Въпрос за функция на бутон?
Модератор: Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- rottweiler
- ентусиаст
-
- Кара: шлеп
Въпрос за функция на бутон?
Здравейте колеги. Имам един въпрос относно бутона за вътрешната циркулация. Същият като на тази м5ца е.

2рата функция я знам, но това за автоматичното управлвление каква точно функция изпълнява? В смисал при какви условия ги затваря и отваря. Четох в ръководството на е39, та там имаше бутон със същата картинка и пише че затваря ако надуши замърсен въздух. И при е34 ли е така или само регулира зададената темп на климатика чрез това отваряне и затваряне.
бахти имам я от половин година, а не зная още какви функции има

2рата функция я знам, но това за автоматичното управлвление каква точно функция изпълнява? В смисал при какви условия ги затваря и отваря. Четох в ръководството на е39, та там имаше бутон със същата картинка и пише че затваря ако надуши замърсен въздух. И при е34 ли е така или само регулира зададената темп на климатика чрез това отваряне и затваряне.
бахти имам я от половин година, а не зная още какви функции има

- skylord
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
Re: Въпрос за функция на бутон?
да на автоматичния режим е така - трябва да имаш датчик един кръгъл отпред до радиатора, който "надушва" въздуха 

- rottweiler
- ентусиаст
-
благодаря за бързия отговор колега.
гледаи ти какви шукариики има тоя 17 годишен кош.
а за това кръглото което "надушвало" въздуха, при мен мисля че е правоъгълно - номер 18 /SENSOR F. AUC/ от схемата или греша:

гледаи ти какви шукариики има тоя 17 годишен кош.
а за това кръглото което "надушвало" въздуха, при мен мисля че е правоъгълно - номер 18 /SENSOR F. AUC/ от схемата или греша:

- крив кюнец
-
Колега извини ме за оффа, този волан на снимката М ли е, понеже шевовете му са цветни?
Сигурно 

Последна промяна renault на 17 Яну 2010, 1:31, променена общо 1 път
- mikluho
- младши ентусиаст
-
- Кара: Vmax, Е46 330 Convertible, E21 315
Тая снимка не трябва ли е така

На ваше място аз бих описал подробно всичките си приключения, като отстраня всичко освен отношенията с хората.
Източник:писмо от Толстой до Миклухо-Маклай. “Човекът от луната”, С., 1986.
- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65

Цък
На втората снимка мантинелата на магистралата дайде от дясно

Да не говорим за часа на ОВС, надписа на касетофона, надписа на волана и цифрите на таблото...

- mikluho
- младши ентусиаст
-
- Кара: Vmax, Е46 330 Convertible, E21 315
е малко повече време щеше да ми трябва 

На ваше място аз бих описал подробно всичките си приключения, като отстраня всичко освен отношенията с хората.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
цък, не е само този датчик, управлението на климатроника е различно, има един допълнителен модул в краката на шофьора зад тонколоната и датчика който се закача на дифузьора, за капак и управлението е различно.

- rottweiler
- ентусиаст
-
крив кюнец написа:Колега извини ме за оффа, този волан на снимката М ли е, понеже шевовете му са цветни?
доколкото знам е Мтехник.
_65536_kb_sec_ написа:цък, не е само този датчик, управлението на климатроника е различно, има един допълнителен модул в краката на шофьора зад тонколоната и датчика който се закача на дифузьора, за капак и управлението е различно.
ами по ВИН излиза че имам AUC, номер 18 от схемата и него го имам на радиатора, утре ще сваля корите отдолу за да видя дали има някакъв модул. Би ли споделил за разликите в управлението по подробно. Че нещо ме гложди дали всичко си е на мястото, и как точно работи. Някаква профилактика на "носа" върху дифузьора прави ли се?

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
rottweiler написа:Някаква профилактика на "носа" върху дифузьора прави ли се?
Да колега, поне при мен датчика е с метален корпус на винтове, и вътре има едни дунапрени които са един вид филтри които могат да се изперат, за да се увеличи чуствителността на "нослето"

- rottweiler
- ентусиаст
-
Благодаря за информацията. Ето с какво ще се занимавам утре преди сбирката в Ст.З
А спомена че имало разлики и при управлението? Би ли обяснил за да проверя как е при мен. Искам да съм сигурен, че не са истръгнали или заменили нещо предишните собственици.
А спомена че имало разлики и при управлението? Би ли обяснил за да проверя как е при мен. Искам да съм сигурен, че не са истръгнали или заменили нещо предишните собственици.

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
rottweiler написа:Благодаря за информацията. Ето с какво ще се занимавам утре преди сбирката в Ст.З
Еми зад тонколоната в кракатана шофьора има един черен модул със зелена букса като за начало, а можеш да го тестваш като караш зад някой дизел от по смръдливите

- rottweiler
- ентусиаст
-
Проблема ми е теста. Възможно ли е ако нивото на фреон в системата е достатъчно ниско за да се включи компресора, да не може да сработи и тая система?

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
rottweiler написа:Проблема ми е теста. Възможно ли е ако нивото на фреон в системата е достатъчно ниско за да се включи компресора, да не може да сработи и тая система?
Поне клапите би трябвало да затвори да не ти умирише душата...

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2