Маркуч към турбото
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Маркуч към турбото
Здравейте колеги. Можете ли да ми кажете за какво служи маркуча към турбото, намира се точно до казанчето за рейката. Обясниха ми, че служи да надува турбото на определени барове ?
Edit - става въпрос за маркуче с размери 1см широчина и 15см дължина. Затова ми е питането. С букса накрая
Edit - става въпрос за маркуче с размери 1см широчина и 15см дължина. Затова ми е питането. С букса накрая
enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
Re: Маркуч към турбото
МАП сенор - контролира турбото- маркуча му е от колектора към буксата/сензора/.
- ogi dog
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530dA M-Individual
- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
Re: Маркуч към турбото
Попринцип питах за него, защото преди няколко дена бях в 1 сервиз на диагностика и за изчистване на грешката за ейърбега и удивителния (в последствие се оказа, че датчика е прецакан). Когато проверихме спирачната течност (казанчето) видяхме 1 маркуч, който виси настрани и не е вързан. Обясни ми за какво е този маркуч и ме попита' Колата върви ли нормално ' ? А от както я имам няма никаква промяна, ускорява си перфектно и всичко е нормално. Та въпроса ми беше - защо след като е откачен кабела колата си върви нормално ? И другото което е - имам проблем с ГНП и доста често вече започна колата да забива муцуна по време на сменяне на предавки, както и при ' изцеждане ' на скорост. Много е неприятно и се чудя дали няма каква връзка с тоя кабел и това гаснене ? Светват реотанчетата и когато си махна крака от газта и я натисна пак се оправя, но ако не го направя и гасне като изгуби оборотите
enjoy life and drink cold beer

5 мнения
• Страница 1 от 1