окрадоха ме
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- Пламен Андреев
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd
- Мечтае да кара: ...
Re: окрадоха ме
Гладът е по силен от тока пичове пазете колите и жените че идват лоши времена 

Снощи в Дървеница на левия ми бъбрек са му порастнали крака... Десния има счупена щипка и малко хлопаше, ама са свалили здравия...
Ако някой забележи Е36-цата в околните квартали с леко по-различни бъбреци (от широките) да свирка...

Това може и да ви успокои поне малко , че не винаги се изплъзват незабелязани:
http://www.monitor.bg/article?id=228861
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
А такаа браво смлели са му главата на тоя урод
мачкане тряябва иначе нямат спирка....

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Оф, аз съм метър и шейсе и нещо някъде, ама имам един касапски нож в колата, дано не се налага да го ползвам, нося го за други цели, ама и на мене адреналина не ми влияе добре, че незнам ако се стигне да хвана някой крадец, дали няма да си тръгне с 19 пръста. Norica-та в багажника не я броя, както и металната сопа, разтегателна една такава..... Абе по-добре да не влизат в употреба, до сега съм нямал случай и искренно съчувствам на колегите от София най-вече, явно там са 'баси наглите крадци.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
Elesar74 написа:.....
там ако те спрат и ти намерят в колата тия неща...., ще имаш мн голям проблем, може да си седиш на "трамвая" до сутринта.... Аз за един нож пак касапски имах голяма разправия и ми казаха "... там където ти е прасето,

Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Elesar74 ти ако хванеш някой звънни, ей къде съм на 3 лева от теб 

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
No problem. Връзвам го за някой дирек и между временно ще накарам половината град да плюе върху него, някой ако иска да го бичува, под заплаха че го накарам да изрине снега по тротоарите..... абе мани, развинтена фантазия, не е на добре. Дяволе, той ножа декоративен бе, голям, ама става да му пусна кръвчицата на келеша. Пушлето си има документ, ама... Много ги обичам, беха ми дигнали от предишната кола мигачи за 70 евра, че имам да си връщам, който го отнесе. Остай, дано не се случва нищо такова, не отговарям за последствията ако го пипна, макар че ще ми се наложи сигур
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- HeBePeH
- Lulin Boys Cska Sofia
-
- Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
- Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG
Люлин си е айдушки квартал , но точно до билата , несъм вярвал че ще вършеят и то посред бял ден

Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

Кво говориш...
На метростанция Люлин страната откъм Била...мини вечер през паркинга щот през деня е пълно...през място има стъкла по земята буквално...
На метростанция Люлин страната откъм Била...мини вечер през паркинга щот през деня е пълно...през място има стъкла по земята буквално...

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
///sasho написа:Това може и да ви успокои поне малко , че не винаги се изплъзват незабелязани:
Еваларкаааа!!!
Ей ка се накефих на тая снимка

- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
Наблюдава се интерес феномен тук, всички плюят крадците (както и аз) но почти всички си купуват части втора употреба с неясен пройзход. Еми какво да ви кажа освен - до като има търсене ще има и предлагане това е за съжаление
- buller
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39, 520i 1997
- Мечтае да кара: Mercedes CLS 63 AMG
asasin18 написа:Наблюдава се интерес феномен тук, всички плюят крадците (както и аз) но почти всички си купуват части втора употреба с неясен пройзход. Еми какво да ви кажа освен - до като има търсене ще има и предлагане това е за съжаление
ОК, колега. Да се случи веднъж - бих дал 180 лв. за съкло на огледалото. Ама за 1 седмица ми ги свалиха два пъти - съжалявам, но не живея с мисълта как всичките ми пари ще отиват за стъкла на колата

Има си начини да се регулира тази дейност, но няма държавна воля, защото и част от върхушката е в играта. Както са заложните къщи, маршрутките и т.н.
Темата е безкрайна...
За мен горепосочения индивид НЕ заслужава дори първа помощ! Социалните привилегии трябва да се дават на лица, които са коректни към държавата - т.е. платили са си данъците и са изрядни и могат да очакват същото от държавата

Малко са го били тоя с ключа. Трябваше да отнесе още бой и за другите айдуци да го бият.
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
///sasho написа:Това може и да ви успокои поне малко , че не винаги се изплъзват незабелязани:
малко му е на педала мръсен

колко повече такива статий има толкова по - малко подобни теми ще четеме във форума