Никога не е късно да се изложиш :)))
Модератори: mitaka7, Общи модератори
60 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Няма да забравя как с бащата спираме на светофара на крустовището на БИЛА в Младост 1 в крайна лява лента,а до нас средна лента спира рацер от съседния блок с Лайно Криво 1.4 с музика и спортен ауспух
(да вметна,че тогава бяхме с А4 2.6 Куаттро).Гъзара с риното дава газ,а баща ми вика глей сега и той дава газ и я познайте ония се върза с Реното и си мисли драгче,но ние трябваше да завием към била на ляво.Като светна зелено тръгваме Ония с Лайното 6 к оборота сигурно пуска съединитела и цепи,а баща ми зави наляво за билата.След това ония гледаше на кръв доста време
Все пак баща ми е пораснал и не се занимава с рацерство,въпреки че на същото кръстовище със същото Ауди,но в обратна посоко за около 1 км сипахме чаец на един Пасат 2.3 V5,а сега с Бмв-то на доста пасати им подливаме въпреки,че е куцалка

ТДС - Турбо Див Селянин
xterminat0r написа:Асене екстра разказче, освен заинтригуващо и отделно доста ПОУЧИТЕЛНО
Това като едно време до колко знам на МадПетьо и на Ландшарк колите им били с 316 отзад, а то каква паста се оказвала хлъзгава
![]()
![]()
По пътищата има много скрити зверове
ми Явор с тая 315-ка

а дали се хващат

Явка разкажи нещо с 315-ката бре

пп:сори за офтопика
Айде и аз да се включа в темата... Не един и два пъти са ми сипвали и на мен, но последния път преди около месец на магистрала "Тракия" беше доста грозно....
Карайки си спокойно в дясната лента с има-няма 120км/ч ме подминава един доста голям и съответно много по-тежък(предполагам само- не е сигурно) от мен Мергел, на вид пред разпадане с поне 150км/ч и аз гледам
и впоследствие вече погледа ми се промени лекичко-
"Сега ще наказвам" си мисля аз... то и с мисленето си останах де. С леко докосване на скоростният лост за смяна на 4-та и спокойно и нежно настъпване на- както се оказа после - леко окуцелите 200+малко коня вързани за 6-те цилиндъра под капака ми бавно но сигурно настигнах и почнах да изпреварвам Мергела с нормалната скорост от около 170-180км/ч
и дотук беше царуването ми на магистралата. Шофьора на камиона в дясно от мен реши да ми сипе малко чайче за охлаждане на обзелата ме страст за господстване на пътя и си отпусна десния крак. Вървяхме заедно докато не си стигнах макс. скорост-235-7км/ч по скоростомер , а пича си продължи да ускорява и за мое учудване пусна аварийките и отби... аз като културен
и уважаващ другите на пътя шофьор спрях- реших че нещо се е строшило, но не
човека искал да види кое е БМВ- то издържало доста дълго срещу неговото AMG. Ама аз да не съм врачка- никъде нямаше табелка
не че аз имам табелка 325 на капака де- явно поради една и съща причина... Да не ни тровят рацерите по пътя,а ние да ги тровим 
Карайки си спокойно в дясната лента с има-няма 120км/ч ме подминава един доста голям и съответно много по-тежък(предполагам само- не е сигурно) от мен Мергел, на вид пред разпадане с поне 150км/ч и аз гледам

BMW & RAMMSTEIN RULES

- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
За мене, ако е станала готина гонка, и другия шофьор не е некво пълно лайно, дето после да се прави на инитересен че е бил, това е важното. Разбира се че е готино да спечелиш, но тръпката я има и когато не.
Като ходих към морето с издуханата 318ка, точно съм подминал шумен, айде на магистралата и ГАЗ. Некво редне ми се бута отзад, ама си викам, тоз не е познал. Е добре де, ама с този изудхан М40 стигнах 194-195 и до там. Просто все едно ударих прекъсвача . . . и ме минаха
Като ходих към морето с издуханата 318ка, точно съм подминал шумен, айде на магистралата и ГАЗ. Некво редне ми се бута отзад, ама си викам, тоз не е познал. Е добре де, ама с този изудхан М40 стигнах 194-195 и до там. Просто все едно ударих прекъсвача . . . и ме минаха

БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
WeiSTD написа:За мене, ако е станала готина гонка, и другия шофьор не е некво пълно лайно, дето после да се прави на интересен че е бил, това е важното. Разбира се че е готино да спечелиш, но тръпката я има и когато не....
Това май е важното- да има тръпка. Е, по-хубаво е да си отпред, а не да гледаш стоповете на някой, но си е здравословно от време на време да ти напомнят за наличието и на други бързи коли, освен БМВ.
BMW & RAMMSTEIN RULES

- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Impasse написа: . . .
Брато, извинявай, но как вообще можеш да сравняваш БМВ 320 и Порше 911? Дори и 944 да е било, пак, едното е купе с спортни наклонности, а другото си е спортна кола независимо от кой ъгъл го погледнеш. Това че е на 20 години не означава че трябва да е бавна.
БИАД Авто-Пазар Тийм
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
Impasse написа:П.П.Още се чудя с къв мотор е бил тоз ,така небрежно да ме духнеНякви идеи
![]()
Porsche 911 Carrera 3.0 204Bhp
Porsche 911 SC 3.0 204Bhp
Porsche 911 Carrera 3.2 231Bhp
Porsche 944 Lux 2.7 173Bhp
Porsche 944 S 2.5 16v 193Bhp
Porsche 944 S2 3.0 16v 211Bhp
Porsche 944 Turbo 2.5 220Bhp
Porsche 944 Turbo S 2.5 250Bhp
Всички тези са коли под 7 сек 0-100км/ч, много са под 6 сек, а някои са и под 6сек... Важното е, че си се заиграл...

Power is Nothing Without Insanity
- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
The Tiger написа:Явка разкажи нещо с 315-ката бре![]()
Малко офтопик: Свърши тая с 315-ката

А сега по темата: Светофара на горубляне, посока Пловдив. Пред мен свети червено, на светофара седи самотна някаква А6-ца, приближавам, чета небрежно на задницата пише 2.5TDI и не се заглеждам повече. Нареждам се до него, културно без да си мисля да се заигравам. По едно време забелязвам как аудито леко придърпва напред, и аз малко напред, спогледахме се, кимнахме си, аз вече предусещайки лесната победа започвам да галя съединителя. Светна жълто и виждам как аудито се изстрелва, а аз още съм на фаза " галя съединителя". Време беше да взема мерки - махнах крака от съединителя, десния крак до асфалта, първа свърши а аз още не го застигам, включвам втора гледам аудито продължава да се отдалечава. Каквото и да беше това ауди изобщо не беше дизелово.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Що си мислиш че 2.5 ТДИ не върви ... ако е с чипец ... сипва чай на много коли .. ти с 25-цата ли беше ?

R.I.P Landikar
- oxam
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 м3 х2, mustang GT, viper RT/10
Да се включа и аz, миналото лято, последния светофар на иzхода на бургас посока соzопол, 2 ленти направо, 1 ляв zавой. Седя си кротко на червено, слу6ам Buena vista social club и си говоря със съвестта ми (т.е. приятелката ми, която ми е zабранила да се дърпам по светофарите zа6тото моят голф не е спортна кола
до мен zастава маслено zелен металик е30, 16ки OZ racing, цолови немски номера и на пръв поглед колата е М3
(раzдутите калници, прагове и т.н.) пича ме поглежда рацерски и почва да помпа гаzта и да се пуска леко напред, съвестта ми ме поглежда много ло6о а и определено не съм му в категорията и ре6авам тоzи път да пропусна
...рацерът обаче яко се надъхва и се пуска толкова напред че ми покаzва пробката си zа гаz на zадния калник
в тоzи момент в лентата zа ляв zавой до мен се нарежда рено клио 16в и почва да се надъхва, голфаджийското ми сърце не иzдzржа повече, светва жълто, 1ва 60, 2ра 100, 3та 130 и бмвто остава някъде наzад а клиото като не успя да ме реzне и да мине пред мен наби спирачки и въпреки това успя да се чукне с колата в насре6тната лента zа ляв zавой
после бмв то се мъче6е да ме гони до соzопол но на 180 се откаzа...май е било с е30 М3 боди кит а отдолу е било някое 318, а и все пак е30 М3 на гаz???
а zимата по България едно червено врачанско сироко много ло6о ми сипа чай (КР мотор с 2х45 Вебер=160 к.с

после бмв то се мъче6е да ме гони до соzопол но на 180 се откаzа...май е било с е30 М3 боди кит а отдолу е било някое 318, а и все пак е30 М3 на гаz???
а zимата по България едно червено врачанско сироко много ло6о ми сипа чай (КР мотор с 2х45 Вебер=160 к.с

- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
rtzankov написа:Що си мислиш че 2.5 ТДИ не върви ... ако е с чипец ... сипва чай на много коли .. ти с 25-цата ли беше ?
мдаа, преди това с яйцето едва ли щах да си мисля за лесна победа.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Един
Един приятел на баща ми с А6 се прави на гъзар по сфетофарите като е сложил 2.4 емблема отзад,а колата е 4.2
Един приятел на баща ми с А6 се прави на гъзар по сфетофарите като е сложил 2.4 емблема отзад,а колата е 4.2
ТДС - Турбо Див Селянин
60 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4