Тампони POWERFLEX - заден мост

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: чайник

Re: Тампони POWERFLEX - заден мост

Мнение от sas_88 » 13 Яну 2010, 13:47

Аз пак ти казвам че съм се возил и съвсем обикновени кокали и задницата НЕ им подскача,и са със обикновенни амортесьори и пружини, обясни ми защо при тях е така?

Аватар
Кара: e30 318is

Мнение от E30_M_Tech_ll » 13 Яну 2010, 16:27

ами защото задните гуми са били толкоз опечени че са губили сцепление само с поглед :) тогава няма да ти подскача на мокро да.... ама все пак си мисля че мойто решение на проблема е по практично и безопасно :mhihi:
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от sas_88 » 13 Яну 2010, 17:28

E30_M_Tech_ll написа:еми хубаво аз пък съм забелязвал че съм карал със всякви гуми нови стари нископрофилни високопрофилни изтъркани по конец чисто нови и винаги подскача....

E30_M_Tech_ll написа:ами защото задните гуми са били толкоз опечени че са губили сцепление само с поглед :) тогава няма да ти подскача на мокро да.... :mhihi:

Пич смени дилъра :kuku: само се погледни какви ги пишеш :mhihi: нещо немога да те разбера......

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328ci & E30 327Ti
Мечтае да кара: която вкачи

Мнение от BMW_DRIVER » 13 Яну 2010, 17:53

sas_88 написа:
E30_M_Tech_ll написа:еми хубаво аз пък съм забелязвал че съм карал със всякви гуми нови стари нископрофилни високопрофилни изтъркани по конец чисто нови и винаги подскача....

E30_M_Tech_ll написа:ами защото задните гуми са били толкоз опечени че са губили сцепление само с поглед :) тогава няма да ти подскача на мокро да.... :mhihi:

Пич смени дилъра :kuku: само се погледни какви ги пишеш :mhihi: нещо немога да те разбера......

и аз съм с такова впечетление :mhihi:
ако са били изпекани гумите трябва да се пързалят като на сняг, а на сняг не ми се вярва да ти подскача задницата :mhihi:
според мен подскачането се получата от някои разбити тампони и от тяхния луфт се получава тропането :yes:
http://www.youtube.com/watch?v=P0XCgzj6 ... e=youtu.be неделни развлечения-бог да дава живот на шперо :D

2 ГОДИНИ ПО-КЪСНО..... https://www.youtube.com/watch?v=oeH1F_oxzbw

Аватар

Мнение от E30_M_Tech_ll » 13 Яну 2010, 19:37

sas_88 написа:

аз дилъри нямам но с изпечени гуми не карам откакто си тотализирах предишната кола именно заради изпечени задни гуми 16ките ми в момента са на тел но каучука по тях още си е мек (естествено не карам с тях)
а ти като не разбираш и като си нямаш хабер защо не слушаш поне кво ти пей радиото?....
сложи си квито искаш тампони смени си всичко по колата без амортесйорите и пак ше подскача....
самото подскачане се получава от сцеплението на гумата с мократа повърхност и от това че не може да превърти на гумата е по лено да подскочи леко и като няма твърд амортесйор който да я спре доакто не върнеш газта можеш да си подскачаш докато ти падне задния мост .....
ема щом на тебе ти е по лесно слагай отзад едни хубаво опечени гуми по възможност да са стоели 10 лета ня покрива на някой гараж с пряка видимост към слънцето и задължително да са с дот някъде около лятото на 92 .... е тогава за миг няма да ти подскочи :winky: :mhihi:
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от sas_88 » 13 Яну 2010, 20:05

Мерси колега ама съм със СемиСликове,но мненията ти ми бяха много забавни :mhihi: :mhihi: :mhihi: ще те имам напредвид :)

Аватар

Мнение от E30_M_Tech_ll » 13 Яну 2010, 20:38

ема прай квот си искаш ве .... те хората са открили топлата вода преди тебе :) :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: насъскана сенокосачка 3.5НР
Мечтае да кара: ИКАРУС по линия 280 или 94
Детайли за колата: Е30 М10Б18 04.88 с ръждата, скоро в ОПЕЛ форума!
няма удар само със самолет и с подводница .За сега!
има шпер, но вие като скорости на "ЧАВДАР"
разход на гориво:виж за"ЗИЛ 131"!!!

Мнение от димящият вожд » 13 Яну 2010, 21:15

моята задница почти не поддава на натиск. много твърди пружини и амортисьори и чат пат тропа.
защото е с м10б18-102кс/147нм.----нЕма душа.
От свиня маз и от комунист власт се взима само с дране!

газарията и селенията нЕмат почивен ден

рано или късно всяка е30 става "Опел" - ако не ми вярвате вдигнете мокета.

remaka - те му намерили мотор на цена скрап той мисли как некви карбуратори и колектори да слага...боже..,слез си прибери вересийте......

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар
Кара: Е36 328g
Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

Мнение от Дилян Пенчев » 13 Яну 2010, 21:40

Цаката да не тропа е да отворите дросела до край и ако има повер да сложите една предавка на горе! Е тогава тропането спира и всичко си идва по местата :mhihi:

А онзи жицата, му е изгоряла жицата :D
Изображение
Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече :)))

Аватар

Мнение от E30_M_Tech_ll » 13 Яну 2010, 22:03

димящият вожд написа:моята задница почти не поддава на натиск. много твърди пружини и амортисьори и чат пат тропа.
защото е с м10б18-102кс/147нм.----нЕма душа.

на натиск добре а на опън :winky:
щот тя и мойта е супер твърда надоло ама нагоре е гола вода... което отново ме подсеща че тряя да изкарам койловърите и за отзад от гардероба и да ги сложа най накрая...

Брррръм!
Аватар
Кара: на стъклопласт ...

Мнение от NeedHead » 16 Яну 2010, 22:33

Слагай има резон! :driving:

ПП.: Мерси за помпата!
Life is Better SIDEWAYS!
Изображение
bigmurzi написа:малко танкче :twisted:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: bmw 316 84г. м10б18
Мечтае да кара: на рали съзтезание :)

Мнение от cargo22 » 16 Яну 2010, 23:44

Това според мене не е само до амортисьори, а и до пружини.Твърди амортисьори с меки пружини, както и твърди пружини с меки амортисьори единствено анти ефект бъркащ в джоба.

Аватар

Мнение от E30_M_Tech_ll » 17 Яну 2010, 14:56

NeedHead написа:Слагай има резон! :driving:

ПП.: Мерси за помпата!

:yes:

cargo22 написа:Това според мене не е само до амортисьори, а и до пружини.Твърди амортисьори с меки пружини, както и твърди пружини с меки амортисьори единствено анти ефект бъркащ в джоба.

:yes:

Предишна

Назад към E30