лампа за бег и волан?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- Жоро 320и
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 320d
лампа за бег и волан?
За да не ми свети лампата за бега при слагане на волан без бег (м-тех2) какво мога да направя?
Re: лампа за бег и волан?
Колега помисли си пак струва ли си да се лишиш от такава екстра като AIRBAG заради гъзарски волан ????
Дано да не ти се налага, но това, че свети предупредителната лампа е най-малкия проблем
Дано да не ти се налага, но това, че свети предупредителната лампа е най-малкия проблем
- Жоро 320и
- младши ентусиаст
-
tsb_bg написа:Колега помисли си пак струва ли си да се лишиш от такава екстра като AIRBAG заради гъзарски волан ????
Какво имаш на пердвид, че лампата е най-малкия проблем

Последна промяна Жоро 320и на 09 Яну 2010, 22:40, променена общо 1 път
- Kaloyan78
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36
- Мечтае да кара: BMW E65
- Детайли за колата: www.izgodnite.com
www.avto-bg.eu
www.recipes.free.bg
www.kotaracite.com
Жоро 320и написа:tsb_bg написа:Колега помисли си пак струва ли си да се лишиш от такава екстра като AIRBAG заради гъзарски волан ????
Какво имаш на пердвид, че лампата е наи малкия проблем
Има предвид, че ако, не дай си Боже, стане нещо и се удавриш, светещата лампа ще ти е най-малкия проблем.
Тоест - не компенсирай сигурността, за сметка на гъзарията.
Пак казвам дано не ти се налага да ти потрябва AIRBAG-а и него да го няма а дали свети лампата или не едва ли ще ти е проблем
- Жоро 320и
- младши ентусиаст
-
tsb_bg написа:Пак казвам дано не ти се налага да ти потрябва AIRBAG-а и него да го няма а дали свети лампата или не едва ли ще ти е проблем
Да, но едвали ще се отвори 16г бег ако стане нещо! Иначе кво съпротивление мога да сложа да симулирам бега, така че поне навигаторския да бачка?
Жоро 320и написа:... Да, но едвали ще се отвори 16г бег ако стане нещо! ...
Много малка е вероятността да не се отвори, но ако го махнеш със сигурност няма да се отвори (ако ще не на 16 години а на 16 дни да е)
- Жоро 320и
- младши ентусиаст
-
tsb_bg написа:Жоро 320и написа:... Да, но едвали ще се отвори 16г бег ако стане нещо! ...
Много малка е вероятността да не се отвори, но ако го махнеш със сигурност няма да се отвори (ако ще не на 16 години а на 16 дни да е)

Ако знае някой да обясни

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Имам точното съпротивление мога да ти го дам те са няколко навързани , като си взимах салона колата беше с такова съпротивление и не светеше , пиши ми ще ти го дам
I'm slowly drifting

- BH5482BH
- младши ентусиаст
-
- Кара: с превишена скорост
DirtySouth написа:Имам точното съпротивление мога да ти го дам те са няколко навързани , като си взимах салона колата беше с такова съпротивление и не светеше , пиши ми ще ти го дам
Колега можеш ли да ми кажеш какво точно е това съпротивление и на мен ми трябва, ако искаш пиши на ЛС
В тази тема май не става дума за салон (т.е. за това как да се излъже пасажерската седалка), а за волана (където доколкото разбирам става с едно обикновено съпротивление). Ето тук има някакво обяснение:
Ето я и темата: viewtopic.php?f=8&t=75223&hilit=%D0%B8%D0%B7%D0%BB%D1%8A%D0%B6%D0%B5%D1%88+%D0%B5%D1%8A%D1%80%D0%B1%D0%B5%D0%B3&start=30
Icco написа:Моят отговор на въпроса който сам явно си поставих и в същото време отговарям и на колегата който е пуснал темата защото отговора е един и същ !
Съпротивление 2.2 ома/5 вата на мястото на еърбега след което ако по някое време е светнала ламбата се занулява и проблема се елеминира
Нека някой модератор разчисти темата от глупостите за да може да се прегледа важната оскъдна информация от темата
Ето я и темата: viewtopic.php?f=8&t=75223&hilit=%D0%B8%D0%B7%D0%BB%D1%8A%D0%B6%D0%B5%D1%88+%D0%B5%D1%8A%D1%80%D0%B1%D0%B5%D0%B3&start=30
- Жоро 320и
- младши ентусиаст
-
PeReZ написа:В тази тема май не става дума за салон (т.е. за това как да се излъже пасажерската седалка), а за волана (където доколкото разбирам става с едно обикновено съпротивление). Ето тук има някакво обяснение:Icco написа:Моят отговор на въпроса който сам явно си поставих и в същото време отговарям и на колегата който е пуснал темата защото отговора е един и същ !
Съпротивление 2.2 ома/5 вата на мястото на еърбега след което ако по някое време е светнала ламбата се занулява и проблема се елеминира
Нека някой модератор разчисти темата от глупостите за да може да се прегледа важната оскъдна информация от темата
Да аз го питах на лично, но той не благоволи да ми отговори

- kik_777
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше Е36-ци
- Мечтае да кара: e30-ка
Жорка слагай елементите и ще спре да ти свети лампата,след диагностика разбирасе.И си сложи лампичката да те подсеща че дригия бег евентуално работи.
Не беше ли по добрия вариант да си сложиш М-ковия волан с бега

*93 Е36-coupe 318is... *95 E36-coupe 320i... *96 E36-coupe 320i... *97 E36-sedan 320i...

- Жоро 320и
- младши ентусиаст
-
kik_777 написа:Жорка слагай елементите и ще спре да ти свети лампата,след диагностика разбирасе.И си сложи лампичката да те подсеща че дригия бег евентуално работи.![]()
Пусти пари

В крайна сметка ->Съпротивление 2.2 ома/5 вата на мястото на бега ли е решението?
15 мнения
• Страница 1 от 1