:
Сашо в момента си кара автомобил с оригинални части/запресовки/контакти по колоната и всичко е точно ,но ти да побългаряваш - недей :paranoid:

Георги Пенчев
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от @2bar » 26 Яну 2010, 12:14

мога само да се присъединя към Penchev...

Абсолютно всякакви преправяния или побългарявания са както недопустими, така и забранени по нормалните държави. Направо главата не ми го побира, как ти идват такива диви идеи, при положение, че явно това не ти е силната област.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 26 Яну 2010, 13:08

е още от вчера съм се примирил - вижте в продава какъв волан хубав съм пуснал :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
и сега се търси хубав бегов волан с 4 лъча отново, защото иначе няма как наистина.
пък щом екстрата е налична ще има снимков материал
Изображение

Предишна

Назад към E34