проблема е много спецефичен маи .ТДС помагаите
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
Re: проблем с топло палене на ТДС
I.V.G. написа:bera написа:ivanov 530d написа:Извади помпата от резервоара,цедката й най вероятно е задръстена.
И сложи едно не възвратно клапанче (5лв ф8 или ф10мм) преди горивния филтър.
СТИГА С ТЕЗИ ЦИГАНИИ БЕ ,КОЛЕГА,като неможеш да кажеш нещо по добре си мълчи ,няма нужда да ти четем размишленията и сънищата
Колегата Бера е прав за клапана, но все пак всеки си решава ...
ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070
- I.V.G.
- младши ентусиаст
-
- Кара: E-39TDS
Re: проблема е много спецефичен маи .ТДС
Аз имах същият проблем и при мен се оказа че под пасажерския филтър на климатика,където се намират компютрите има една черна кутийка на която пише MOTOR.........прилича на реле но е малко по голяма и от горе е като оребрена,вътре в нея има няколко бушона по 30-40А,на мен ми беше изгорял един 30А смених го и все едно не е имала този проблем с паленето,след време пак беше изгорял ,но вече знам
и от една година не се е обаждал.Сутрин въртях като откачен по 1мин докато запали,но после си палеше,като загрееше,при теб как е после ,след като запали.И на мен ми предлагаха от този вид клапани да слагат ,но като го видях и айде довиждане

- nissana
- Потребител
-
- Кара: ниссан 200 сх с13
- Мечтае да кара: GT R nissan
- Детайли за колата: има туи онуи
колеги колата не пали и не пали смених помпа в резервоара и пак същото не идва достатъчно дебид и налягане към гнп то и много слабо тече от буксата след филтъра и прединеможе да напълни филтъра
хубава жена и хубава кола се различават по това как си вартят задника .
най голямата раса е мераклиската хахахаххааххахаха
- bera
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525tds
I.V.G. написа:bera написа:ivanov 530d написа:Извади помпата от резервоара,цедката й най вероятно е задръстена.
СТИГА С ТЕЗИ ЦИГАНИИ БЕ ,КОЛЕГА,като неможеш да кажеш нещо по добре си мълчи ,няма нужда да ти четем размишленията и сънищата
От поста ти не разбирам как да се отстрани проблема само разбирам колко си тъп....
Ако не помагаш не пиши и не ми се обяснявай в любов...писна ми от всякакви миризми да ми се разясняват аз да не съм майка ти да ми говориш толкова освободено,внимавай !!!!
- eddy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 3.0H6 boxer AWD
nissana написа:колеги колата не пали и не пали смених помпа в резервоара и пак същото не идва достатъчно дебид и налягане към гнп то и много слабо тече от буксата след филтъра и прединеможе да напълни филтъра
Колега принципно е малко вероятно, но ако имаш възможност качи колата на канал и прегледай да не си ударил или пречупил някоя от металните тръби на нафтопровода.
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
Re: проблема е много спецефичен маи .ТДС помагаите
от маркуча на филтъра трябва да тече нафта ама налягане не трябва да има кой знае какво все пак помпата в резервоара има спомагателна функция не да дава високо налягане така че тече ли от маркуча на филтъра на контакт проблем с помпата в резервоара нямате
Барай шишарката Минкеее ....
- eddy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 3.0H6 boxer AWD
anzak написа:от маркуча на филтъра трябва да тече нафта ама налягане не трябва да има кой знае какво все пак помпата в резервоара има спомагателна функция не да дава високо налягане така че тече ли от маркуча на филтъра на контакт проблем с помпата в резервоара нямате
Еми аз имах подобен проблем на моята, но тя е Д не тдс и пак така идваше слабо налягане и беше помпата под шоф седалка. Точно същото няма палене, та не знам какво налягане дава тая помпа при тдс, но ако е като при Д тр да е направо струя

nissana написа:колеги колата не пали и не пали смених помпа в резервоара и пак същото не идва достатъчно дебид и налягане към гнп то и много слабо тече от буксата след филтъра и прединеможе да напълни филтъра
В тоя ред на мисли колега колата да не е Д варианта - комънрейл, а не ТДС ? Демек да е след 00г произведена ?
- I.V.G.
- младши ентусиаст
-
- Кара: E-39TDS
bera написа:I.V.G. написа:bera написа:ivanov 530d написа:Извади помпата от резервоара,цедката й най вероятно е задръстена.
От поста ти не разбирам как да се отстрани проблема само разбирам колко си тъп....
Ако не помагаш не пиши и не ми се обяснявай в любов...писна ми от всякакви миризми да ми се разясняват аз да не съм майка ти да ми говориш толкова освободено,внимавай !!!!
Eй, колкото и постове да пускаш,няма да те направят старши ентусиастне се ли усещаш че всеки се ебава с тебе

- bera
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525tds
I.V.G. написа:старши ентусиаст[/color]не се ли усещаш че всеки се ебава с тебе
Прекарвам свободното време след работа във форума на БМВ за да прочета нещо интересно и да разпусна,какво пише на профила ми не ме интересува, обаче разни селяндури и простаци като теб не спират да ми пълнят междуредието в говна и една тема не мога да прочета без разни обиди и тъпотии и докато стигна до края на темата вече ме е заболяла главата. Затова моля всички ако нямате какво да кажете ,не пишете ,че темите стават адски трудни за четене.
А по темата: Автора ми каза ,че колата е Е36 не знам дали изпълнението на горивната система е по-различно от Е39. Но като цяло темата е за раздел Е36.
- nissana
- Потребител
-
- Кара: ниссан 200 сх с13
- Мечтае да кара: GT R nissan
- Детайли за колата: има туи онуи
да такае згреших но ако саи двата м51 б25 няма проблем според моите заключения е помпа ГНП
5 свещи са аут дюзите искарвам за проверка и помпата някои да ми каже трябва ли да отварям ангренажа за да разцепя помпата да не откривам америка наново не че няма да го направя тук ще го оправя колата се даржи страно пуши бяло и непали и няколко дена варвеше после два дена не пали няколко опита имаше да не запали вартя 3 - 4 пати и палеше но от един път омря за мен е помпа и дюзи
ако някои може да ми каже дали се оваря целия ангренаж или само с чалум ще съм благодарен
5 свещи са аут дюзите искарвам за проверка и помпата някои да ми каже трябва ли да отварям ангренажа за да разцепя помпата да не откривам америка наново не че няма да го направя тук ще го оправя колата се даржи страно пуши бяло и непали и няколко дена варвеше после два дена не пали няколко опита имаше да не запали вартя 3 - 4 пати и палеше но от един път омря за мен е помпа и дюзи
ако някои може да ми каже дали се оваря целия ангренаж или само с чалум ще съм благодарен

хубава жена и хубава кола се различават по това как си вартят задника .
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Абе човек,смени свещите и ще запали ! Не си отваряй допълнителна работа !
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2