е36 загрявка..
Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
е36 загрявка..
http://www.vbox7.com/play:7068adf3
нещо се пробва май?
нещо се пробва май?
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Бимбо
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320i E46,Е30+М50b25(stroke)
- Мечтае да кара: M3 Е92 DCT,М5 2011 F10
- Детайли за колата: Спортно окачване FK High Sport M3(Coilover-реголируемо),спортна генерация на 63мм+спортни резонатори,плетен спортен колектор,иридиеви свещи Denso Iridium IK20,шорт шифтър на ACT,сменен дросел,cold air intake-K&N,олекотени жданти R15(магнезиеви)BMW/4.5кг(с гума 12.2кг).Горивен регулатор JDM(SARD).Горивна мопма от Ауди(7.0bar.)с армирани горивни маркучи.Частично олекотяване,Recaro 9.8кг(състезателна седалка),крайно тегло с 15л бензин(1288кг),разпънки(реголируеми-HKS),полу-сликове ADVAN A032R
Re: е36 загрявка..
Леле луд луд нея оставя колицата да почине!!!!!! 

- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
NEDQLKO написа:много умряла е и на състезанията много пуши
ти кат удряш тъй критика имаш ли кво друго по-вървящо да покажеш за да потвърдиш за това невървящото, че такива коментари удряш, Ъ?

the project is ready....

Dido_stz написа:NEDQLKO написа:много умряла е и на състезанията много пуши
ти кат удряш тъй критика имаш ли кво друго по-вървящо да покажеш за да потвърдиш за това невървящото, че такива коментари удряш, Ъ?хейтъри, уважавайте труда на хората щото заради тях вие се кефите на такива клипове
Батка,тя твойта присадена 25-ца ще се стряска повече,сигурен съм.Това освен да плаши гаргите и да грее,друго не прави.Това си е мое мнение и няма нужда да показвам каквото и да е,за да споделям.
- Бимбо
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320i E46,Е30+М50b25(stroke)
- Мечтае да кара: M3 Е92 DCT,М5 2011 F10
- Детайли за колата: Спортно окачване FK High Sport M3(Coilover-реголируемо),спортна генерация на 63мм+спортни резонатори,плетен спортен колектор,иридиеви свещи Denso Iridium IK20,шорт шифтър на ACT,сменен дросел,cold air intake-K&N,олекотени жданти R15(магнезиеви)BMW/4.5кг(с гума 12.2кг).Горивен регулатор JDM(SARD).Горивна мопма от Ауди(7.0bar.)с армирани горивни маркучи.Частично олекотяване,Recaro 9.8кг(състезателна седалка),крайно тегло с 15л бензин(1288кг),разпънки(реголируеми-HKS),полу-сликове ADVAN A032R
NEDQLKO написа:много умряла е и на състезанията много пуши
Ясно още един разбиращ от вървящи БМВ-та

- stillo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 Cabrio с M52B28
- Мечтае да кара: чисто нов Х6 с двигател реактивен
Dido_stz написа:NEDQLKO написа:много умряла е и на състезанията много пуши
ти кат удряш тъй критика имаш ли кво друго по-вървящо да покажеш за да потвърдиш за това невървящото, че такива коментари удряш, Ъ?хейтъри, уважавайте труда на хората щото заради тях вие се кефите на такива клипове
Винаги съм мразел хората които не оценяват труда на другите... кат не та кефи да си беше премълчал поне... аз лично си мисля че БМВ-то върви доста...а и клипа е интересен...поне не е няква постановка....

С какъв мАтор е т'ва чудо?
Първоначално,ако съдех по рева за малко да кажа,че е с38

Първоначално,ако съдех по рева за малко да кажа,че е с38

stillo написа:Dido_stz написа:NEDQLKO написа:много умряла е и на състезанията много пуши
Винаги съм мразел хората които не оценяват труда на другите... кат не та кефи да си беше премълчал поне... аз лично си мисля че БМВ-то върви доста...а и клипа е интересен...поне не е няква постановка....
е к`во,туй да не е тема само да се пишат коментари "колко много върви колата-БРАВООООООООО,ЕВАЛАААА"?????
аз мисля , че е тема да се исказват всякакви мнения

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Onqka написа:С какъв мАтор е т'ва чудо?
Първоначално,ако съдех по рева за малко да кажа,че е с38![]()
M50B20 беше на БМВ събора...
нямам нищо лично към собственика на това бмв ама даже неможа да се класира на БМВ събора... въпреки че е състезател в БФАС... незнам може да е имал технически проблеми ама и от колата не съм кой знае колко очарован... а от опитите за донъти и бърнаути няма и да ги коментирам даже... срам за един БМВ-джия да неможе да направи един качествен донът

- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2