какъв 6пер да сложа на е30 м50б25
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- BMWPower
- младши ентусиаст
-
- Кара: колко да кара
- Мечтае да кара: Е34-540
- Детайли за колата: То кола ли е чудо ли е
Re: какъв 6пер да сложа на е30 м50б25
изках да кажа че според мотора а именно М50Б25 и гутията съответно гетраг 260 или ЗФ там незнам гледаш и по колата а именно Е34 525 с къв диф е и така а ако изкаш колата за нещо различно от всекидневното каране с малко суркане по улиците слагай по къс и така
<<<DRIVE BMW ONLY>>>
- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
///ivanE30 написа:E30_M_Tech_ll написа:недей да слушаш тия дето ти викат да сложиш 3,25 тва не е дизел.... става супер мудна колата.... той и без това си е муден тоя мотор ...
най добре е нещо около 4.... няма да имаш много голяма максимална скорост но пък ще е супер пъргава колата....
объркал си реиса пич![]()
аз лично не бих си причинил подобно нещо
ми някой да те е карал? то нали се сещаш че зависи най вече от това за какво ще ползва колата... ма щом е сложил такъв мотор надали ще му трябва да си ходи с нея на село че да и слага дълъг диф за по висока скорост....
нали се сещаш че има и хора дето дават луди пари за дифове с предавателно число над 5 и нагоре.... ? върви им обеснявай на тях да си сложат диф с число почти колкото на дизел

Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
професоре да те светна ,че и аз моита кола я ползвам за лъзгане и съм със диф 3.64 които идва къс на картинг пистите аиде пробваи се да ми обясниш да сваля на някои от ис-ката 4.45 и да го сложа 

bedrock city racing
- Skrap Team Extream
-
-
BMWPower написа:изках да кажа че според мотора а именно М50Б25 и гутията съответно гетраг 260 или ЗФ там незнам гледаш и по колата а именно Е34 525 с къв диф е и така а ако изкаш колата за нещо различно от всекидневното каране с малко суркане по улиците слагай по къс и така
мисля че има доста разлика в килограмите на е30 и е34.
мои личен опит в момента сьс зимни гуми с 1 сант граифер и като излезна на булеварда(в пловдив няма сняг само е леко мокро,влажно,не заледено) като ускорявам нормално, на 2ра след 3 хиляди оборота започва да вьрти гуми,врьщам газта и 3та след което ускорява и пак след 3 хиляди започва да вьрти гуми а скороста е над 80 км/ч и дифа е 2.65
слагай кутия от дваеска е36, и 3.91 ,че да пързаляш и на трета.. 

- E30_M_Tech_ll
-
-
///ivanE30 написа:професоре да те светна ,че и аз моита кола я ползвам за лъзгане и съм със диф 3.64 които идва къс на картинг пистите аиде пробваи се да ми обясниш да сваля на някои от ис-ката 4.45 и да го сложа
ами то е близко до акъла ама все пак ще ти обесня... зимаш по къс диф слагаш и парзаляш една скорост по нагоре...
ама разлиакта знаеш ли ква е ? че применро преди втора ти е идвала къса трета ти е идвала дълга.... сега втора ти е много къса и става за обратни а трета ти е идеална
айде и като го направиш да почерпиш че съм те светнал как стават нещата...
пък после ако ти стиска добре дупето ще разбереш че четвърта също става за пързаляне

Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
Въййх колко компетентни мнения давате само, без да сте участвали и в едно състезание
Ще следя темата с итерес

Ще следя темата с итерес

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- E30_M_Tech_ll
-
-
е ти като си голям състезател що не си кажеш компетентното мнение?
защо си мислиш че коли се карат само по състезанията не знам...
и те тез състезатели са се родили научени и отиват там да покажат какъв дар божи са ли?тренировка за тях е непозната дума от турски произход....
защо си мислиш че коли се карат само по състезанията не знам...
и те тез състезатели са се родили научени и отиват там да покажат какъв дар божи са ли?тренировка за тях е непозната дума от турски произход....
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
Да видя някъде да давам компетентно мнение, аз не твърдя че знам за това и не давам акъл, самоче в темата има мнения от едната крайност до другата крайност и всеки твърди, че е прав за това и попитах от къде се знае и че ще следя темата с интерес 

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Абре най-добре сложи Куско... ама па с кви рампи да е сега идва чуденето или пък 2way или 1,5way. Аз съм за 1,5
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- E30_M_Tech_ll
-
-
и аз съм за 1,5 way
а за предавателното число колкото и да спорим пак няма да стигнем до консенсус... въпрос на лично нагаждане към автомобила и най вече зависи за какво ще се ползва колата.... така че предлагам да прекратим до тук спора... решението е само едно...
взимаш пробваш и което ти хареса оставяш.... тва е....
а за предавателното число колкото и да спорим пак няма да стигнем до консенсус... въпрос на лично нагаждане към автомобила и най вече зависи за какво ще се ползва колата.... така че предлагам да прекратим до тук спора... решението е само едно...
взимаш пробваш и което ти хареса оставяш.... тва е....
- BMWPower
- младши ентусиаст
-
- Кара: колко да кара
- Мечтае да кара: Е34-540
- Детайли за колата: То кола ли е чудо ли е
Skrap Team Extream написа:BMWPower написа:изках да кажа че според мотора а именно М50Б25 и гутията съответно гетраг 260 или ЗФ там незнам гледаш и по колата а именно Е34 525 с къв диф е и така а ако изкаш колата за нещо различно от всекидневното каране с малко суркане по улиците слагай по къс и така
мисля че има доста разлика в килограмите на е30 и е34.
мои личен опит в момента сьс зимни гуми с 1 сант граифер и като излезна на булеварда(в пловдив няма сняг само е леко мокро,влажно,не заледено) като ускорявам нормално, на 2ра след 3 хиляди оборота започва да вьрти гуми,врьщам газта и 3та след което ускорява и пак след 3 хиляди започва да вьрти гуми а скороста е над 80 км/ч и дифа е 2.65
Тва мисля че си е до шофьора щот и бащата преди със жигулката въртеше гуми на 2ра на булеварда без да изка разбира се беше пак така влажно

да не е от пауара
<<<DRIVE BMW ONLY>>>
слагай най касия за да парзюаля повече дори и 3.45 да сложеш пак ще е добре
- ivo325TDS
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 325 tds
3,64 golqm 6per li e ili maluk ot e30
- МРЪСНИЯТ_ХАРИ
- Каобой
-
- Кара: 318
ivo325TDS написа:3,64 golqm 6per li e ili maluk ot e30
Пич гледам и другаде питаш.....това/онова.....та тая цифричка 3.64 няма нищо общо с големината-размера на редуктора
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3