BMW 525 Disel - Покупка?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
69 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
Re: BMW 525 Disel - Покупка?
dobrin90 написа:Казаха ми че маслото е минало дадените километри, трябвало е да се смени и са минати още 4000км отгоре.
След като били минати се появил проблем
Колата неможе да вдигне повече от 60км/ч, набирала бавно или нещо подобно.
Също така пишело, че колата е в "сервизен режим"
Още малко информция която получих. Когато колата се палила за по 10-15мин или карана неразбрах, но я палил 3-4 пъти и после се оправяло и колата вървяла нормално, както си трябва.
Пет неща до тук,но съм сигурен ,че ще излязат поне още толкова

Моля помогнете, защото в понеделник ще пътувам да я купувам.
Как може изобщо да се замисляш да купуваш такава кола

dobrin90 написа:... Също така пишело, че колата е в "сервизен режим" и човека ми казва че трябва да се смени маслото на колата и на скоростната кутия и всичко ще е наред. Бил я водил на сервиз и това му казали от него, но затова я продава.
Та кажете ми това нещо ще се оправи ли от смяната на маслото, защото аз първо трябва да поема смяната която ще излезе около 400лв или е нещо по-сериозно? ....
Колега силно ме съмнява автоматика да влиза в авариен режим от 4000 км. закъснение в смяната на маслото, още повече пък някой да продаде читава кола защото не може да и смени маслата ....
Съветвам те да направиш една сериозна диагностика и да смениш маслото на автоматика, като огледаш колко и какво източваш, както и какво има по картера.
Това може да те ориентира за състоянието на скоростната кутия ...
- DAEL
- Дакела
-
- Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
- Мечтае да кара: F-22 Raptor
- Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.
Колега, според мен тази кола има проблем с автоматика и мисля, че не е от маслото, по-добре се огледай за някоя друга кола!
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Точно!Никой няма да си продаде колата защото не може да смени маслото.Колега dobrin90,някой ще се намаже с тази кола и гледай да не си ти!Да не стане така че в близките 1-2 месеца да дадеш няколко хиляди лева за ремонти по колата и да ти останат само нервите от "евтината кола".

Защо при всеки нов пост, репликата "защото не прочете преди това" е редовна и изнервяща.
Еми колеги да Ви кажа честно, публикувах си мнението ехеееее преди колко време, обаче чаках да се прегледа от маняците, за да го публикува.
През това време, както каза един от колегите досега са 5 проблема камули още колко, аз взех че почетох малко в форума, с тези 5 явни проблема съм побъркал търсачката и съм се опитал да си намеря сам отговора. Донякъде разбрах какво може да е и какво може да не е. На мен обаче ми е по-спокойно да попитам, да получа отговор ама смислен. После да си направя преценката и това е.
Това че съм разпитал за колата и после питам вас, не означава че вече е купена, може да мисля да я купя, но докато не изкарам парите на масата колата не е моя.
Малко по-назад бях писал, че се отказвам от бмв-то като цяло 525 дизела. Да обаче бащата нещо ме поровичка и реших да видя какво ще стане, е май май отново решението ще е да се откажа от тези коли.
От всичкото прочето, трябва да се земе кола 99та с всичко сменено от предния собственик, да я продава за 12-13000лв за да знам поне че няма аз да го правя
Еми колеги да Ви кажа честно, публикувах си мнението ехеееее преди колко време, обаче чаках да се прегледа от маняците, за да го публикува.
През това време, както каза един от колегите досега са 5 проблема камули още колко, аз взех че почетох малко в форума, с тези 5 явни проблема съм побъркал търсачката и съм се опитал да си намеря сам отговора. Донякъде разбрах какво може да е и какво може да не е. На мен обаче ми е по-спокойно да попитам, да получа отговор ама смислен. После да си направя преценката и това е.
Това че съм разпитал за колата и после питам вас, не означава че вече е купена, може да мисля да я купя, но докато не изкарам парите на масата колата не е моя.
Малко по-назад бях писал, че се отказвам от бмв-то като цяло 525 дизела. Да обаче бащата нещо ме поровичка и реших да видя какво ще стане, е май май отново решението ще е да се откажа от тези коли.
От всичкото прочето, трябва да се земе кола 99та с всичко сменено от предния собственик, да я продава за 12-13000лв за да знам поне че няма аз да го правя

Айде още малко да разгорещя темата. Неска му звъняхме вече окончателно да ходим, независимо от това че според мен скоростната кутия е заминала и няма смисъл да ходим. И какво да разберем, човека вика, неска цял ден се пробрам да я запаля нестава, блъскал си главата ко било що било. Викам ти направо подарък да ми я дадеш че парите дето ми ги искаш да я ремонтирам 

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Подозирам, че в скоро време ще се появи тук тема, помощ, проблем с Е39........
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Колега послушай колегите и провери колата детайлно в читав сервиз. Виж какви са и проблемите наистина и ако има такива (по-дребни) се пазари за сваляне от цената, а ако има нещо сериозно направо я забрави тая кола. Има толкова много е39ки на пазара сега така, че ще намериш кола, но не взимай мъртвец, който после да съживяваш, че мнооого скъпо може да излезе.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Много обичам потребители, които пускат теми, на които има отговори и след това се карат на останалите, че са им отговорили още веднъж. И най-готиното, не вземат под внимание това, което са им отговорили. Темата засега се изчерпа. Ако автора има развитие с тази кола, ще си пусне друга.
Never mistake motion for action...
69 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5