Никога не е късно да се изложиш :)))

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Новини
Аватар

Никога не е късно да се изложиш :)))

Мнение от Новини » 15 Авг 2005, 23:34

Никога не е късно да се изложиш, защото късно си си направил труда да обърнеш внимание над някои "дребни" детайли :mhihi:

И така...
Днес следобед с Пешо (Speedmaster-а) си се возкаме доволно в ИС-ката по бул. Сливница, наказваме малолитражки и простеем с ясната констатация, че в този момент чудесно се вписваме в графата "малоумници с БМВ". На кръстовището с К. Величков ще правим ляв завой за да одим да жулим бири разни на Екото.
Светофара е червен и съм първа кола. Завоя е неподсигурен и точно се чудех дали да завия още на жълто за да не изчаквам цялата колона отсреща, когато от дясната ми страна (лентата за направо) мазно мина един обикновен Магарцедес и се кльопна на пет метра пред мен и той да си прави ляв завой. Пууу, че наглост... трябва да бъде научен, си мисля аз и трескаво зяпам светофара, като се изнасям леко напред така че аз да взема вътрешно завоя, а той да остане от външната траектория. Светва зелено но и двамата чакаме отсрещния трафик чинно. Направи ми впечатление, че улицата по която ще завия е някакси приятно празна, а един трамвай така е спрял на светофара, че на практика ще ме покрие перфектно при евентуален тик на десния ми крак по време на завиването. Мисля си - чудесно, двоен кеф - ще въргалям малко гуми (наричано от катаджийте - "слаб контрол"). :mhihi:
Изнизаха се отсрещните и дойде нашия ред - тръгнах преди Мерцедеса и влязох в завоя, точно "лекинко да дрифтна" както се изказва един наш познайник, и да затворя натрапника, след което да го накажа до светофара и с потрес установявам, че въпросната гадина е разлютена като пчела, взела е завоя достатъчно бързо и сега е точно в обсега на задницата ми... :shock: Прекратяваме операция "Пикасо по асфалта" и преминаваме на операция "ела са да видиш баварската втора скорост"....
Някъде точно докато си го мислех това Мерцедеса просто изрева едно такова неприятно и вече беше на два метра пред мен. Не ми остана нищо друго, освен да прочета надписа на багажника AMG и да изслушам саркастичите глупости на Пешо - Абе идиот, не чу ли кат ти казах още преди завоя, че на Мергела пише V8 Компресор с ей такива букви!?!
Бахти излагацията... :help: А изглеждаше наистина обикновен... четириврат и грозен. :roll: :uups:

Та по този повод.... не е зле от време на време някой да ни полива със студен душ, та да се се усетим, че не караме самолелети. Тоя ми сипа с големия черпак :mhihi:

Само си представете физиономията ми, когато му видях задницата и тъжно върнах газта :mhihi:

П.С. Пожелавам му на тоз Мерцедес един ден както си кара доволно тлъстото V8, на някой светофар случайно до него да спре една точно определена зелена съвсееем обикновена Е34-ка - и на нея нищо не пише - то просто се чува :twisted:

;)

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 15 Авг 2005, 23:43

супер яко си го разказал затупка ми сърцето при момента с тръгването от сфетофара защото си помислих че си "порисувал" пред муцуната на мергела но този явно е бил решил да те накаже ;)
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 15 Авг 2005, 23:48

delete ;)
Последна промяна Bavarishe на 17 Авг 2005, 1:23, променена общо 1 път
ТДС - Турбо Див Селянин

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 16 Авг 2005, 0:48

мен що пъти са ми картили мифките не е истина, ама що мифки съм къртил и аз хептен не е :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от boost » 16 Авг 2005, 0:58

Наиграл си се лошо :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 16 Авг 2005, 2:15

Хехе ... наиграл, наигран - кой го е грижа?! ;) Важното е да е весело... то не може винаги да си отгоре и все победител ;)

Въпреки, че става въпрос за глупост в случая .... все пак се сещам за поговорката, че за да се научиш да печелиш, трябва да се научиш да губиш ;)

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 16 Авг 2005, 3:30

Е защо не го удари???
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 16 Авг 2005, 3:32

ах.. аз пък щях да му се пробвам точно във този сценарии ако и да има 200 коня повече от тебе- защото ако не си е бил изключил тракшъна можеше и да го изненадаш неприятно.. а ако пък си го беше изключил можеше я камилата я камиларя щото точно тая платформа е смятана за други неща - на е55/цлс55 (предполагам) силата му е във ускорението по права линия... за да го караш бързо по каквато и да е крива се изискват големи, много големи м*де, късмет и широк път да го караш със.... замах мисля че е думата ... ;)
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 16 Авг 2005, 6:21

направо ми стана гадно като се замисля как някой си селяк за който Мергела е стила на каране а за АМЖ е разбрал вчера ти сверява часовника.
Пфу м***каму догонили го да му видиш мазната доволна селска физиономия.
П.с. извинявам се за лошия тон ама напоследък само такива срещам в тия каруци
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 16 Авг 2005, 6:46

ето затова ламтя за м20б25 с охлювче, че таз 323 хем се води "звяр" хем е слаба и не ща да се излагам пред някви амг-та :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от toper78 » 16 Авг 2005, 8:10

На мен по същия начин ми седна на фасона един с Голф 2.
Срааааааааааааааааааааам!
Тръгвам чинно на първа след легналия полицай, на 2000 об. включвам втора, в тоя момент 320-ката още е леко мудна, и виждам как до мен се появява грозната муцуна на раздрънкан , черен Голф. Викам си: Къде бе, бате, с тая трошка?, настъпвам докрай, обаче Голфа си ме дръпна кола и половина и тогава видях надписа GTI.
Когато стигнах 4000 об. на втора и си викам: Ей, сега батко ще ти покаже как върви БМВ на втора и бях готов да мина покрай него като спрял и стигнахме до следващия светофар, а оня ми се хили ехидно. Освен това бяхме и в различни посоки, така че не успяхме да се пробваме още веднъж.
Сраааааааааааааааааааааааааааааааааааааам!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Sve » 16 Авг 2005, 10:58

:mhihi: :mhihi: Наистина трябва да ни "сипват" от време на време... так просто за студения душ.
Няма да забравя, миналата година се прибираме от морето с Марти (the pi4), и между Нова и Стара Загора изпреварвам мноогооо дълга колона, карах с около 200 и ускорявах нагоре, абе яката работа :mhihi: :mhihi: . В този момент отзад някой ме "снима" с къси-дълги няколко пъти. Поглеждам в огледалото :shock: :shock: нещо идва доста бързичко, едвам намирам дупка в колоната (движеща се с около 90-100 км/ч) която стига само колкото да влезна за секунда и да излезна обратно в лявата лента. Боцвам се в дясно, веднага ляв волан (за да не събера всички летовници на предната еМблема :mhihi: ) и другата кола бе вече в "близката далечина".
Мдааа... SL55AMG върви доста, май :mhihi: :mhihi: (а че шофьора бе дрогиран е друг въпрос, взе левия завой в насрещното :evil: )
Изображение

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 16 Авг 2005, 11:14

Незнам как Е34 4.4 ще го прескочи чочко, еле пък ако е бил компресор. В София преди време имаше един такъв много сладък сивичък, Карлсон (не оня с перката на гърба дето живее на покрива) 6.0 с турбо...
Повечето Е500 са с 326к.с. мотора от С класата, вървят много.. Тези които са АМГ 55 са по-сърдити, има и 6 литрови... аз на тази кола съм заклет фен!

BAYRON - защо всеки, който може да си позволи по-лъскава кола е лош, селянин, неграмотник и т.н.? Защо такъв негативизъм лъха масово от постингите по автомобилните форуми (справка случая с момчето с Ламбото..)? Карайте си там кошерите за по 1500евро (с ДДС и Каско :mhihi: :mhihi: ) и не злобейте толкова защото определно това не е начина един ден и вие да подкарате такива лимузини! Сякаш ако имаше възможност да си на неговото място щеше да откажеш! България за това е на тоя хал защото "ВСИЧКИ СА МАСКАРИ"!!!

Toper78 - нормално е да те бие, само 11 коня ви е разликата, а колко по-лек е не е истина...

Sve - ти как позна човека че е дрогинан? По сините светлини на ксенона или според това че всички с SL55AMG се друсат, по твоя преценка?
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 16 Авг 2005, 12:53

Delete ;)
Последна промяна Bavarishe на 17 Авг 2005, 1:24, променена общо 1 път
ТДС - Турбо Див Селянин

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 16 Авг 2005, 15:40

X-citer написа:Е защо не го удари???

Ако по-рано бях видял с какъв точно звяр съм се скарал, щях вероятно да се сетя за култовия лаф, че като не можем да ги минаваме поне можем да ги удряме и щях да му събера двете леви порти с дрифт :mhihi:

alx
Аз обаче идея си нямах къде му е силата. Всъшност идея си нямах, че въобще има сила това ;) Според мене човечеца ме е преценил доста бързо както мене, така и колата... сипа ми чаеца но пък беше интересно. Аз също съм на мнение, че понякога драстично по-слаба кола може да използва недостатъците на по-мощния си опонент и все пак да намери пролука но аз първо подцених Мерцедеса и второ надцених своята кола както и себе си в този момент :uups: Дори допускайки, че шанса ми е в трафика пак не можах дори да разбера как той от най-дясната лента мина пред мен когато аз вече спирах заради следващия светофа, след това мина в най-лявата лента избягвайки трите колони коли, влезе в насрещното, мина на червено и си продължи. Ако окачвах подобно развитие щях да му затворя пътя в ляво и после да се надявам, че реши поне да не минава на червено за да мога да го следвам и да го издебна някъде в завой.... но пак това си е само на теория ;)

BAYRON
Що бре.... в случая аз направих дивата селяния, а човечеца просто ме свали на земята :mhihi:

Sve
Ти да траеш, ей :mhihi: Тебе да те накаже някой я стане веднъж в годината я не :winky:

Та така ..... просто ми стана смешна цялата ситуация затова я споделих с вас ;)

Следваща

Назад към Страхотни истории