OMV ADAC RALLYE GERMANY
Модератор: Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
OMV ADAC RALLYE GERMANY
Между 26-28.08.05 че се състои поредният кръг от световния рали шампионат , а именно
OMV ADAC RALLYE GERMANY
Аз възнамерявам да присъствам и на трите дни + шейкдауна в Четвъртък (25.08.05) . На офицялната страница на ралито има всякаква информация цена , стартов лист , карти и т.н. В момента сигурните хора сме аз и един мои приятел + Alex 320i Cabrio
+ Oxam които са под въпрос .
Ако има желаещи независимо от БГ или от Гер. нека пишат тук за да се организираме и ще си изкараме перфектно .
За още информация можете да погледнете и тук http://forum.rally-club.net/viewtopic.php?t=552
OMV ADAC RALLYE GERMANY
Аз възнамерявам да присъствам и на трите дни + шейкдауна в Четвъртък (25.08.05) . На офицялната страница на ралито има всякаква информация цена , стартов лист , карти и т.н. В момента сигурните хора сме аз и един мои приятел + Alex 320i Cabrio
+ Oxam които са под въпрос .
Ако има желаещи независимо от БГ или от Гер. нека пишат тук за да се организираме и ще си изкараме перфектно .
За още информация можете да погледнете и тук http://forum.rally-club.net/viewtopic.php?t=552
Най-мразя да съм прав!!!
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
ма всичко е супер дето си го написал ама само не разбрах къде е това рали ... някъде в ГЕР ... ама от Мюнхен до Хамбург са 1100 км 

.... аз съм пуснал линк , да не говорим че за Хамбург не е ставало дума никога , ралито е в Триер и има хора от Рали Клуб България които ще дойдат от БГ за да наблюдават и си помислих че ако някой хора поспестят от пилене на гуми и сини пръскалки и решат да видят как се карат истински автомобили биха могли да се заинтересуват . На мен ми е все едно кой ще дойде опитвам се да съм полезен , това че Уест Коуст Къстъмс и плеймейтките на Плейбой са по интересни от Льоб , Солберг , Ровампера , Дювал , Грьонхолм , Мартин , Шварц и т.н. няма ама никакъв спор 

Най-мразя да съм прав!!!
3 мнения
• Страница 1 от 1