Никога не е късно да се изложиш :)))
Модератори: mitaka7, Общи модератори
60 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
Не се учудвам за случилото се - то това електрическите стъкла и люкове не правят коне;) Пробвай с турбина
Механична!

!!Asen_X написа:X-citer написа:Е защо не го удари???
Ако по-рано бях видял с какъв точно звяр съм се скарал, щях вероятно да се сетя за култовия лаф, че като не можем да ги минаваме поне можем да ги удряме и щях да му събера двете леви порти с дрифт![]()
Преди няколко месеца си карам по магистрала тракия, спокойно - с около 150. Понеже има заптиета по сенките бях решил да изчакам някой бушон да ме изпревари. Та седя си в средната лента с около 150, и чакам. ПО едно време гледам в лявото огледало как 2 фара бързо приближават.
Минах на 4-та и вече се бях подготвил в момента в който ме изпревари да пусна левия мигач и да натисна с десния крак до постелката ...
Проблема беше, че тия фарове изведнъж се превърнаха в 2 стопа, които бързо се отдалечиха ... не успях и да реагирам да погледна каква беше колата, само видях, че е тъмно зелена.
И си останах с пуснат мигач в средната лента...
Спътника ми после каза, че е видял за какво става въпрос: едно ауди W12 6 литрово ...
Спрях мигача, и зачаках отново ...
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
toper78 написа:На мен по същия начин ми седна на фасона един с Голф 2.
Срааааааааааааааааааааам!
Тръгвам чинно на първа след легналия полицай, на 2000 об. включвам втора, в тоя момент 320-ката още е леко мудна, и виждам как до мен се появява грозната муцуна на раздрънкан , черен Голф. Викам си: Къде бе, бате, с тая трошка?, настъпвам докрай, обаче Голфа си ме дръпна кола и половина и тогава видях надписа GTI.
Когато стигнах 4000 об. на втора и си викам: Ей, сега батко ще ти покаже как върви БМВ на втора и бях готов да мина покрай него като спрял и стигнахме до следващия светофар, а оня ми се хили ехидно. Освен това бяхме и в различни посоки, така че не успяхме да се пробваме още веднъж.
Сраааааааааааааааааааааааааааааааааааааам!
Няя са притесняваш - те BMW-тата нали са спортни и за туй завиват повече от разните му там GTI-ки...

П.П. Добре, че не е бил някой 16v KR или 16v ABF. щото даже и на 8-ма нямаше да го стигнеш, ма нейсе...

Power is Nothing Without Insanity
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
[quote="toper78
Хич не се притеснявам, то е ясно, че нашите коли не са върха на сладоледа.
Мисля, че точно в това беше смисълът на темата на Асен.[/quote]
Уважавам хората, които мислят трезво
Винаги има някой по-бърз от нас, ако ще и да сме с по 330кс коли...
Хич не се притеснявам, то е ясно, че нашите коли не са върха на сладоледа.
Мисля, че точно в това беше смисълът на темата на Асен.[/quote]
Уважавам хората, които мислят трезво

Винаги има някой по-бърз от нас, ако ще и да сме с по 330кс коли...
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
alx написа:Alex 320i Cabrio написа:Винаги има някой по-бърз от нас, ако ще и да сме с по 330кс коли...
може да е много по-страшно...
ти не се броиш -

П.П. Съгласи се, че малко нормални хора ползват 330кс коли за daily driver

- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
alx написа:Alex 320i Cabrio написа:Винаги има някой по-бърз от нас, ако ще и да сме с по 330кс коли...
мен пък ми се ще да съм с 507к.с....

Тъкмо и аз виках,няма с кого да се заиграеш и излизаме вечер на кафенце,приятна лятна вечер,трафикът в града умерен,но се кара пъргаво и ...нали се сещате както си карате и изведнъж те завладявя някъв прилив на енергия,която сякаш те натиска по десния крак,което пък се отразява на стрелката на оборотомера ,привличана силно от червения цвят
Както и да е...Та на един светофар се мъдрят 2-3 коли изчакващи всеки момент да светне зеленият сигнал.Аз влизам на трета точно когато те тръгват..от там вече няма как,тръгнал съм веднъж да ги минавам
,хоп втори зъб и минавайки покрай първия установявам,че най отпред е някво дърто порше(не ги разбирам мноо тях,ама 911ка ,вероятно около 80та година по моя преценка
).Спираме на другия светофар,аз в едната,той в другата лента,първи коли и естесвено все още завладян от същата енергия си стартирам бързичко,незабелязвайки поршето,което явно се издразни,понеже оказа с кола и половина пред мен
Тъкмо си помислих "Ай ся стана весело..някой ми се върза,кеф"и оня се замъдри отпред все едно нищо...Пеня се отзад,трета втора,изнасям се наляво,ама няма къде да го духна
Идва поредния светофар,той в лява аз в дясна лента...Подготвен психически,че тук ще е моят триумф,триумфът на бързата 320
(все пак е някво умряло 20-30 годишно порше
) и се случва следното...Първа-лютеницата,втора -също и тъкмо идва ред на 3та и от две ленти пътя става една...Познайте кой се намърда пак с една кола преднина
и аз увиснах сериозно
Но въпреки всичко,беше готино и се кефех,даже после му свирнах като ни се разделиха пътищата,но даже не се обърна да ме удостои с поглед
Та така важното е да е весело,пък кой кого все тая
П.П.Още се чудя с къв мотор е бил тоз ,така небрежно да ме духне
Някви идеи

Та така важното е да е весело,пък кой кого все тая

П.П.Още се чудя с къв мотор е бил тоз ,така небрежно да ме духне

One passion,one car,one life...
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- Niki Lauda
- Е36 фен
-
- Кара: каквото има
Важното е да е весело и да има с кого защото не винаги става да сме първи но........... карай да е весело
Niki Lauda
- Новини
-
Бре момчета вместо да спорите, разкажете и вие някоя историйка как са ви нахранили - идеята е да се посмеем над самите себе си в крайна сметка
За да ви нахрани някой не е необходимо да му е по-бърза колата - обратното също важи.
Аз съм брал срам и от по-слаби колици
Можем да поспорим на тема задкормилно у-во, позовавайки се на това, което написах по-горе в този си постинг

За да ви нахрани някой не е необходимо да му е по-бърза колата - обратното също важи.

Alex 320i Cabrio написа:П.П. Добре, че не е бил някой 16v KR или 16v ABF. щото даже и на 8-ма нямаше да го стигнеш, ма нейсе...
Можем да поспорим на тема задкормилно у-во, позовавайки се на това, което написах по-горе в този си постинг

- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
ами аиде като сме тръгнали да разказваме историики да разкажа и аз една
както се вижда колицата която карам не е нищо особено пепси 16В 107 понита и т.н. Та историята е следната седя си аз на сфетофара на бул. България посока Бояна точно първия сфетофар след Еко-то. Най-лява лента първа кола и небрежно си гледам нещо асфалта в лентата за ляв завои. Гледам гледам и по едно време забелязвам бавно бавно една голяма джанта. След джантата на калника гледам надписчето В8 конпресор
по начина по които застана колата усетих че ще кара направо пред мен
тръгване ние цедя аз цедя ма пепсито не ще
между двата сфетофара аз направих към 160 а пича с С-класата сигурно повечко от 200. Спираме на следващия сфетофар (бул. България и Гоце Делчев) лентите за направо бяха заети но тази за ляв завои беше свободна. Намърда се пича с С-класата в нея и аз зад него. Тои видя че спрях зад него и се измести малко напред за да се намърдам и аз. Светва сфетофара зелено цедя аз пак 1-ва втора но този път явно и тоя с мергела го изцеди защото много бързо се превърна в точка. Следващия сфетофар при Била светеше червено и С-класата беше спряла в краина лява лента до нея имаше само една кола и нищо повече. Аз стигах вече сфетофара и реших да превключа на по-долна предавка за да намаля. Точно в този момент обаче светна зелено и аз на втора със около 120 от краина дясна лента фиуууууууууууу покраи двамата
точно когато завивах надясно да се кача на детелината прелетя и С-класата посока бояна но за мен състезанието вече беше свършило с много много адреналин и силни емоции

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
60 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4