прецаках прага в бордюр, моля помагайте
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Biggy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 3.0d '13
- Мечтае да кара: М-power
прецаках прага в бордюр, моля помагайте
Здравейте колеги, днес в този сняг успях да прецакам десния праг в един бордюр
Трябва ми някой, който да го направи добре, а не познавам такъв човеч. От София съм.
Предварително благодря.

Трябва ми някой, който да го направи добре, а не познавам такъв човеч. От София съм.
Предварително благодря.

- FANATICHKA
- Потребител
-
- Кара: BMW e36
- Мечтае да кара: BMW e30 325 IX
Re: прецаках прага в бордюр, моля помагайте
Колега говори с HOLIIGAN от форума.. според мои наблюдения той работи добре 

- FLEX
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 540ia Е65 745i
0886162278 аз сам много доволен звъни да те заведа ако искаш
- Biggy
- кандидат ентусиаст
-
мерси колеги, FLEX ще звънна тия дни, че не мога да я гледам така. Друг е въпроса дали времето е подходящо за такава манипулация.

- ivo1bg
- FC BAYERN
-
- Кара: 17' 540 I
- Мечтае да кара: Безаварийно
Колега, изчакай месец-два, да минат снеговете и калищата пък тогава прави тези работи. Ако ти е застрахована колата (а би трябвало
) събери още някакви драскотини и всичко на куп.

- Biggy
- кандидат ентусиаст
-
ivo1bg написа:Колега, изчакай месец-два, да минат снеговете и калищата пък тогава прави тези работи. Ако ти е застрахована колата (а би трябвало) събери още някакви драскотини и всичко на куп.
Мислиш ли, че ще го признаят застрахователите? Така или иначе напролет ще им обявявам разни неща.

- FLEX
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 540ia Е65 745i
за времето няма проблем сервиза е с камера и е топло за боя като решиш званкай 

- obi_fix
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d '03
- Мечтае да кара: 760Li
Biggy написа:ivo1bg написа:Колега, изчакай месец-два, да минат снеговете и калищата пък тогава прави тези работи. Ако ти е застрахована колата (а би трябвало) събери още някакви драскотини и всичко на куп.
Мислиш ли, че ще го признаят застрахователите? Така или иначе напролет ще им обявявам разни неща.
и моя е изкривен..... и ще ходя тия дни да го опиша.... няма как да не го признаят за това си плащаш но според мен неказваи че си качвал бориури щото 1 вид вината така е твоя... кажи че си си карал карал и снега е бил затрупал някоя доста голяма дупка, отворена канафка, бабунка или тн

- ivo1bg
- FC BAYERN
-
obi_fix написа:Biggy написа:ivo1bg написа:Колега, изчакай месец-два, да минат снеговете и калищата пък тогава прави тези работи. Ако ти е застрахована колата (а би трябвало) събери още някакви драскотини и всичко на куп.
...................няма как да не го признаят за това си плащаш но според мен неказваи че си качвал бориури щото 1 вид вината така е твоя... кажи че си си карал карал и снега е бил затрупал някоя доста голяма дупка, отворена канафка, бабунка или тназ съм си намерил коя дупка да направя известна
Това ти е играта

- Biggy
- кандидат ентусиаст
-
ivo1bg написа:obi_fix написа:Biggy написа:ivo1bg написа:Колега, изчакай месец-два, да минат снеговете и калищата пък тогава прави тези работи. Ако ти е застрахована колата (а би трябвало) събери още някакви драскотини и всичко на куп.
...................няма как да не го признаят за това си плащаш но според мен неказваи че си качвал бориури щото 1 вид вината така е твоя... кажи че си си карал карал и снега е бил затрупал някоя доста голяма дупка, отворена канафка, бабунка или тназ съм си намерил коя дупка да направя известна
Това ти е играта. Ще признаят, но наистина изчакай до пролетта, защото не се знае още какво ще ти поднесе зимата.
Това за дупката много ми хареса

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Какво значение има дали вината е на колегата или не
Има ли каско - има!
Ако искам ще си засиля колата челно в стената - ще платят!
Моят съвет е както на другите колеги - изчакай месец, два и после при застрахователя, а след това провери цената на нов оригинален такъв...както и да го правят-няма да е толкова добре, както оригинален здрав праг!
(П.С. Има ги и по моргите)

Има ли каско - има!
Моят съвет е както на другите колеги - изчакай месец, два и после при застрахователя, а след това провери цената на нов оригинален такъв...както и да го правят-няма да е толкова добре, както оригинален здрав праг!
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
Сега се сещам и за един друг тънък момент. Наистина трябва да отидеш сега при застрахователя за да опише щетата, а кога ще си я оправиш вече е друг въпрос и мисля, че пролетта е правилното време. В противен случай рискуваш на пролет при огледа застрахователя да каже "Е да де, ама тази щета е станала отдавна, защото ето тук, виждате ли, е тръгнала лека ръжда, което означава, че не е станала вчера, а Вие сте длъжен да заявите щетата до 3 дни
." И по този начин те ще имат право да не те обезщетят, което им е целта де-да бягат от всякакви плащания. Мисълта ми е, че трябва сега да отидеш и да ти опишат щетата, а на пролет да си оправяш колата заедно и с другите щети, които евентуално ще имаш.

- Biggy
- кандидат ентусиаст
-
За застраховката съм съгласен и ще го обявя тези дни. Прага бих го сменил, но до колкото разбрах е едно цяло с колоната и това усложнява нещата. Ако някой е минал по този път да пише.

- obi_fix
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d '03
- Мечтае да кара: 760Li
Dimitroff написа:Какво значение има дали вината е на колегата или не![]()
Има ли каско - има!
да ще платят ма ще се цупат и може да ти отрежат от сметката малко.....имам приятели в тая свера и като отидеш за предна броня и за задна в 1 ден и го опишеш като 1 случка го водат застрахователна измама и ти дават по малко кинти щото е пределно ясно че си писал некви филми там

а на колегата предлагам в неговия случеи да каже че е имало наистина висок тротоар и поради някаква причина на левия завои не си се съобразил и си закачил прага в тротоара, ако си го представиш е доста възможно за тоя вид щета

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Ще дадат по-малко...ама на някой друг!
Преди години за един картер така се получи...не подлежало на изплащане...някакви такива глупости...можело да се завари...при въпрос с кого точно разговарям-имена и длъжност+намекване, че ще проверя в централното им управление - изплатиха картера.
Да те цака застрахователен агент означава не, че не ти изплащат цялата сума, а че го спонсорираш (те тези разлики отиват в нечие джобче!)
Карате коли за по 10к, 15к, 20к+ ... а не можете да си гоните финансовите интереси ли?
На никой застраховател не му се плаща!! - това е факт!
Факт е обаче, че ако натиснеш както трябва пеят друга песен!
Преди години за един картер така се получи...не подлежало на изплащане...някакви такива глупости...можело да се завари...при въпрос с кого точно разговарям-имена и длъжност+намекване, че ще проверя в централното им управление - изплатиха картера.
Да те цака застрахователен агент означава не, че не ти изплащат цялата сума, а че го спонсорираш (те тези разлики отиват в нечие джобче!)
Карате коли за по 10к, 15к, 20к+ ... а не можете да си гоните финансовите интереси ли?
На никой застраховател не му се плаща!! - това е факт!
Факт е обаче, че ако натиснеш както трябва пеят друга песен!
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2