Никога не е късно да се изложиш :)))

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Crash Master
Аватар
Кара: '86 316; '89 520i
Мечтае да кара: Е28 М5

Мнение от viper » 16 Авг 2005, 16:11

Не се учудвам за случилото се - то това електрическите стъкла и люкове не правят коне;) Пробвай с турбина :idea: Механична! :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ghost » 16 Авг 2005, 16:11

!!Asen_X написа:
X-citer написа:Е защо не го удари???

Ако по-рано бях видял с какъв точно звяр съм се скарал, щях вероятно да се сетя за култовия лаф, че като не можем да ги минаваме поне можем да ги удряме и щях да му събера двете леви порти с дрифт :mhihi:

Преди няколко месеца си карам по магистрала тракия, спокойно - с около 150. Понеже има заптиета по сенките бях решил да изчакам някой бушон да ме изпревари. Та седя си в средната лента с около 150, и чакам. ПО едно време гледам в лявото огледало как 2 фара бързо приближават.

Минах на 4-та и вече се бях подготвил в момента в който ме изпревари да пусна левия мигач и да натисна с десния крак до постелката ...

Проблема беше, че тия фарове изведнъж се превърнаха в 2 стопа, които бързо се отдалечиха ... не успях и да реагирам да погледна каква беше колата, само видях, че е тъмно зелена.
И си останах с пуснат мигач в средната лента...
Спътника ми после каза, че е видял за какво става въпрос: едно ауди W12 6 литрово ...

Спрях мигача, и зачаках отново ...

Храбрият Свинар
Аватар
Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),

Мнение от Alex 320i Cabrio » 16 Авг 2005, 17:44

toper78 написа:На мен по същия начин ми седна на фасона един с Голф 2.
Срааааааааааааааааааааам!
Тръгвам чинно на първа след легналия полицай, на 2000 об. включвам втора, в тоя момент 320-ката още е леко мудна, и виждам как до мен се появява грозната муцуна на раздрънкан , черен Голф. Викам си: Къде бе, бате, с тая трошка?, настъпвам докрай, обаче Голфа си ме дръпна кола и половина и тогава видях надписа GTI.
Когато стигнах 4000 об. на втора и си викам: Ей, сега батко ще ти покаже как върви БМВ на втора и бях готов да мина покрай него като спрял и стигнахме до следващия светофар, а оня ми се хили ехидно. Освен това бяхме и в различни посоки, така че не успяхме да се пробваме още веднъж.
Сраааааааааааааааааааааааааааааааааааааам!

Няя са притесняваш - те BMW-тата нали са спортни и за туй завиват повече от разните му там GTI-ки... :roll:

П.П. Добре, че не е бил някой 16v KR или 16v ABF. щото даже и на 8-ма нямаше да го стигнеш, ма нейсе...:mhihi:
Power is Nothing Without Insanity

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от toper78 » 16 Авг 2005, 17:58

Alex 320i Cabrio написа:
toper78 написа:
П.П. Добре, че не е бил някой 16v KR или 16v ABF. щото даже и на 8-ма нямаше да го стигнеш, ма нейсе...:mhihi:

Хич не се притеснявам, то е ясно, че нашите коли не са върха на сладоледа.
Мисля, че точно в това беше смисълът на темата на Асен.

Храбрият Свинар
Аватар
Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),

Мнение от Alex 320i Cabrio » 16 Авг 2005, 18:31

[quote="toper78
Хич не се притеснявам, то е ясно, че нашите коли не са върха на сладоледа.
Мисля, че точно в това беше смисълът на темата на Асен.[/quote]

Уважавам хората, които мислят трезво :yes:

Винаги има някой по-бърз от нас, ако ще и да сме с по 330кс коли...

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 16 Авг 2005, 19:00

Alex 320i Cabrio написа:Винаги има някой по-бърз от нас, ако ще и да сме с по 330кс коли...

може да е много по-страшно...
алекс
трабант 601с
разни други возила

Храбрият Свинар
Аватар

Мнение от Alex 320i Cabrio » 16 Авг 2005, 19:20

alx написа:
Alex 320i Cabrio написа:Винаги има някой по-бърз от нас, ако ще и да сме с по 330кс коли...

може да е много по-страшно...

ти не се броиш - :mhihi: въпреки, че бих се заиграл с "нормален" Вайпър, eй така, за спорта...

П.П. Съгласи се, че малко нормални хора ползват 330кс коли за daily driver :help:

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 16 Авг 2005, 20:50

alx написа:

мен пък ми се ще да съм с 507к.с.... :twisted: :twisted: нищо че пак ще има по бързи от мене :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Impasse » 16 Авг 2005, 21:02

Тъкмо и аз виках,няма с кого да се заиграеш и излизаме вечер на кафенце,приятна лятна вечер,трафикът в града умерен,но се кара пъргаво и ...нали се сещате както си карате и изведнъж те завладявя някъв прилив на енергия,която сякаш те натиска по десния крак,което пък се отразява на стрелката на оборотомера ,привличана силно от червения цвят :mhihi: :mhihi: Както и да е...Та на един светофар се мъдрят 2-3 коли изчакващи всеки момент да светне зеленият сигнал.Аз влизам на трета точно когато те тръгват..от там вече няма как,тръгнал съм веднъж да ги минавам 8) ,хоп втори зъб и минавайки покрай първия установявам,че най отпред е някво дърто порше(не ги разбирам мноо тях,ама 911ка ,вероятно около 80та година по моя преценка :uups: ).Спираме на другия светофар,аз в едната,той в другата лента,първи коли и естесвено все още завладян от същата енергия си стартирам бързичко,незабелязвайки поршето,което явно се издразни,понеже оказа с кола и половина пред мен :mhihi: Тъкмо си помислих "Ай ся стана весело..някой ми се върза,кеф"и оня се замъдри отпред все едно нищо...Пеня се отзад,трета втора,изнасям се наляво,ама няма къде да го духна :mhihi: :mhihi: Идва поредния светофар,той в лява аз в дясна лента...Подготвен психически,че тук ще е моят триумф,триумфът на бързата 320 :winky: (все пак е някво умряло 20-30 годишно порше :lol: ) и се случва следното...Първа-лютеницата,втора -също и тъкмо идва ред на 3та и от две ленти пътя става една...Познайте кой се намърда пак с една кола преднина :uups: и аз увиснах сериозно :( Но въпреки всичко,беше готино и се кефех,даже после му свирнах като ни се разделиха пътищата,но даже не се обърна да ме удостои с поглед :roll:
Та така важното е да е весело,пък кой кого все тая ;)
П.П.Още се чудя с къв мотор е бил тоз ,така небрежно да ме духне :help: Някви идеи :?: :idea:
One passion,one car,one life...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 16 Авг 2005, 21:11

с 2.0 16в да е стига :mhihi:

Е36 фен
Аватар
Кара: каквото има

Мнение от Niki Lauda » 16 Авг 2005, 21:27

Важното е да е весело и да има с кого защото не винаги става да сме първи но........... карай да е весело
Niki Lauda

DJ Mунчо
Аватар

Мнение от Monkey » 16 Авг 2005, 22:17

спокойно братле там ще имаме повод да утолиме мъката и разочараванието. ти черпиш щото си герой :uups: . а и няма сега да ревеш заради някакъв си айде да не го споменавам :banghead: :drinking:
ПОЧИВЙ В МИР САМИ!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Impasse » 16 Авг 2005, 22:20

Alexi написа:с 2.0 16в да е стига

Ти уби детето в мен :bcry: :mhihi: :mhihi:
One passion,one car,one life...

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 16 Авг 2005, 22:35

Бре момчета вместо да спорите, разкажете и вие някоя историйка как са ви нахранили - идеята е да се посмеем над самите себе си в крайна сметка ;)
За да ви нахрани някой не е необходимо да му е по-бърза колата - обратното също важи. ;) Аз съм брал срам и от по-слаби колици :D

Alex 320i Cabrio написа:П.П. Добре, че не е бил някой 16v KR или 16v ABF. щото даже и на 8-ма нямаше да го стигнеш, ма нейсе...:mhihi:

Можем да поспорим на тема задкормилно у-во, позовавайки се на това, което написах по-горе в този си постинг ;)

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 16 Авг 2005, 23:25

ами аиде като сме тръгнали да разказваме историики да разкажа и аз една :uups: :uups: :uups: както се вижда колицата която карам не е нищо особено пепси 16В 107 понита и т.н. Та историята е следната седя си аз на сфетофара на бул. България посока Бояна точно първия сфетофар след Еко-то. Най-лява лента първа кола и небрежно си гледам нещо асфалта в лентата за ляв завои. Гледам гледам и по едно време забелязвам бавно бавно една голяма джанта. След джантата на калника гледам надписчето В8 конпресор :shock: по начина по които застана колата усетих че ще кара направо пред мен :D тръгване ние цедя аз цедя ма пепсито не ще :uups: :uups: между двата сфетофара аз направих към 160 а пича с С-класата сигурно повечко от 200. Спираме на следващия сфетофар (бул. България и Гоце Делчев) лентите за направо бяха заети но тази за ляв завои беше свободна. Намърда се пича с С-класата в нея и аз зад него. Тои видя че спрях зад него и се измести малко напред за да се намърдам и аз. Светва сфетофара зелено цедя аз пак 1-ва втора но този път явно и тоя с мергела го изцеди защото много бързо се превърна в точка. Следващия сфетофар при Била светеше червено и С-класата беше спряла в краина лява лента до нея имаше само една кола и нищо повече. Аз стигах вече сфетофара и реших да превключа на по-долна предавка за да намаля. Точно в този момент обаче светна зелено и аз на втора със около 120 от краина дясна лента фиуууууууууууу покраи двамата :lol: :lol: :lol: :lol: точно когато завивах надясно да се кача на детелината прелетя и С-класата посока бояна но за мен състезанието вече беше свършило с много много адреналин и силни емоции :D :D
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории