Хайде и аз да се похваля......

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Аватар
Кара: E34

Re: Хайде и аз да се похваля......

Мнение от ivan. » 19 Яну 2010, 20:22

VesoPesa написа:Бях написал един бая дълъг пост, ама реших да се вслушам в мъдрите хора и да отстъпя като по-умен ;)
Това беше от мен, моля само не ме мешайте повече в каквото и да било, все едно не съм съществувал :idea:

В умните хора завист и злоба не се показва-я дай си мненията за мултито ;)
Изображение
by ''kompleksa''

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 19 Яну 2010, 20:26

Браво, момчета и момченца така ли я докарахме? Незнам кой на кого и за какво завижда, но моля незабравяйте, че това е технически форум , а не чат канал!!! Забравете за различията си точно преди да влезете в Е32/Е34 подфорум-а !!! Това е една РЕЛИГИЯ, а не детска градина и затова наистина, който мисли да сере по - добре да не е в подфорум-а
Другото , което въобще немога да разбера е защо нападате Иван - отказал е на някого помощ, не ви постна снимки и упътване на ГНП или пък на скоростна кутия, та дюзите ли не ви ремонтира???
Страшно съм разочарован от тия глупости, а искате на сбирки да идвам - и да знаете , че не ме спира това, че съм винаги на по 200-500км !!! или , че ще се вътря за нафта - за мен е безценно да се видя с хората, с които деля нещо толкова ценно .... спира ме точно това, което показвате във форума!!!
.... и да знаете има една мисъл по случая ( не се сещам на кого беше) "две неща са безгранични на този свят - Вселената и човешката глупост" .
Дерзайте
Изображение

Аватар

Мнение от ivan. » 19 Яну 2010, 20:30

А за Постмана-тва е вече друга тема...Нема кво да кажа щото аз съм никой тук вече
.............ти с германски гуми ли се занимаваше :roll: с теб ли говорихме за прицепа с летни-робинзонски :roll:
Изображение
by ''kompleksa''

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 19 Яну 2010, 20:33

ivan. написа:
VesoPesa написа:Бях написал един бая дълъг пост, ама реших да се вслушам в мъдрите хора и да отстъпя като по-умен ;)
Това беше от мен, моля само не ме мешайте повече в каквото и да било, все едно не съм съществувал :idea:

Завист и злоба при мене няма, най малкото щото няма за какво да му звиждам на господина, ама как да ти го докажа като няма кой да каже една дума в моя подкрепа по простата причина че на кой не би му изнасяло, кой седи и си гледа сейр как разни уж велики хора се излагат като се занимават с "деца".

А който иска да ми види мненията да ги гледа, темата не е изтрита :winky:

Другото , което въобще немога да разбера е защо нападате Иван

Аз само иска мда попитам кой нападна Иван???

Иване моля те копирай личното което ти пратих по повод мнението ти от което почна простотията в тая тема

Единствения който напада е точно Иван, той лепи етикети на хора който дори не е виждал :idea:

Аватар

Мнение от ivan. » 19 Яну 2010, 20:43

VesoPesa написа:
ivan. написа:

Завист и злоба при мене няма, най малкото щото няма за какво да му звиждам на господина, ама как да ти го докажа като няма кой да каже една дума в моя подкрепа по простата причина че на кой не би му изнасяло, кой седи и си гледа сейр как разни уж велики хора се излагат като се занимават с "деца".

А който иска да ми види мненията да ги гледа, темата не е изтрита :winky:

Другото , което въобще немога да разбера е защо нападате Иван

Аз само иска мда попитам кой нападна Иван???

Иване моля те копирай личното което ти пратих по повод мнението ти от което почна простотията в тая тема

Единствения който напада е точно Иван, той лепи етикети на хора който дори не е виждал :idea:

Глей ся
обоснови си постовете в темата за мултито,което явно нямаш ма искаш да вържеш :!:
Похвали се и визуално с рекарото,което е само мислни,мисля за теб,та да ти се порадваме от сърце :bchug:
А аз ти обещавам ,че и на пиано ще ти отговоря адекватно ;)
Вашия е на линия ;)
Изображение
by ''kompleksa''

крив кюнец
Аватар

Мнение от крив кюнец » 19 Яну 2010, 20:56

Да си напиша и аз последния пост понеже и мен ме има в списъка на несвестните. Аз първо искам да се извиня на бай Иван или дядо Иван незнам как да го нарека (понеже и аз май съм към децата) за това, че го разпитвах и му писах в темата. Да ме извинява...Но той няма право да оценява и обижда който и да е, и поради каквато и да е причина. Не мисля, че читавите хора се оценяват само по знанията тук. Ако всички знаехме как да стане...нямаше да има нужда от форум.
Искам да кажа на бай Иван, че не му завиждам за нищо, защото онзи неговия списък с екстри по-нагоре в темата е с по-малко редчета от моя списък. Нито за знанията му завиждам, нито за труда му който е хвърлен за да ги постигне. Вече 5та година съм тук (това ми е 2рия ник, 1вия го зарязах отдавна) и никога не съм се чувствал така...
Ма все тая . Живи и здрави и много късмет.

Аватар

Мнение от ivan. » 19 Яну 2010, 20:58

крив кюнец написа:Да си напиша и аз последния пост понеже и мен ме има в списъка на несвестните. Аз първо искам да се извиня на бай Иван или дядо Иван незнам как да го нарека (понеже и аз май съм към децата) за това, че го разпитвах и му писах в темата. Да ме извинява...Но той няма право да оценява и обижда който и да е, и поради каквато и да е причина. Не мисля, че читавите хора се оценяват само по знанията тук. Ако всички знаехме как да стане...нямаше да има нужда от форум.
Искам да кажа на бай Иван, че не му завиждам за нищо, защото онзи неговия списък с екстри по-нагоре в темата е с по-малко редчета от моя списък. Нито за знанията му завиждам, нито за труда му който е хвърлен за да ги постигне. Вече 5та година съм тук (това ми е 2рия ник, 1вия го зарязах отдавна) и никога не съм се чувствал така...
Ма все тая . Живи и здрави и много късмет.

Я са баико се сети от каде трагна всичко ;) мулти требва да се връзва,ма без мулти-даи им бре врзките ха ха
Последна промяна ivan. на 19 Яну 2010, 20:59, променена общо 1 път
Изображение
by ''kompleksa''

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wenzy » 19 Яну 2010, 20:59

Мисля, че е време да спрете с тая глупост ......
Ако ще е технически с вас съм - не че ги разбирам много ама доста неща научих с ръцете си, докато колата ми правеше мизерии, а ако мислите само така да я карате мисля, че е по - добре да си пишете по "Български Пощи" - поне другите колеги да не се изумяват и да не прихващат!
Не ме разбирайте погрешно неискам да има сърдите от постовете ми. Кой на кого завижда и кой какво постнал - ако ми навидите накъсаната шофьорска седалка ще умрете от смях ама аз не се хваля нали ;)
Заебете я тая работа ....
Изображение

Аватар

Мнение от ivan. » 19 Яну 2010, 21:01

Виж ги ве Венци,само коментират,ма да ти помогнат-тествай ги :mhihi:
Оня покровитела им се не обажда
Изображение
by ''kompleksa''

Аватар

Мнение от ivan. » 19 Яну 2010, 21:05

[quote="Wenzy"]Браво, момчета и момченца така ли я докарахме? Незнам кой на кого и за какво завижда, но моля незабравяйте, че това е технически форум , а не чат канал!!! Забравете за различията си точно преди да влезете в Е32/Е34 подфорум-а !!! Това е една РЕЛИГИЯ, а не детска градина и затова наистина, който мисли да сере по - добре да не е в подфорум-а
Другото , което въобще немога да разбера е защо нападате Иван - отказал е на някого помощ, не ви постна снимки и упътване на ГНП или пък на скоростна кутия, та дюзите ли не ви ремонтира???
Страшно съм разочарован от тия глупости, а искате на сбирки да идвам - и да знаете , че не ме спира това, че съм винаги на по 200-500км !!! или , че ще се вътря за нафта - за мен е безценно да се видя с хората, с които деля нещо толкова ценно .... спира ме точно това, което показвате във форума!!!
.... и да знаете има една мисъл по случая ( не се сещам на кого беше) "две неща са безгранични на този свят - Вселената и човешката глупост" .
Дерзайт
Е тая тема ако се изтрие-ще съм много доволен
Изображение
by ''kompleksa''

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 19 Яну 2010, 21:17

Мисля, че Иван има в предвид всички велики майстори като например този - viewtopic.php?f=7&t=186185&p=2057917#p2057917
Тази тема следва да се направи важна и да служи за пример на всеки един технически форум.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 525ТДС
Мечтае да кара: Е 38 Дизел
Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee

Мнение от \MITETO\ DSB » 19 Яну 2010, 21:33

Няма ли да спрете да серете в тази тема????????
Преди влизах с кеф в този подфорум и се радвах какво разбирателство има между колегите а сега направо се отвръщавам какъв кенеф стана тук. :ranting:
Изображение

Аватар

Мнение от ivan. » 19 Яну 2010, 21:37

\MITETO\ DSB написа:Няма ли да спрете да серете в тази тема????????
Преди влизах с кеф в този подфорум и се радвах какво разбирателство има между колегите а сега направо се отвръщавам какъв кенеф стана тук. :ranting:

Май няма да стане Мите :|
Двама души посират всичко,други двама ги няма ниакви,а техния пресветка само на зелено,иначе и аз влизах с кеф и ако не се дразних,нямаше да почвам всичко това-ама техния си е техен ;)
Айде напиши ти една глупост-та да видиш брадвата :bchug:
Последна промяна ivan. на 19 Яну 2010, 21:54, променена общо 1 път
Изображение
by ''kompleksa''

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wenzy » 19 Яну 2010, 21:43

Толкова от мен - поне за днес аз приключих :banghead: :ranting: :banghead:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e39 525 ТДС

Мнение от Tipche » 19 Яну 2010, 21:56

:banghead: Какво става с този подфорум а не само с този в целя форум е така скоро време не съм прочел нито една полезна тема или ако има такава тя е усрана от навъдили те се разбирачи.
Относно колегата Иван с които се познавам лично само хубави думи мога да пиша,но ще напиша само че ако не беше тои до сега да съм дал една торба с пари и надали щяха да ми оправят помпата или да я насторят така както ми я направи тои ;) Сега ТДС мърка като коте и се изтрелва като самолет.А това колко разбира от ТДС вервайте ми разбира и то много :yes:

ПредишнаСледваща

Назад към E34