Тампони POWERFLEX - заден мост
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
58 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- sas_88
- ентусиаст
-
- Кара: чайник
Re: Тампони POWERFLEX - заден мост
Аз пак ти казвам че съм се возил и съвсем обикновени кокали и задницата НЕ им подскача,и са със обикновенни амортесьори и пружини, обясни ми защо при тях е така?
- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
ами защото задните гуми са били толкоз опечени че са губили сцепление само с поглед
тогава няма да ти подскача на мокро да.... ама все пак си мисля че мойто решение на проблема е по практично и безопасно 

Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- sas_88
- ентусиаст
-
E30_M_Tech_ll написа:еми хубаво аз пък съм забелязвал че съм карал със всякви гуми нови стари нископрофилни високопрофилни изтъркани по конец чисто нови и винаги подскача....
E30_M_Tech_ll написа:ами защото задните гуми са били толкоз опечени че са губили сцепление само с погледтогава няма да ти подскача на мокро да....
Пич смени дилъра

- BMW_DRIVER
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328ci & E30 327Ti
- Мечтае да кара: която вкачи
sas_88 написа:E30_M_Tech_ll написа:еми хубаво аз пък съм забелязвал че съм карал със всякви гуми нови стари нископрофилни високопрофилни изтъркани по конец чисто нови и винаги подскача....E30_M_Tech_ll написа:ами защото задните гуми са били толкоз опечени че са губили сцепление само с погледтогава няма да ти подскача на мокро да....
Пич смени дилърасамо се погледни какви ги пишеш
нещо немога да те разбера......
и аз съм с такова впечетление

ако са били изпекани гумите трябва да се пързалят като на сняг, а на сняг не ми се вярва да ти подскача задницата

според мен подскачането се получата от някои разбити тампони и от тяхния луфт се получава тропането

http://www.youtube.com/watch?v=P0XCgzj6 ... e=youtu.be неделни развлечения-бог да дава живот на шперо 
2 ГОДИНИ ПО-КЪСНО..... https://www.youtube.com/watch?v=oeH1F_oxzbw

2 ГОДИНИ ПО-КЪСНО..... https://www.youtube.com/watch?v=oeH1F_oxzbw
- E30_M_Tech_ll
-
-
sas_88 написа:E30_M_Tech_ll написа:еми хубаво аз пък съм забелязвал че съм карал със всякви гуми нови стари нископрофилни високопрофилни изтъркани по конец чисто нови и винаги подскача....E30_M_Tech_ll написа:ами защото задните гуми са били толкоз опечени че са губили сцепление само с погледтогава няма да ти подскача на мокро да....
Пич смени дилърасамо се погледни какви ги пишеш
нещо немога да те разбера......
аз дилъри нямам но с изпечени гуми не карам откакто си тотализирах предишната кола именно заради изпечени задни гуми 16ките ми в момента са на тел но каучука по тях още си е мек (естествено не карам с тях)
а ти като не разбираш и като си нямаш хабер защо не слушаш поне кво ти пей радиото?....
сложи си квито искаш тампони смени си всичко по колата без амортесйорите и пак ше подскача....
самото подскачане се получава от сцеплението на гумата с мократа повърхност и от това че не може да превърти на гумата е по лено да подскочи леко и като няма твърд амортесйор който да я спре доакто не върнеш газта можеш да си подскачаш докато ти падне задния мост .....
ема щом на тебе ти е по лесно слагай отзад едни хубаво опечени гуми по възможност да са стоели 10 лета ня покрива на някой гараж с пряка видимост към слънцето и задължително да са с дот някъде около лятото на 92 .... е тогава за миг няма да ти подскочи

Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- sas_88
- ентусиаст
-
Мерси колега ама съм със СемиСликове,но мненията ти ми бяха много забавни
ще те имам напредвид 

- E30_M_Tech_ll
-
-
ема прай квот си искаш ве .... те хората са открили топлата вода преди тебе

- димящият вожд
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: насъскана сенокосачка 3.5НР
- Мечтае да кара: ИКАРУС по линия 280 или 94
- Детайли за колата: Е30 М10Б18 04.88 с ръждата, скоро в ОПЕЛ форума!
няма удар само със самолет и с подводница .За сега!
има шпер, но вие като скорости на "ЧАВДАР"
разход на гориво:виж за"ЗИЛ 131"!!!
моята задница почти не поддава на натиск. много твърди пружини и амортисьори и чат пат тропа.
защото е с м10б18-102кс/147нм.----нЕма душа.
От свиня маз и от комунист власт се взима само с дране!
газарията и селенията нЕмат почивен ден
рано или късно всяка е30 става "Опел" - ако не ми вярвате вдигнете мокета.
remaka - те му намерили мотор на цена скрап той мисли как некви карбуратори и колектори да слага...боже..,слез си прибери вересийте......
газарията и селенията нЕмат почивен ден
рано или късно всяка е30 става "Опел" - ако не ми вярвате вдигнете мокета.
remaka - те му намерили мотор на цена скрап той мисли как некви карбуратори и колектори да слага...боже..,слез си прибери вересийте......
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Цаката да не тропа е да отворите дросела до край и ако има повер да сложите една предавка на горе! Е тогава тропането спира и всичко си идва по местата 
А онзи жицата, му е изгоряла жицата

А онзи жицата, му е изгоряла жицата

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- E30_M_Tech_ll
-
-
димящият вожд написа:моята задница почти не поддава на натиск. много твърди пружини и амортисьори и чат пат тропа.
на натиск добре а на опън

щот тя и мойта е супер твърда надоло ама нагоре е гола вода... което отново ме подсеща че тряя да изкарам койловърите и за отзад от гардероба и да ги сложа най накрая...
- NeedHead
- Брррръм!
-
- Кара: на стъклопласт ...
Слагай има резон!
ПП.: Мерси за помпата!

Life is Better SIDEWAYS!

bigmurzi написа:малко танкче
- cargo22
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw 316 84г. м10б18
- Мечтае да кара: на рали съзтезание :)
Това според мене не е само до амортисьори, а и до пружини.Твърди амортисьори с меки пружини, както и твърди пружини с меки амортисьори единствено анти ефект бъркащ в джоба.
- E30_M_Tech_ll
-
-
NeedHead написа:Слагай има резон!![]()

cargo22 написа:Това според мене не е само до амортисьори, а и до пружини.Твърди амортисьори с меки пружини, както и твърди пружини с меки амортисьори единствено анти ефект бъркащ в джоба.

58 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4