сд-двд с мулти волан
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
сд-двд с мулти волан
интерисува ме възможно ли е да работи мултиволана на е46 с различно от оригиналното сд или някакво двд,защото съм решил да го сменям и се чудя може ли или не,имах приятел с опел астра и с сони сд мултиволана му работи.

- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
Re: сд-двд с мулти волан
Няма невъзможни неща 

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
http://clip4e.com/play.php?id=45143
http://cgi.ebay.co.uk/Pioneer-BMW-3-E46 ... 2eaa51bce8 значи,тука в сливен питам в едно магазинче дето продават пайнер,казват ми има струва 80 лв,само че има някакъв малък шанс някой функции да не работят,лошото е че ми казаха плащащ,поръчваме и ако нещо не работи твой проблем не се връща.като се поразрових намерих това в ибей което е на по сносна цена,вероятно ще си поръчам ама след месец-два.
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
unikalen88 написа:интерисува ме възможно ли е да работи мултиволана на е46 с различно от оригиналното сд или някакво двд,защото съм решил да го сменям и се чудя може ли или не,имах приятел с опел астра и с сони сд мултиволана му работи.
Има за СД Пайнер... 400-500лв. и си бачка + 200лв. модул + панел за дупката

- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
Сладур1 написа:http://cgi.ebay.co.uk/Pioneer-BMW-3-E46-Steering-Wheel-Stalk-Adaptor-PC99-X21_W0QQitemZ200425979112QQcmdZViewItemQQptZUK_Cars_Parts_Vehicles_Terminals_Cabling_ET?hash=item2eaa51bce8 значи,тука в сливен питам в едно магазинче дето продават пайнер,казват ми има струва 80 лв,само че има някакъв малък шанс някой функции да не работят,лошото е че ми казаха плащащ,поръчваме и ако нещо не работи твой проблем не се връща.като се поразрових намерих това в ибей което е на по сносна цена,вероятно ще си поръчам ама след месец-два.
тъкмо бях в ибеи и ги гледах и аз ,то кво да не работи има 2 функции сменяне на песни и волумето ,

ами той тоз ми каза че се случило като слагали на Пежо или Ситроен не помня точно,там може и повече функции да има,не си взех защото ми каза 80-100лв а,ако не работи горя с тези пари.а относно функциите има усилване + -,сменяне на станциите,и телефон,поне моя Пайнер е с блутут и от тези 3 функции ако не работят 1 или 2....каква ми е файдата... 

кво стана бе хора някой взели това сд за 80-100лв. щото и аз имам сащия проблем.с е 46 сам и сам с оригиналното касетофонче и си тарся някво сд за сносни пари за не повече от 200лв.ама целта ми е да не си изгубя опцията мултиволан.ако някой може да помогне моля за помощ,черпенето ще е от мен.

7 мнения
• Страница 1 от 1