Колеги, едно въпросче със странен характер.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
Re: Колеги, едно въпросче със странен характер.
значи колеги говора от опит, лично един авер имаше 525д, и махна отдоло всичко и сложи права траба до отзад - и турбото скоро умря, е верно звука където го вадеше - беше по добър и от звука на В8
ново турбо от 530д + сложено вече задно гърне - всичко е 6 до ден днешен
нищо не се реже и т.н. всичко си остава като от завода, ще го нагласиме брато само да имаме време и да имаш добър маистор ;Р
ново турбо от 530д + сложено вече задно гърне - всичко е 6 до ден днешен
нищо не се реже и т.н. всичко си остава като от завода, ще го нагласиме брато само да имаме време и да имаш добър маистор ;Р
- DAEL
- Дакела
-
- Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
- Мечтае да кара: F-22 Raptor
- Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.
Послушай колегата BMW-E39 той е правил такава щуротия! 

- ivo1bg
- FC BAYERN
-
- Кара: 17' 540 I
- Мечтае да кара: Безаварийно
525bmw написа:......................
то няма да се слага гърне, само имитация, ще се виждат тръбите, зад тях обаче ще има добре оформена ламарина(нераждъвейка) напомняща за много конеи така
А защо трябва да пипаш оригиналния ауспух и всичките му там тръболя? Просто сложи отзад един накрайник без да го връзваш за нищо и така ще получиш визията "напомняща за много коне"

- DAEL
- Дакела
-
- Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
- Мечтае да кара: F-22 Raptor
- Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.
...... и става М5d

- ivo1bg
- FC BAYERN
-
- Кара: 17' 540 I
- Мечтае да кара: Безаварийно

- kamendc
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X1 E84 25xd; E60 525d LCI Auto
Колега - не че нещо - ти си си в правото да си харчиш парите както намериш за добре.
Ама не е ли това типичната мания, в която обвиняват авто-ентусиастите - харчат пари за брони, лети джанти, накрайници и гърнета, с които да вадела по-хубав звук колата, пък в същото време я държат на тротоара, за да не купуват гараж, и я регистрират в германия, за да не плащат акциз?
Аз лично съм против.
Ама не е ли това типичната мания, в която обвиняват авто-ентусиастите - харчат пари за брони, лети джанти, накрайници и гърнета, с които да вадела по-хубав звук колата, пък в същото време я държат на тротоара, за да не купуват гараж, и я регистрират в германия, за да не плащат акциз?
Аз лично съм против.
ivo1bg написа:525bmw написа:......................
то няма да се слага гърне, само имитация, ще се виждат тръбите, зад тях обаче ще има добре оформена ламарина(нераждъвейка) напомняща за много конеи така
А защо трябва да пипаш оригиналния ауспух и всичките му там тръболя? Просто сложи отзад един накрайник без да го връзваш за нищо и така ще получиш визията "напомняща за много коне".
Затова попитах, да не фана да направя някаква простотия. Не че малко простотии правя

Всеки ходи на почивка на море, бъди различен, иди под него!
kamendc написа:Колега - не че нещо - ти си си в правото да си харчиш парите както намериш за добре.
Аз лично съм против.
По принцип не съм точно от тия, но ми харесва да има визия.....нали това в крайна сметка различава еднаквите коли.
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
виж снимките макар колата да е 520 с 4 пушки ;Р
gallery/image_page.php?album_id=1956&image_id=10945
и да ти кажа още нещо - като сложиш задната М броня (ако не си я сложил вече, ще видиш че разминаването с гарнето и дупката голямо и седи грозно, та затова е задължително да я направиш с 4 пушки, но сам ще се убедиш като видиш 1во снимките в галерията на колегата иванов 530д)
тук:
gallery/image_page.php?album_id=175&image_id=26872
и да ти кажа още нещо - като сложиш задната М броня (ако не си я сложил вече, ще видиш че разминаването с гарнето и дупката голямо и седи грозно, та затова е задължително да я направиш с 4 пушки, но сам ще се убедиш като видиш 1во снимките в галерията на колегата иванов 530д)
тук:
BMW-E39 написа:виж снимките макар колата да е 520 с 4 пушки ;Р
тук:
Като тръгна да го слагам

Ще го направя с 4, квото ще да става

Решил съм го ече
броните ги слагам в събота или неделя и ще ти звънна да се видим пък ще го измислим, ако имаш време де

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
брато виж си ЛС-то и те така ;Р
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2