Хайде и аз да се похваля......

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар

Re: Хайде и аз да се похваля......

Мнение от Peter Angelov » 20 Яну 2010, 10:48

В крайна сметка от това което чета не разбирам какво толкова се скарахте :confused: Нормално е доста хора да не пишат поради причината че или имат работа или примерно вече не карат Е34 и вече им е се тая за тоя модел BMW.По отношение на Явор като модератор мисля че добре си върши работата, смисъл никога не оставя нещо което не е за Е34 форума а също нормално е да не влизат толкова често защото имат работа, грижи и т.н. а и не на последно място разчитат на Вас старите пушки че няма се осери форума :!: :!: :!: Що се касае до Жико да направисе малко на гъзар има малко надменно държание и кво толкова :?: ами нали утре ще го връхлети като бумеранг това държание :!: но това не го прави лош и т.н. просто ще си сърба квот си е надробил а и не може да бъде цвете за всички :!: То и мен почти никой не харесва ама кво да направя всеки си е характер и т.н.
Оставете темата отключена и най вероятно ще се намери ключа за палатката :!: и в крайна сметка заради Е34 е тъпо да си мерите пишките по тоя начин, колко други грижи има Вие за какво се хванахте. Ако проблема е Жико или някой друг ми направете тема вижте ме къв съм гъзар/ отворен и резултата ще бъде няма да има почти никой в тази тема, то незнам ква гъзария пък е Е34 :mhihi:Аз примерно се сърдих на Кончето дето под влияние на алкохол каза неща които не трябваше и какво ето почти след една година дойде момента в който всичко е нормално и на следваща сбирка ще си поговорим ще седим на една маса и т.н. Момчета майната му на Е34 по важно е приятелството :!: няма никога да забравя как Иво Станчев дойде в планината да ми помогне лятото като скапания Голф му стана лошо по баирите и как стояхме и си правехме лаф докато правехме колата а в механата беше супер после:!: Иво благодаря ти отново приятел :bchug: Случи се уникално положение - от София - Пенчев, от Пловдив - Иво, от Варна - Митко в екип заради един голф, по точно заради мен!! това мисля че е уникално от всички краища на България! така че не се обиждайте и плюйте с лека ръка, ние сме на първо място приятели и после фенове на Е34 и Е32 :!: това е от мен надявам се сега да не метнете и мен :mhihi: :mhihi: :mhihi:

П.С. Не на последно място не пропускайте факта че форума не е най добрата форма за общуване и винаги има не изяснени, неизказани неща и от там се получава грешно впечатление...

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 20 Яну 2010, 11:21

Postman написа:
bmwfena написа:Постмане -ти си човека който реже тука-това че не махаш лайната не говори добре за теб.Хората са гласували явно за теб а не за твоята пасивност.Не знам какво очакваш само не разбирам като виждаш че станаха 2 лагера и хора които до скоро бяха рамо до рамо сега почнаха да си разменят цинизми.Точно в тоа момент трябва да се намесиш ти защото ти и Жорката Пенчев сте сложени тука.Надали на някой в тоа мой живот съм се молил колкото таа вечер на теб а ти и накрая взе да се ебаваш даже и да гледаш СЕИР.
Няма да чета повече таа помия-лягам си .Ако искаш чисти и заключвай ако искаш даже я направи ВАЖНА-ти си решаваш но искам да ти кажа че от тоа момент нататък ако има гласуване за твоя пост за преизбиране на поста модератор аз ще гласувам против.Не съм очаквал такава постъпка от теб.Аз не крия нищо и всичко си го казвам в очите.
Ако знаех че таа вечер ще има такива ексцесии в форума с кеф бих гледал филми а не да седя пред компа и да чета ЛАЙНА :!: :!: :!: :!:
лека вечер на всички

Убягва ти логиката - темата е оставена, за да може всеки спокойно да обвини когото си поиска в каквото си поиска, след което да се оформи план за действие. Ако темата е тоалетна, то тя е такава защото вие я направихте такава! И добре, че така стана, че да можете между редовете помия, да ми кажете какво мислите за мен. Сега включително и ти лично няма нужда вече лицемерно да ме поздравяваш когато може би ще се случи да се срещнем, след като си написал мнението си - аз съм доволен от дискусията, защото се изясни къде е проблема... ама той не е лесен за оправяне, защото много от по-старите потребители се възприемат като много повече от по-новите... и кого трябва да приземи модератора в случая - новите или старите?!?
На някого да му се намира скрито в ръкава лесно решение ?

НЕ СЪМ ЛИЦЕМЕР И НИКОГА НЯМА ДА БЪДА
Аз съм 1вия който напускам тоа подфорум и крака ми няма да стъпи тука повече
Няма да влизам в подфорум който прилича на разградена конюшня
Нито на сбирките ви ще идвам нито искам да чуя нещо подобно за подфорум Е34не ме интересува повече
ей така ще влизам за любопитство да се уча на модераторски умения :clap: :clap:
bye bye
rkd'e ye
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 20 Яну 2010, 11:33

Postman написа:
bmwfena написа:Постмане -ти си човека който реже тука-това че не махаш лайната не говори добре за теб.Хората са гласували явно за теб а не за твоята пасивност.Не знам какво очакваш само не разбирам като виждаш че станаха 2 лагера и хора които до скоро бяха рамо до рамо сега почнаха да си разменят цинизми.Точно в тоа момент трябва да се намесиш ти защото ти и Жорката Пенчев сте сложени тука.Надали на някой в тоа мой живот съм се молил колкото таа вечер на теб а ти и накрая взе да се ебаваш даже и да гледаш СЕИР.
Няма да чета повече таа помия-лягам си .Ако искаш чисти и заключвай ако искаш даже я направи ВАЖНА-ти си решаваш но искам да ти кажа че от тоа момент нататък ако има гласуване за твоя пост за преизбиране на поста модератор аз ще гласувам против.Не съм очаквал такава постъпка от теб.Аз не крия нищо и всичко си го казвам в очите.
Ако знаех че таа вечер ще има такива ексцесии в форума с кеф бих гледал филми а не да седя пред компа и да чета ЛАЙНА :!: :!: :!: :!:
лека вечер на всички

Убягва ти логиката - темата е оставена, за да може всеки спокойно да обвини когото си поиска в каквото си поиска, след което да се оформи план за действие. Ако темата е тоалетна, то тя е такава защото вие я направихте такава! И добре, че така стана, че да можете между редовете помия, да ми кажете какво мислите за мен. Сега включително и ти лично няма нужда вече лицемерно да ме поздравяваш когато може би ще се случи да се срещнем, след като си написал мнението си - аз съм доволен от дискусията, защото се изясни къде е проблема... ама той не е лесен за оправяне, защото много от по-старите потребители се възприемат като много повече от по-новите... и кого трябва да приземи модератора в случая - новите или старите?!?
На някого да му се намира скрито в ръкава лесно решение ?

Не че съм сигурно човека, който трябва да дава акъл кое как и що, но според мене темата трябва да си остане всеки да си каже какъв му е проблема, просто защото тука има натрупан проблем... Няма да ставам съдник на никой, всеки все пак си знае и кусурите и преимуществата, но за мене решението е следното...

Остро отношение на модераторите ( говоря и за двамата , за да няма диференциране Явор или Жоро )... Ясно че и двамата са пичове и не искат да налагат един вид деспотизъм над подфорума, но явно че вече е назрял момента да се превърнат и в един вид деспоти... Тоест минимална или по-скоро като за начало нулева толерантност към който и да е влизащ в раздела... А именно - пусне ли се лишена от смисъл или тъпа тема, или тема която е обсъждана неведнъж директно се поставя един коментар от рода " Научи се да ползваш бутона ТЪРСЕНЕ намиращ се най-горе вдясно " и въпроса приключва... Не някой си да задава един и същи въпрос по десет пъти... Също така неправилно формулирана във заглавието тема директно се заключва - говоря за теми със заглавия от рода на : " Помощ колата се счупи кво да правя сега " и т.н. Има ги много ( сигурно и аз съм пускал такива не помня вече )... Но при пускане на такава тема тя се заключва и се остава заключена да може автора и да виде коментара към заключването и съответно да си направи едно копи - пейст на текста , но с нормално заглавие... Добре е да се направи образец на тема... В случая пример : " Проблем : Загряване на мотора на място M60B30 " ( това е просто пример )... Тогава вече човек като влезе във подфорума вижда едино наистина технически издържано и подредено място...
Вътре в дискусионната тема да не се допускат ни най-малки закачки или тъпи коментари , или започване на дискусия и разводняване... Ако се получи ей така разводняване да се трие и веднага да му се каже на човека да си пусне нова тема...
За старите кучета както се изрази някой... Тук пък да не се допуска никакъв толеранс от към дразнене един с друг, закачки от рода : " Аве ти кво кво стана с еди си кво " ... Това е някакъв абсурд... Просто нека приключим с това нещо веднъж и завинаги... Така нито старите нито новите ще имат претенции... Равно отношение спрямо всеки и край...
В последствие след време ( а то самото време ще си покаже кога и как ) да вземе да се отпуска режима във форума... Явно че в момента е наложително и че явно Жоро е зает , Явор е с повече свободно време... Не е нужно някой да скача на врата на модераторите и да им се кара... Е те са хората, които поддържат секцията във вида в който е сега... Явно че в момента не е в добро състояние и явно че трябва да се вземат мерки , защото дразни старите потребители и те си искат стария вариант....

Мерси за вниманието и умната...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E65

Мнение от ddddk » 20 Яну 2010, 12:08

bmwfena написа:
Нито на сбирките ви ще идвам нито искам да чуя нещо подобно за подфорум Е34не ме интересува повече

Ей за това трябваше да се заключи и почисти тази тема още с афектирания пост на колегата ivan :evil:

Уважаеми модератори,

Какво спечели подфорума с така развилата се тема?
Какви изводи направихте Вие от разменените списки?
Това ли е правилният начин на управление на подфорума?
Харесва ли Ви собствено визията на подфорума?
Мислите ли, че "свободния режим" е ползотворен за подфорума?

Аз лично съм привърженик на "твърдата ръка".
Излезеш ли от правилата и на йота - бум по китарата!
Форума е като казармата: ако фатмака е харабия, шапките са на уво, коремите разстат и ротата замязва на стадо нерези.
Ако старшината е "строг но справедлив", то ротата е за пример!

Поздрави,
Дамян
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 525ТДС
Мечтае да кара: Е 38 Дизел
Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee

Мнение от \MITETO\ DSB » 20 Яну 2010, 12:30

Postman Яворе кажи ми тази тема какъв смисъл има? :dunno:
viewtopic.php?f=7&t=158057
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Postman » 20 Яну 2010, 12:35

Отговарям ти конкретно:
ddddk написа:Ей за това трябваше да се заключи и почисти тази тема още с афектирания пост на колегата ivan :evil:

Уважаеми модератори,

Какво спечели подфорума с така развилата се тема? - форумът не е изолирана екосистема (или банка, която трябва да печели) и като такава е отражение на реалния живот и реалните проблеми на форума. Както ти имаш право да напишеш това, така и който и да е друг има право да се оплаче от модератор, от колега или от автосервиза, който го е ощетил предния ден.
Какви изводи направихте Вие от разменените списки? - много и разнообразни, но като цяло нищо, което да ме изненадва
Това ли е правилният начин на управление на подфорума? - със сигурност не, затова няколко пъти попитах как да решим проблемите.
Харесва ли Ви собствено визията на подфорума? - не, но също не ме притесняват неудобните въпроси, нито това да НЕ спирам хората да ги задават.
Мислите ли, че "свободния режим" е ползотворен за подфорума? - мисля, че режимът не е свободен, това първо, и второ ако режимът тук беше "бетон", тази тема щеше да се появи в друг подфорум много по-рано, Владо по-горе цитира случай с новоназначена модераторка на друг раздел, поинтересувай се в какво се състои проблема там ако ти е интересно. В началото опитах с по-строг режим, съпротивата беше по-силна от сега.

Форума е като казармата: ако фатмака е харабия, шапките са на уво, коремите разстат и ротата замязва на стадо нерези.

Ами тогава трябва аз и Жоро да изберем кой да пише тук - тогава какво би трябвало да се случи според твоята концепция с много от бруталния офтопик на "старите кучета", респективно със самите тях? Това е риторичен въпрос, но по принцип така на майтап си ти казвам цялата истина :).

Поздрави,
Дамян

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 20 Яну 2010, 12:37

ddddk написа:
bmwfena написа:

Ей за това трябваше да се заключи и почисти тази тема още с афектирания пост на колегата ivan :evil:

Уважаеми модератори,

Какво спечели подфорума с така развилата се тема?
Какви изводи направихте Вие от разменените списки?
Това ли е правилният начин на управление на подфорума?
Харесва ли Ви собствено визията на подфорума?
Мислите ли, че "свободния режим" е ползотворен за подфорума?

Поздрави,
Дамян

Дамяне пак стигнахме до това което написах в края на моя пост че винаги при такава форма на общуване има недоизказано и неразбрано. Фена го познавам съвсем малко и мисля че е твърде краен! а и най малкото кара Е39 нормално е да не пише тук а примерно в форума на Е39. Стига сте търсили под вола теле. Почваме драстично да намаляваме поради факта че все по малко хора карат Е34, но пак казвам стига с това Е34 ние на първо място сме приятели, другари :!: Благодарение на този форум имам Теб, Митко, Бензино, Ванката Петрич, Иво - Зъба, Пенчев,Явор, Иво Станчев, Митко Престижа, Марто Тапицера и брат му, Ники Русе, Десо, Олег, Валери и т.н. извинявам се ако някой пропускам :!: Виж за каква армада от хора става въпрос, това е истинското в крайна сметка а след някой друга година когато останат единици Е34, няма ли да е страхотно да продалжаваш да се виждаш с тея хора, те да разчитат на теб и ти на тях. Аз имам малко по различно виждане на нещата, по друга гледна точка.Това че боледува форума в момента не значи че не съществува и че няма да върви в точната посока! Да ви кажа радвам се че пишем тея неща :mhihi: явно Е34 - ките ни са здрави в момента в добра кондиция и имаме време за други занимания, форума не е пълен с теми - счуписе, разбисе, не пали и т.н.

Стига сте мрънкали :bchug: :bchug: :bchug:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Postman » 20 Яну 2010, 12:47

\MITETO\ DSB написа:Postman Яворе кажи ми тази тема какъв смисъл има? :dunno:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 7&t=158057

Не ме разбирай погрешно, но всеки е пускал безсмислени теми... едва ли ти, както и аз, сме изключение! Съгласен или да вадя пример с твои теми?
Като идея темата мисля, че не е лоша, но както в реалния живот, така и тук, всеки живее (пише) по собствени правила, но сега виждам, че авторът желая да бъде заключена, така че ще го направя - с него ставате минимум двама доволни (с мен трима), но да видим колко недоволни ще се появят...

ентусиаст
Аватар
Кара: E65

Мнение от ddddk » 20 Яну 2010, 12:58

Благода за бързия и точен отговор.

Удовлетворен съм.

Като реплика ще споделя, че преди година търсейки отговор за поредния проблем на моята кола, реших да се регистрирам в един от многото форуми за Е34 в UK.

И О, изненада! Изписа ми събщение, че не мога да се регистрирам. Трябва да бъда поканен от регистриран потребител във форума и останалите да ме одобрят.
Ето това е "изолирана екосистема"

Не съм привърженик на описаната по-горе система, но съм убеден, че "островитяните" имат много по-сериозен опит от нас в управление на "говорилните" и въобще не са по-прости.

Петьо,

Да използвам разрешения спам и да ти отговоря за колите:
Ами, какво да и има бе братче? Оня ден нямаше места отзад на блока и я паркирах на Генерала на тротоара. :banghead: Вчера ставам и какво да видя - стегорина минал и я окопал цялата :banghead: До месец Май проблеми няма да имам с нея - остава там :banghead: :mhihi:
През май ще пусна тема : "паднал ми акумулатора. Какво да правя? Помощ?" :mhihi:

Извенете колеги :dummy: . Ползвах лабавата тема. :oops:

Поздрави,
Д
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 525ТДС
Мечтае да кара: Е 38 Дизел
Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee

Мнение от \MITETO\ DSB » 20 Яну 2010, 13:07

Postman написа:
\MITETO\ DSB написа:Postman Яворе кажи ми тази тема какъв смисъл има? :dunno:
viewtopic.php?f=7&t=158057

Не ме разбирай погрешно, но всеки е пускал безсмислени теми... едва ли ти, както и аз, сме изключение! Съгласен или да вадя пример с твои теми?
Като идея темата мисля, че не е лоша, но както в реалния живот, така и тук, всеки живее (пише) по собствени правила, но сега виждам, че авторът желая да бъде заключена, така че ще го направя - с него ставате минимум двама доволни (с мен трима), но да видим колко недоволни ще се появят...

Да прав си но в тази тема само глупости са писани нищо полезно. Измих си колата,сипах си бебзин и минах 30 км.
Самата тема е добра идея но хората я използваха да си чатят в нея.
Изображение

Аватар
Кара: E34

Мнение от ivan. » 20 Яну 2010, 13:22

но сега виждам, че авторът желая да бъде заключена, така че ще го направя - с него ставате минимум двама

То и аз искам тая да се затрие-хем съм автора на темата,хем автора на кавгата.......
Не бягам от некаква отговорност,държа на написаното от мен
Нищо лично към никой-разлика в общуване и изказване на мнения.
Всеки си го разбира по негов начин -друго освен караници няма да излезе в тая тема.
Изображение
by ''kompleksa''

ентусиаст
Аватар

Мнение от Postman » 20 Яну 2010, 13:37

Това е добре, но аз избрах да танцувам на музиката, която започна по-рано и засега мисля да изчакам песента да свърши, на теб ако ти е писнало от собствената ти революцията недей да пишеш и до няколко часа темата ще потъне надолу, респективно ще я приключим по най-подходящия начин.

Аватар

Мнение от ivan. » 20 Яну 2010, 13:43

Само да не го приемеш лично.......потвърждаваш ми думите за модерирането ти.Лични желания на лични хора..........
Сега какво целиш :dunno:
недей да пишеш

:yes: нямаш грижи
Изображение
by ''kompleksa''

ентусиаст
Аватар

Мнение от Postman » 20 Яну 2010, 13:47

Приемам го служебно, не лично, и не се чувствам обиден :yes:

Аватар

Мнение от ivan. » 20 Яну 2010, 13:51

Postman написа:Приемам го служебно, не лично, и не се чувствам обиден :yes:

Toва ме радва :D
Айде сега закл.тази тема - напиши нещо смислено-стига с тоя английски хумор.Подобаващо поведение на модератор :yes:
Май ти е кев да се чатим с теб -има скайп има телефони,със всеки мога да общувам.
Изображение
by ''kompleksa''

ПредишнаСледваща

Назад към E34