Хайде и аз да се похваля......
Модератор: Технически модератори
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Re: Хайде и аз да се похваля......
Vlados написа:... най-истинския подфорум стана поле за изява на какви ли не мамини синчета, които получили за 18-тия си рожден ден по няколко средни заплати са решили, че са №1.
...
Извинявам се че пак се включвам, но тъй като явно цялата дандания е породен от майтапите ми към Живко, които той прие твърде лично като девственица, явно визираш мен.
Та искам да попитам ти познаваш ли ме, виждал ли си ме поне, та да говориш че съм мамино синче?
А как пък видя какво съм получил за рождения ми ден?
Нищо лично нямам към теб, обаче темата ми е много болна, защото дори и от мама и тате всяка една стотинка съм си я заслужил с пот на челото, а да не говорим че работата която съм заработил за ~8 години съзнателен живот голяма чат от "величията" тук не са я свършили и до ден днешен

Всеки който пожелае мога да го заведа и вкъщи и/или на вилата да му покажа резултата от труда ми, за разлика от мишките дето живеят под наем по панелките

А вие какво можете да покажете?
Живко един салон и един мултиволан? това за колко години съзнателен живот?
Иван един тдс и един их? това за колко години съзнателен живот?
И ся нека Иван пак да ми каже че завиждам, ама извинете за какво да ви завиждам?
За това че от едната ми къща съм на 10 минути пеша от центъра на София?
Или за това че другата ми къща е в един от най-приятните за живеене квартали в София?
Или за това че мога сам да си плащам 1200 лева на семестър в НБУ щото толкова често споменавания ми "тате" ми казва "за кво да ти давам пари - нали си имаш да караш БМВ?"
Отнасял съм се винаги с уважение към всеки от този под-форум от както съм регистриран!
Единствения който никога няма да уважавам е Живко, т.е. беше, защото се видя някой от величията тука що за стока са!
Айде лека ви вечер на всички и приятно "техническо" писане в под-форум Е32/Е34, надявам се сте доволни че слязохте толкова ниско че да се заяждате с хора който са постигнали много повече от една или две купчини ламарини с малко кожица и позьорски емблеми, само дето са на половината на вашите години

п.с.: Живко това че караш на газ не те прави гъзар Х 2, а гъзар / 2, щот истинските гъзари не ги ебе колко левчета йм харчи колата

Последна промяна VesoPesa на 20 Яну 2010, 1:36, променена общо 1 път
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
JIKI_RACER написа:Някъде да има тема " ХАРЕСВА ЛИ СТАНЧЕВ МОЯТА Е34 " че не дикел?
JIKI_RACER написа:....А за е34ката , мисля вида и говори достатъчно ако не говори значи иматте порблеми с зреителните апарати ...
може да слезнеш на земята, не е нищо особенно

тук сме да си помагаме, а не да изпъкваме като свински мъде на припек

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Боли ме ку...!
който ме уважава ме уважава , кой не ме ....не ме ебе !
Като има бунаци да плащат на НБУ , ще има и тарикати да им ги зимат
!
Поздрав за всички на 20 години с апартаменти до центъра http://vbox7.com/play:f8fbbc1b

Като има бунаци да плащат на НБУ , ще има и тарикати да им ги зимат

Поздрав за всички на 20 години с апартаменти до центъра http://vbox7.com/play:f8fbbc1b
Последна промяна ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ на 20 Яну 2010, 1:40, променена общо 1 път

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
JIKI_RACER написа:Боли ме ку...!който ме уважава ме уважава , кой не ме ....не ме ебе !
Ще дойде момента в който ще те заболи

Не забравяй че светът е малък и никога незнаеш от кой ще зависиш

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
VesoPesa написа:JIKI_RACER написа:Боли ме ку...!който ме уважава ме уважава , кой не ме ....не ме ебе !
Ще дойде момента в който ще те заболи![]()
Не забравяй че светът е малък и никога незнаеш от кой ще зависиш
Ми надявам се да осъзнаваш тва дет го пишеш а да не го четеш некъде като поговорка .
За болката се пие доксицилин

Последна промяна ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ на 20 Яну 2010, 1:43, променена общо 1 път

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
НЕМА ЛИ НЕКОЙ ДА ЗАКЛЮЧИ ТАА ТЕМА
Постмане-кво чакаш още не мога да разбера-само надничаш и гледаш сеир
ууууууужжжааассссс
Постмане-кво чакаш още не мога да разбера-само надничаш и гледаш сеир

ууууууужжжааассссс

Ами това е съпътстващ революцията ефект, или искаш да оставя само мненията, в които ме обвиняват, а тази да ги трия?
П.П. Аз лягам, вие не се псувайте до утре, а след това ще мислим какво да правим темата.
П.П. Аз лягам, вие не се псувайте до утре, а след това ще мислим какво да правим темата.
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
bmwfena написа:НЕМА ЛИ НЕКОЙ ДА ЗАКЛЮЧИ ТАА ТЕМА
Постмане-кво чакаш още не мога да разбера-само надничаш и гледаш сеир![]()
![]()
![]()
ууууууужжжааассссс
Напротив, нека седи отворена, нека се излеят още тонове помия и да се види всъщност кой колко струва

- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
Тури катинар моля те,то вече се не трае,дори и е36 сектантите не си говорят такива глупости!

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
- bmwfena
- БМВманиачения
-
Postman написа:Ами това е съпътстващ революцията ефект, или искаш да оставя само мненията, в които ме обвиняват, а тази да ги трия?
неприятно е да се чете-в момента се карат мои приятели-не мисля че някой трябва да толерира това нещо.Колко човека трябва да ти молим-като гледам не съм само аз-за да заключиш и почистиш този БАТАК.Тва БМВфорум ли е.

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
остави я темата, на приключване е...
на който не му изнасят правилата на форума (особенно техническите) бие хикса горе в дясно и не пречи на другите
на който не му изнасят правилата на форума (особенно техническите) бие хикса горе в дясно и не пречи на другите

Бисере, не го обръщай на морал, защото тогава моят въпрос е къде е моралът до предишната страница...
Последно - лягам, ако не искате да четете лайна, недейте да пишете такива.
- bmwfena
- БМВманиачения
-
Postman написа:Бисере, не го обръщай на морал, защото тогава моят въпрос е къде е моралът до предишната страница...
Постмане -ти си човека който реже тука-това че не махаш лайната не говори добре за теб.Хората са гласували явно за теб а не за твоята пасивност.Не знам какво очакваш само не разбирам като виждаш че станаха 2 лагера и хора които до скоро бяха рамо до рамо сега почнаха да си разменят цинизми.Точно в тоа момент трябва да се намесиш ти защото ти и Жорката Пенчев сте сложени тука.Надали на някой в тоа мой живот съм се молил колкото таа вечер на теб а ти и накрая взе да се ебаваш даже и да гледаш СЕИР.
Няма да чета повече таа помия-лягам си .Ако искаш чисти и заключвай ако искаш даже я направи ВАЖНА-ти си решаваш но искам да ти кажа че от тоа момент нататък ако има гласуване за твоя пост за преизбиране на поста модератор аз ще гласувам против.Не съм очаквал такава постъпка от теб.Аз не крия нищо и всичко си го казвам в очите.
Ако знаех че таа вечер ще има такива ексцесии в форума с кеф бих гледал филми а не да седя пред компа и да чета ЛАЙНА

лека вечер на всички

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Съвсем си е прав Явор, с изтриване на мнения няма да реши проблема на хората 

bmwfena написа:Постмане -ти си човека който реже тука-това че не махаш лайната не говори добре за теб.Хората са гласували явно за теб а не за твоята пасивност.Не знам какво очакваш само не разбирам като виждаш че станаха 2 лагера и хора които до скоро бяха рамо до рамо сега почнаха да си разменят цинизми.Точно в тоа момент трябва да се намесиш ти защото ти и Жорката Пенчев сте сложени тука.Надали на някой в тоа мой живот съм се молил колкото таа вечер на теб а ти и накрая взе да се ебаваш даже и да гледаш СЕИР.
Няма да чета повече таа помия-лягам си .Ако искаш чисти и заключвай ако искаш даже я направи ВАЖНА-ти си решаваш но искам да ти кажа че от тоа момент нататък ако има гласуване за твоя пост за преизбиране на поста модератор аз ще гласувам против.Не съм очаквал такава постъпка от теб.Аз не крия нищо и всичко си го казвам в очите.
Ако знаех че таа вечер ще има такива ексцесии в форума с кеф бих гледал филми а не да седя пред компа и да чета ЛАЙНА![]()
![]()
![]()
![]()
лека вечер на всички
Убягва ти логиката - темата е оставена, за да може всеки спокойно да обвини когото си поиска в каквото си поиска, след което да се оформи план за действие. Ако темата е тоалетна, то тя е такава защото вие я направихте такава! И добре, че така стана, че да можете между редовете помия, да ми кажете какво мислите за мен. Сега включително и ти лично няма нужда вече лицемерно да ме поздравяваш когато може би ще се случи да се срещнем, след като си написал мнението си - аз съм доволен от дискусията, защото се изясни къде е проблема... ама той не е лесен за оправяне, защото много от по-старите потребители се възприемат като много повече от по-новите... и кого трябва да приземи модератора в случая - новите или старите?!?
На някого да му се намира скрито в ръкава лесно решение ?